Як я проводжу час підчас карантину

Вітаю Вас шановні читачі книжкового клубу! Всі ми зараз переживаємо непрості часи у зв'язку з карантином, але як наслідок ми маємо й багато плюсів, бо в нас з'явилося трохи часу на улюблені справи. Хтось любить гутовати різні страви, гуляти на вулиці, а хтось дістав зі схованки давно заховану книжку і виділив хвилинку другу, щоб погортати сторінки і поринути у магічний світ книги. Тому маю до Вас пропозицію: по закінченню карантину зробити своєрідний флешмоб, де кожен розкаже про те, що читав (я розумію, що моя тема дуже нагадує твір у шкільні часи на тему "Як я провів літо", але я думаю, що робити огляд на книжки значно приємніше особливо для таких книжних збочинців як ми). Немає значення мова, вік на який призначена література, жанр, формат паперовий чи електронний і т.п. Має значення лише книга, яку ви причитали і бажаєте про неї розповісти. Можливо це буде багато книжок та це, навіть, краще.  То як згодні?

P.s. Перепрошую за помилки бо пишу з телефону.

12 коментарів

  • miros_ya 16 квітня 2020, 17:40 2

    В КК віднедавна започаткувалась традиція оглядів "Три книги"
    https://kashalot.com/club/knizhniy-club/?q=три книги
    ))

  • HoAnna 16 квітня 2020, 22:11 2

    "По закінченню карантину.. " - це дуже невизначений термін :grin: І може бути досить довго, хто знає...(( Може просто "читання на карантині"?

  • yatavav 17 квітня 2020, 08:58 1

    Та можна і не чекати закінчення карантину. )))Вже можна робити огляди і чим більше, тим краще)))

  • Annaki 20 квітня 2020, 13:32 1

    Доброго дня.
    Я нечастий письменник в КК, але не змогла не прокоментувати вашу пропозицію. Особисто я не приймаю участі у різних книжкових флешмобах , бо рамки мене вганяють у сором'язливий страх не те щось написати, і ще в облом та лінь дотриматися умов. Простіше і з великим задоволенням писати коли є натхнення.
    Передивилася ваш профіль, дивно що саме ви пропонуєте флешмоб, адже у КК 85% ви питаєте поради по знижкам, думкам та відгукам прочитавших вже книги. Особистих оглядів на дуже мало Розумію, що хочеться читати нові огляди, тим паче багато дівчатат тут так гарно володіють словом і зараз на карантині так хочеться читати різні різні огляди і дивитися фотки фотки фотки. Тож ви самі зараз напишіть та огляньте свої книжні "досягнення", без рамок та умов. Тоді й інші підтягнуться:rose:

  • 5 коментарів
  • Kreminski 21 квітня 2020, 23:06 1

    @yatavav Я теж полюбляю укр літ))) зараз листи Лесі Українки читаю))) пишіть, думаю, навіть, 1—2 однодумці — це вже цікаво)))

  • yatavav 21 квітня 2020, 23:14 1

    @Kreminski Я також завантажила "лісову пісню"))). Я дочитую третю книгу, щоб зробити огляд.

  • Kreminski 22 квітня 2020, 07:34

    @yatavav Дуже чекатиму:hugging:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу