Скільки потрібно в середньому чекати товарів з сп?

Я замовила костюм дитині з СП ще 13травня оплатила.продавець скалала що замовляє і викупляє.перед цим я питалась скільки чекати вона сказала 5-7 днів.то до цих пір я нічого не отримала більше того коли я запиталась коли вже то вона сказала що їх на складі взагалі немає це їх тільки мають відшивати а коли вона не знає..може до кінця місяця може пізніше нічого конкретного.пишу одразу що раніше у сп участі не брала і тому не знаю як це все і скільки часу оформляється.тому й питаюсь хто знає чи це все нормально чи забирати гроші бо вже набридло чекати і слухати нотації знайомої яка мені дала гроші щоб і її дитині купити таке ж.


Теги: сп

12 коментарів

  • N4t4liy4 25 травня 2016, 09:16

    Забирать деньги

  • Natalka1 25 травня 2016, 09:20

    +++++++

  • Letova 25 травня 2016, 14:26

    100%

  • oli_4_ka 25 травня 2016, 09:21

    Я також 13 травня заплатила за макасини чоловічі в СП.Тільки вчора вислали.Я думаю тут залежить від того , як швидко збиреться компанія на СП, поки підтвердять замовлення, якщо на складі чи підпиємстві немає, то ще поки відішьють, потім поки дойде до організатора СП, а потім ще поки доїде до Вас.Тому я думаю СП це довго чекати, буває, якщо пощастить, то буде швидше.Якщо потрібно швидко, то СП не підходить.
    Я думаю , що організатор СП напевно не винна, вона також чекає свій товар, як і Ви.

  • 4 коментаря
  • Vladysy23 25 травня 2016, 10:25

    В вашей ситуации эти все условия должны были оговариваться в условиях СП.... Ну я так думаю...

  • Eleonor 25 травня 2016, 11:26

    Натал4ек,каже що замовила на пошиття але коли це пошиття вже накінець відбудится вона не знає...тому дивно...це певно перший і останній раз я так замовляла або хіба що в провірених так буду купляти(

  • Natal4ek 25 травня 2016, 12:24

    немає нічого дивного )) Постачальники, вони такі іноді загадкові ))) Дійсно можуть не казати конкретні сроки.
    В мене таке іноді з сумками відбувається. На питання, коли з'являться в наявності, мені завжди відповідають "сумки відшивають, але коли точно з'являться - не знаємо" )))
    --------------
    не переймайтесь. Запитайте у організатора, чи є можливість відмовитись від замовлення. Якщо вона замовила на пошиття, то мабудь гроші вже у постачальника ((

  • Solnechnaya_Tanya 25 травня 2016, 11:44

    Вот поэтому я и не очень доверяю всем этим сп, очень легко попасть на деньги. Только с проверенными продавцами иметь дело.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу