Шкільна форма Пара Соло , шукаю відгуки.

Сподобалась форма в Пара соло, хто носив форму цього бренду , як там по якості , чи варто її купувати ???Вже маємо кілька речей цього бренду, то якість подобається , а тепер приглянулась в них форма , думаю прикупити комплектик ( джинси + сорочки ). Ціни звичайно не досить бюджетні , але якість базарної форми мене дуже засмучує тому хочеться купити якісне і зручне .


Теги: школьная форма

6 коментарів

  • julpankova 27 червня 2016, 10:05

    школьная форма - джинсы плюс рубашка?!

  • 1 коментар
  • julpankova 27 червня 2016, 10:21

    Я знаю, что есть школы без дресс-кода, просто с каких пор это именно школьная форма?)

  • Anna12 27 червня 2016, 10:27

    Да вже рочків більше 10 то точно . Ще коли я закінчувала школу ( а це рочків 13 тому) то вже в нас носили чорні джинси з рубашками. Більшість виробників форми виготовляють шкільні джинси чорного кольору та рубашки. Передивіться тренди на форму за останні 5-7 років .

  • julpankova 27 червня 2016, 10:33

    Признаюсь естно, я мало слышала про исключительно школьные джинсы, вернее не слышала про них вовсе.
    Знаю в нексте есть брюки по типу джинс по крою, но все же не джинсы.
    Поэтому такие тренды мне неизвестны ) школьная форма (в обычном понимании) как была так и остается у большинства фирм, а про джинсы, да я тоже ходила в них, но у нас был совершенно свободный гардероб в школе, вообще без каких либо ограничений )

  • sulya 27 червня 2016, 12:14

    не знаю як шкільна форма але сам одяг Пара-Солло мені подобається, в модний карапуз і Бізі, але ціна в наших модних брендів бажає бути кращою, правда якість гарна)))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу