Наша поїздка до свекрів)

Між нами немає поганих відносин - вони просто ніякі. Прісні, без емоцій, вже 3 місяці без дзвінків до мене (чому я дуже рада, немає сили слухати одне і теж з дня в день, а розвивати якісь теми не виходить).

 

Такі відносини склались не через те, що це "свекри" ну і все цим словом сказано. Я часто їздила до них, допомагала по фінансових можливостях, намагалась стати хорошею невісткою і все таке.

Все почалось з весілля) вони приїхали просто в загс і з нього відразу на автовокзал, де просиділи 4 години в очікуванні автобуса. Кинули моїм батькам сухе: "Все мало бути не так" і пішли. В своє оправдання напишу - весілля було бюджетне - на 17 гостей. Все робилось на наші з чоловіком заощадження і шикувати ми не могли, батьків запросили як гостей, без фінансових вкладень і всяких заморочок. Все було на європейський манер. Ноги тещі не мили і викупа не робили) На запрошення батьки відреагували так: "В нас немає грошей, ми нічим не поможемо". А ми нічого і взагалі не просили, просто присутності. Зате наступного дня, вже моя нова свекруха, затіяла грандіозний скандал, що ми не їдемо до неї на день народження))) 

Старшого сина оженили вони по всіх правилах через рік - продали корову, замовили автобус, посадили туди родичів і поїхали на далекі села) заплатили в ресторані за своїх гостей, купили сину одяг і все таке.

Я ж на тому весіллі вислухала негатив від всіх родичів, що їх не запросили.

Потім я просто спостерігала, як остаточно поділили невісток, як кого зустрічали і навіть як хто підписаний в телефоні - старший - синочок, мій чоловік - Сашко.

Я така людина, що мене розізлити і заставити конфліктувати дуже важко. Всі образи я переношу в собі і не махаю червоним прапором з лозунгами про справедливість. Я просто пристосувалась і тихенько жила далі, головне, щоб мене ніхто не чіпав. Ну не можна всім подобатись.

Потім я завагітніла і всю вагітність слухала про старшого брата, що в них не виходить, які вони нещасні і краще б перший внук був від старшого сина.

За 8 місяців Діму вони бачили 2 рази. І так добре.

Останіх 3 місяці, після мої поїздки до батьків, мене просто затероризували через чоловіка, щоб ми приїхали. Якщо він ще спочатку в"яло відбивався, то останій місяць вже і сам почав пиляти мене. 

Я в кінці березня захворіла бронхітом, через 2 тижні захворів Діма, потім ми уже вдвох разом. Прохворіли весь квітень. В травні були одні дощі, дорога не близька, вони живуть в селі і економлять газ, тому в хаті не палять. Я сама виросла в такому глухому селі і знаю що таке хата після зими, де ледь палять.

Але ось було кілька теплих днів і ми вирушили в подорож) Всю дорогу спали)

Мати була на городі. Батько зустрів. Потім поїли на швидку руку і батько пішов в сусіднє село по телицю, а мати пішла з чоловіком на город полоти бур"ян.

А ми з Дімою вивчали курей, качок, кроликів, котів, маленького сироту-бичка і великого алабая Бетховена) дивились на квітки і насолоджувались сонцем)

В загальному були там десь годин 5. Мене тільки запитали: "Як здоров"я?". А наостанок сказали - отака погана баба, навіть з онуком не погралась, але город не терпить.

Заїхали до нашої єдиної прабабусі по дорозі додому)

 

Добре, що Дімі на даному етапі найголовніша я))) і він не відчуває байдужості від рідних людей)

46 коментарів

  • opium 2 червня 2016, 05:11 2

    Та забийте Ви на них. У Вас такий зайчик гарнюнiй. Нехай живуть там зi своiми качками. Вони все одно не зрозумiють нiчого.

  • 3 коментарі
  • Musetto 2 червня 2016, 19:07

    Забийте, город важливіший за дітей і онуків...коли ми у свекрухи, то город чекає :-) я з меншою, а старший бабусю від себе нікуди не відпускає :-) граються. У нас також як такого весілля не було, але батьки були раді й так

  • Musetto 2 червня 2016, 19:14

    Забула сказати- Ви будете хорошою свекрухою, бо знаєте як неприємно таке ставлення ;-) в мене хороша свекруха, бо сама все життя "поганою" невісткою була, доречі моїй свекрусі 56, а її свекрусі 92 і бабця досі повчає :-)

  • NomadY 3 червня 2016, 00:07

    це точно, що хороша) я вже двічі невістка
    перша свекруха теж мною була недовольна) а після другої невістки ще рік до мене дзвонила і побивалась

  • Kukuzya 2 червня 2016, 06:20 3

    Когда огород важнее - любые попытки бесполезны. Они Вам надо? У Вас все хорошо :)

  • NomadY 2 червня 2016, 11:22

    це точно)

  • Zlatovlaska19 2 червня 2016, 07:11

    А малому що подаували? Гостинець якийсь дали,?)))
    Дуже шкода.
    В мене схожа історія тільки тим, що заміжня за молодшим сином, а старшому вже 34 на носі і ще влаштовує своє життя, поки при батьках. Вони печуться за нього дужче саме тому, що він оце так при них. А мій Микола давно вийшов з батьківської хати на свої хліба. Але в іншому дуже нас люблять, усім помогають, в онучці душі не чають. Зараз з донею гостюємо у них з суботи, то я тут як вареник в сметані, тільки за малою ходжу.
    Я вам співчуваю, але тут нічим не зарадити. Меньше спілкування та й усе.

  • NomadY 2 червня 2016, 11:25

    та нічого не подарували) віддали щей Діминого м"ячика якомусь родичеві, бо в нас іграшок багато і він ще не плаче за ними

  • Rainbow 2 червня 2016, 07:17 2

    Малый такой " буба". Затискала б!

  • Chupa_chups 2 червня 2016, 07:33

    ага, класснючий парень )))

  • Zugzwang 2 червня 2016, 10:45

    +++)

  • NomadY 2 червня 2016, 11:27

    спасибі, дівчатка, він моя копія в дитинстві, це теж всім як серпом

  • Chupa_chups 2 червня 2016, 07:34 2

    грустно, когда такая родня.
    ну хоч не лезут, жизнь вам не портят, уже хорошо ).

  • NomadY 2 червня 2016, 11:29

    а до мене немає сенсу лізти) я не горда, речі зібрала і до своїх поїхала і зарядне до телефона "забула"

  • Dinka 2 червня 2016, 07:40

    Ви тільки гляньте в ті оченята!!! А ті бур' яни нехай горять синім вогнем. Не переймайтесь!

  • NomadY 2 червня 2016, 11:29

    спасибі)

  • CaptainMorgan 2 червня 2016, 07:43

    Пусть огород копает,а не лезет к сыночку. Красавчик парень у Вас.

  • NomadY 2 червня 2016, 11:30

    спасибі) він щей розплакався в неї на руках)

  • Viktoriya1981 2 червня 2016, 07:47 1

    Я бы больше и не поехала бы никогда.

  • NomadY 2 червня 2016, 11:30

    та щось таке і думається)

  • Marika 2 червня 2016, 07:54 1

    Поверьте, Вы не одна такая. Я вторая жена у мужа. От первого брака взрослый сын(через два месяца ему будет 20). Забеременела первый раз, родила сына, сколько я наслушалась о том как они разочарованы, они ждали внучку. Через два года забеременела вторым - родила девочку. А им внучка вообще побоку:(

  • NomadY 2 червня 2016, 11:31

    це такі просто люди

  • Irinka_kartinka 2 червня 2016, 07:55 1

    Так живут сельские жители - для них огород, ферма это их жизнь, питание и деньги, я бы отнеслась с пониманием, ничего стоашного в этом нет. На счет свадьбы сыновей: просто у вашего мужа есть совесть и он зная, что у родителей нет денег, обошелся своими (вашими) силами, а старший брат, по видимому, из маменьких сыночков, бессовестный лентяй, который вечно плачется и за которого думают всегда родители. У вас еще не самые плохие свекры, а то что бурчат это еще нормально, главное,что не лезут в вашу жизнь и не поучают как воспитывать ребенка

  • NomadY 2 червня 2016, 11:32

    в них часу немає повчати, зате кожен на свому місці

  • Ekaterina_80 2 червня 2016, 12:12

    Вот правда, нас на прошлые выходные попросила сестра мужа помочь полоть картошку, мы поехали, а еще одна сестра не поехала, у нее поднялось давление, вызывали скорую, так на нее обида страшная у той сестры, которой помогали.

  • Mariula 2 червня 2016, 08:06

    Я в такой же ситуации, есть младший брат и его жена с детьми это самое лучшее, а ко мне отношение как к дуре, но я не парюсь, кто они мне ? Всего лишь родители любимого мужа, забейте на все и прекратить пытаться наладить контакт, ничего не выйдет, гарантию даю

  • NomadY 2 червня 2016, 11:33

    я вже не пробую, є на кого тепер сили витрачати

  • Natawka 2 червня 2016, 09:15

    У Вас така позитивна дитина))
    В гостях Ви були, свекруха бачила і галочка є. А на все інше не звертайте увагу=)

  • NomadY 2 червня 2016, 11:34

    позитив ще той) намогався зловити курча, було стільки емоцій

  • Tanyas 2 червня 2016, 09:33

    моей второй дочери уже 1,2года, родители мужа еще не разу не приезжали! Видели только по скайпу! Старшую по началу очень любили плоть до того что вы можете есть хоть со свалки, а ребенок должен есть из блюдечка с золотой коемочкой и это говорили в глаза! Когда у другого их сына родился ребенок ( их любимого) начали забывать, даже с выпускным ребенка не поздравили! О том чтобы как то финансово помочь об этом даже речи нет! Они оба пенсионеры, нет времени чтобы приехать к внучкам

  • Tanyas 2 червня 2016, 09:35

    так что я вас прекрасно понимаю, очень обидно, и главное ничего ведь не скажешь и так в немилости, а то вообще камнями закидают)))

  • NomadY 2 червня 2016, 11:36

    та вже і не дивуюсь, звикла
    просто реально не розумію такого відношення

  • Eva_P 2 червня 2016, 10:01

    Воспринимайте эту поездку и все будущие как проявление уважения к родителям мужа.
    Главное что ваш малыш увидел курочек кроликов и все все. Это же какое развитие! Такие эмоции. Вот и в поедках думайте о том что такая поездка полезна для ребенка! Свежий воздук вдадли от городского шума и пыли.

  • NomadY 2 червня 2016, 11:37

    за користь дуже згідна)

  • Vasilisa_3 2 червня 2016, 10:11

    знаете...становясь старше всё меньше нуждаешься в любви и понимании приобреенных родственников.
    подростите детё - станете самостоятельной единицей )))
    будут свекры адекватные- захотите их обогреть, позаботиться
    будут родственники морозиться- будете жить своими планами ;)

  • Ann_a 2 червня 2016, 13:36

    У нас свекровь почти каждый день мимо нас ко второму внуку ездит, сумки носит. А к дочке моей раз в полгода. Мене тоже сначала обидно было за дочку, а сейчас все равно. У нее есть прекрасная бабушка -

  • Ann_a 2 червня 2016, 13:37

    Моя мама )

  • DashaZP 2 червня 2016, 15:58

    Знаете, вам тут уже достаточно написали об отношениях, поэтому я напишу о другом, о том, что бросилось мне в глаза. О красоте вашего украинского языка! Простая житейская история, но так красиво написана - живым языком, родным, понятным, любимым. Без суржика, жаргона и заимствованных слов. Я прям вот читала и оторваться не могла.

  • NomadY 2 червня 2016, 18:11

    дякую) мамина заслуга - вчитель

  • RedFox 3 червня 2016, 09:29

    +++++

  • Tyrion 2 червня 2016, 22:23

    Не обращайте внимания,так у многих,к сожалению.мои свекры и на сына,и на внука хрен ложили.они своего младшенького,тридцатилетнего,няньчат.а внук раз в год,а то и реже приезжает,даже не разговаривают с ним,практически.об играх,подарках вообще речи нет.только ноют постоянно,да денег по-больше пытаются вытянуть с мужа

  • NomadY 3 червня 2016, 00:10

    ми зараз дуже фінансово погано живемо, то мене такі замовлення, як касети да джилет за майже 300грн приводят в шок

1 2
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу