Шоппінг на Озон, підсумок як впливає карантин на мене)

Так склалось , що в час коли перевізники з Росії пішли на карантин , в мене випала можливість замовити трохи новенької літератури)І вуаля ,нарешті всі посилочки  водночас ,в величезному пакеті ,доставив наш тато.Радість неймовірна , по-перше головний скарб -тато повернувся через 4 міс вимушеного карантину,і плюс  багато кг книжок)Отже почну з серії  Волкова. Прочитали з доцею Чарівника  цією осінню , в неповних 5 р і прям ДУЖЕ сподобалась тож вирішила замовити всі інші частини ,ілюстрації  суперські :star2:, тепер матимемо запас на зиму )

 

Ян і Янеке - класні коротенькі  «житєйскі» оповідки , стали відкриттям для мене,лишилось 5 частину докупити для  повної колекції.Ціна в Жупанського  дуже хороша , папір звісно кращий в Захаров але і ціна в два рази вища . 

 

Відьмочку Вінні  маємо дві частини і це унікальна в плані гумору героїня, тому продовжила збирати  колекцію) 

Пригоди Конні  маємо українські всі частини , тому дозамовила нові  ,так як і ілюстрації і зміст нам дуже сподобались! А коли побачила збірки дуже зраділа , ще й по рівням можна вибирати збірки  з довшими оповіданнями і меншою кількістю ілюстрацій і героїна росте разом з читачем )

 

Мартіна -onelove !Я читаю імя оригінальне , так як зовнішність головної героїні ідеальна саме для цього імені  -це шедевр , маємо дві частини і можу сказати , що не сподобатись вони не можуть, теми дуже  різноманітні , дочка слухала кожну історію дуже уважно, плюс класний формат, оповідань не мало в одній збірці . Рада що колись побачила відеоогляд в книжковій групі)

Мама - фея ,перші дві частини купувала в KMbooks  по передпродажу, легенькі книги , мені 2 ч. веселіша видалась  тому взяла ще й про улюблених донечкою Unicorn :unicorn:, хочу сказати що папір якісніший і формат трошки більший ніж в укр. виданні а ціна нижча .

І на завершення улюблена Астрід Ліндгрен -Діти з Гамірного  ,теж прочитали з захопленням дві частини але третю Рідна мова зараз не видає/не продає , тож вирішила купити Азбуку так як тут якраз вона є і додатково є інші оповідання )Якість дуже хороша папір білий , плотний!) Моя найбільша печаль це те як шкода що наш асортимент перекладених іноземних видань залишається дуже  скромним в порівнянні з Росією ((((плакплак 

Я б з радістю купувала б і піднімала економіку України)

всім хто прочитав текст дякую за увагу) Надіюсь комусь пригодиться інформація !

18 коментарів

  • valusenka 9 липня 2020, 06:08 2

    Вітаю! Смачнюща гора книжок!
    Ілюстрації Власової - супер! І не тільки в Чарівнику)

  • meganstar 9 липня 2020, 10:32

    Дякую, так ці книги космос , беручи до уваги ту яку читала я в дитинстві )

  • bondarka 9 липня 2020, 10:00 1

    Отличное пополнение! Винни тоже любим) Маруся, Волшебник с Власовой - очень красивые книги! Эх, а наши посылочки где-то зависли и непонятно на сколько((

  • meganstar 9 липня 2020, 10:39 1

    невизначені терміни доставки це найважче пережити і очікування) Я доречі дуже приємно вражена якістю Азбуки , я була налаштована на попрощє)

  • bondarka 9 липня 2020, 11:10

    @meganstar Азбука - это "Мы все из Бюллербю"? Уже давненько присматриваюсь к этой серии. Люблю Линдгрен и иллюстрации Викланд. Хочу Братьев Львиное сердце в этом издании. Но не для сына, а для себя.

  • meganstar 10 липня 2020, 01:40

    @bondarka була хороша ціна якраз на Левяче серце 370р , цієї серії,в районі 160грн

  • LenaPPP 9 липня 2020, 11:07

    Мартіну брали в бібліотеці. Із задоволення читали. Що стосується Анні Шмідт, то купували українською. Вона є в навності: https://www.yakaboo.ua/ua/jan-i-janeke-komplekt-iz-2-knig.html?gclid=Cj0KCQjwgJv4BRCrARIsAB17JI7oHCXqHR0YPKKiQKhkOjPBM6z7-2_qKeGts1N_rXpgrKbG15GPFY8aAryDEALw_wcB. Переклад гарний, читається легко, імена збережені

  • edelveys 9 липня 2020, 21:53

    Я давно на них дивлюся:-) скажіть, як там текст?

  • meganstar 10 липня 2020, 01:38

    @edelveys текст легенький , розповіді про двток 4-5р ,ми маємо дві перші частини Жупанського але нажаль усіх частин вони не видали, і я на них за це сердита)

  • meganstar 10 липня 2020, 01:45

    Насправді це ще більше засмучує, блін ,переклали і зняли з друку , ну от компютерні ранківські і пегасівські книжки друкують аж гай шумить а таке знімають , так само Анжеліну балирину , нонсенс (У нас нема в бібліотеці, ми туди навідуємось часто, і 4 оповідання це мізер (

  • LenaPPP 9 липня 2020, 11:10 1

    Це читання українською відьмочки (В космосі і на морі) :
    https://www.youtube.com/watch?v=_yXNhMBkOo8
    https://www.youtube.com/watch?v=Hg-WTdOobo0

  • meganstar 10 липня 2020, 01:52

    в нас є англійською Happy Birthday і Robot , а в рос. збірках текст легенький я перекладаю на укр

  • LenaPPP 9 липня 2020, 11:17

    https://www.youtube.com/watch?v=lz_exH-6n_8

  • Lilka 9 липня 2020, 23:50

    Озон очень классный

  • meganstar 10 липня 2020, 01:53

    сподобався магазин мені, наші картки бере ,головне знайти через кого завезти )

  • Lilka 10 липня 2020, 10:05

    @meganstar ))я стараюсь когда сама в Москве или друзья когда друзья в Киев едут)

  • Geronimo 11 липня 2020, 13:03

    А меня муж заставил продать нашу Сашу и Машу :) ему не понравились истории про сигары, вино в корзинке, переодевание мальчика в девочку. А когда взял в руки книгу и увидел что это автор из Голландии, то ему стало все понятно))) получила взбучку за такую книгу читаемую ребенку

  • Bkashka 10 вересня 2020, 23:33

    А расскажите как Вы на Озоне покупаете книжки? или на Лабиринте? Я тоже из Украины. Уже больно у нас выбор невелик.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу