Завдання для Бабайка

Огляди ніколи не писала, тому не судіть строго.

Все почалось з того, що хлопчик Джо в Колорадо-Спрінгс знайшов під своєю подушкою 19 грудня солодощі і подарунки.

А діти в Україні не знайшли взагалі нічого, що їх дуже засмутило.

25 грудня знову відбулись незрозумілі речі. На Сергійка насварилась мама за те, що в її рукавичках була купа цукерок, які розтанули. Два його друга, Віталик та Валентин, теж отримали прочуханку за шоколад в шкарпетках, які розвісила сохнути їх бабуся. Хлопчики були обурені, бо ніякого відношення до цього не мали.

В Колорадо-Спрінгс все було ще гірше. Джо з маленькою сестричкою напередодні  готувались до Різдва, розвішували гірлянди, прикраси і шкарпетки для подарунків, а зранку шкарпетки  були порожні. Санта Клаус забув про Різдво!!!  Про цю подію навіть передали в новинах.

Сергійку в голову прийшла думка, що все це не просто збіг і треба розібратись як так сталось. З друзями він написав лист хлопчику з Колорадо-Спрінгс, дізнатись подробиці. Віталик розмістив в соц.мережі звернення "Шукаю того, хто пояснить як Святий Миколай і Санта Клаус переплутали континенти" і раптом їх запросив на зустріч незнайомець, який пообіцяв розказати.  В призначений час хлопці зустрілись в парку з рудим хлопчиком, якого звали... Бабайко))) Бабайко розказав, що ця плутанина-його шкільний проект "дрібні негаразди в побутових умовах". Свята він переплутав, негаразди були, діти засмучені...

  Але Сергійко з друзями не оцінили проект Бабайка.  Побачивши Бабайка з вікна Сергійко покликав його до себе, щоб дізнатись які ще свята будуть зіпсовані. Тут же були Віталик та Валентин, які писали листа Джо в Колорадо-Спрінгс про останні новини.  Бабайко думав, що хлопці сердяться через не отримані солодощі та подарунки, але справа була не в них. Дітям потрібне диво!

  Бабайко пообіцяв змінити проект і наступного року все наладиться.  А хлопчик Джо в Колорадо-Спрінгс прочитавши листа від нових друзів з України вирішив, що дива мають траплятися))  

Історія нам сподобалась, адже наступного року все має бути добре, Бабайко зрозумів помилки, а маленька дівчинка таки отримала подарунок.

Думаю цей рік нам теж попсував якийсь Бабайко, та наступного все наладиться!

 

 

7 коментарів

  • morda_panda 23 листопада 2020, 07:15

    Дякую за огляд. Дуже актуально наразі. І все наладиться - це точно))

  • il_sole 23 листопада 2020, 09:13

    Яка захоплива історія!!! :sparkles:
    Дякую за огляд !

  • doodka 23 листопада 2020, 10:35

    Ой, я на неї дивилася, хочу теж купити)

  • upazh 23 листопада 2020, 23:24

    Прикольна історія, люблю таку "плутанину". Напевно замовимо. ДЯКУЮ за огляд!

  • le313 29 листопада 2020, 23:45

    Дякую! Чудовий огляд! Навіть не думала, що книжка настільки цікава. :santa:

  • Julia_2014 30 листопада 2020, 00:07

    Дякую))

  • OksanaZusko 9 грудня 2020, 10:26

    Дякую за огляд!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу