Книжковий обмін Таємний Миколай у спільноті BookSpace (набір до 6.11)

Допис узгоджено з модераторами.

Свято наближається, а яке ж свято без приємного подаруночка від феї книжкового Всесвіту? Отже запрошуємо прийняти учать у книжковому обміні Таємний Миколай. Все буде максимально просто, участь може прийняти кожен учасник спільноти BookSpace.

Подарунок буде складатися з 2 елементів - дитяча новорічна або різдвяна книга з КОЛАЖУ організаторів (новорічні книги виключно 2020 року на різний вік), та оригінальна вітальна листівка. Книга має бути лише одна, незалежно від кількості діток у родині. Додатково, за бажанням, можна додати святкові приємності, наліпки, міні ігри, декор, солодощі, можливо хенд мейд якщо це не суперечить анкеті, але все це не є обов'язковою умовою і залишається на розсуд даруючого.

Даруючих і дарувальників не можна обирати, це буде рандомний вибір.

Звертаю вашу увагу, що Таємний Миколай не є альтернативою обміну в Книжковому Клубі, ми щиро радіємо за дівчат організаторів та будемо з задоволенням читати їх звіти в КК. Наш книжковий обмін має іншу мету і формат: він проводиться суто для створення настрою та затишної атмосфери в BookSpace.

Вирішили приєднатись - заходьте до спільноти BookSpace - в основному пості ви знайдете всі подробиці та деталі обміну Таємний Миколай. Терміну подачі немає, але СТОП може бути оголошено будь-якої миті (залежить від кількості бажаючих), тож let's go!

Допис узгоджено з модераторами.

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу