Соціальні проблеми

Які, на ваш погляд, існують соціальні проблеми в Києві, що потребують уваги медіа? Які їх причини і наслідки?

Темы: Юридичні питання

6 коментарів

  • babyzone 24 липня 2020, 12:35 6

    Медиа? Кто они? В нашей стране их нет. Это всё чьи-то пр...ки. Кто заплатит, перед тем и стелятся. Социальные проблемы не решаются этими людьми. Вы считаете что они могут что-то решить? Украина на 47 месте и первая в Европе страна по преступности. Преступность сродни слова коррупция. Сюда съехалась вся падаль, хотя своей пруд пруди.

  • Irina16 24 липня 2020, 12:39 11

    та не старайтеся так, то хтось курсову роботу, мабуть, пише :)

  • donaldnetrump 24 липня 2020, 23:30

    @Irina16 Та ні пишу звіт для телекомпанії. Ось, що в мене вийшло..
    Звіт про соціальні проблеми у Києві
    Я вважаю що телевізійна програма має сконцентруватися на наступних трьох головних сферах:
    ЗЛОЧИННІСТЬ
    Злочинність це велика проблема яка останнім часом все більше набирає обертів. Спостерігається значне збільшення кількості квартирних краж та вуличних пограбувань. Здається, що деякі люди схильні думати, що якщо у них нема чогось, що вони б хотіли мати, вони просто можуть забрати цю річ у когось іншого. Як наслідок, багато пересічних людей налякані і багато жертв постійно страждають.
    ПРОБЛЕМИ МОЛОДІ
    Складається враження, що великий прошарок молоді відчуває нудоту, вони ніби відчужені від суспільства або цинічно ставляться до життя. Це призводить до того, що частина їх ступає на поріг злочину, наприклад в формі хуліганства. Вандалізм розповсюджений і ми можемо споглядати його результати у багатьох місцях. Крім завдавання збитків це призводить до того, що велика кількість людей не на жарт стурбована майбутнім суспільства. Єдиний спосіб виправити цю ситуацію це спробувати не дати молодим людям продовжити мати таке негативне відношення показавши те, яким чином вони можуть зробити позитивний внесок у суспільство. Вони мають зрозуміти, що якщо вони будуть діяти так, то вони будуть кращої думки про самих себе.
    БЕЗРОБІТТЯ
    Чи це через неналежну освіту чи просто через невдалі обставини, безробіття призводить до кількох проблем, таких як, борги, депресія, злочинність тощо. Безробіття створює напружену і стурбовану домашню атмосферу. Це впливає на дітей найбільш руйнівним чином. Діти мають відчувати захист. В противному разі їхня успішність у школі і соціальний розвиток буде страждати.

  • Alinkamalinka 24 липня 2020, 18:30 4

    Социальная проблема находится в кабинете министров и в Верх.Раде.

  • bondar_vv 25 липня 2020, 00:38 1

    А в кабінеті президента що? Може рішення всіх проблем?)))))

  • Alinkamalinka 25 липня 2020, 03:26

    @bondar_vv Точно,забыла еще и это добавить

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу