Легко! Просто і дуже смачно! Моє меню на день)

Ну, що) День закінчився, а значить час нічних "жриць" настав)) я б хотіла показати, що я поїдаю, коли діти вже сплять, а чоловік не бачить:hamburger::poultry_leg::cookie:, але нехай це так і буде у секреті) Тому представлю тільки денне меню.

Цей день я була майже на правильному харчуванні, правда ранки в мене майже завжди правильні, це вже далі як піде... День же довгий)

На сніданок була вівсяна каша з медом, корицею та сухофруктами. Навіть чоловік, який не їсть вівсянки її полюбив. А як я полюбила- швидко, смачно і ситно))) ну, швидкість тут таки основна перевага. Отже, використала вівсянку, воду, вялену журавлину, курагу, мигдаль, корицю, чайну ложку меду і заморожену чорницю ( вона в мене схована під кашею). Час приготування лише 10 хв.

Для перекусу приготувала гарбузовий чи то пиріг, чи то хліб, бо по рецепту мав бути хліб, а вийшов солодкий як пиріг) але до кави добре!

Для приготування використала відварений гарбуз, муку, яйце, вершкове масло, кунжут, цукор, розпушувач. Час випікання 1 година.

В обід було ще смачніше) Вперше приготувала сирний суп. Тепер це моя любов) На фото виглядає не дуже, але повірте- мегасмачно. І інгредієнти доступні- вода, картопля, цибуля, морква, вершкове масло, плавлений сирок, макарони, сіль, перець, спеції за смаком, свіжий кріп. Подавати з сухариками з темного хлібу) Час приготування 40 хвилин.

Ложечку зацінили? Раритет, але найзручніша)

А на вечерю смакувала печена картопля з курячими крильцями в медово-соєвому соусі. Картоплю посипали спеціями- в мене суміш, то й не скажу, що там точно є, але головне, щоб з часником, тоді смачніше; сіллю, перцем і олією. А на інше деко поклали курячі крильця в маринаді з меду та соєвого соусу, без інших складників. За 1 годину страва готова. Так і день добігає кінця, а на десерт - страва для душі- гарний фільм) І тільки потім, коли свідків немає-мама починає діставати з хованок смаколики і тихо радіти ще одному дню... але тссссс- фото не буде, бо це ж секрет:wink: 

Темы: Меню на день 14-21 апреля

11 коментарів

  • natysya77 15 квітня 2020, 00:13 3

    піти поїсти чи що)

  • TaniaB 15 квітня 2020, 00:14

    Гарна ідея. Складете мені компанію?

  • natysya77 15 квітня 2020, 00:20 1

    @TaniaB якщо покажете, що зараз їсте секретне)

  • TaniaB 15 квітня 2020, 11:02

    @natysya77 Ех, пізно побачила( все знищено, але я виправлюсь, ночі довгі) тільки поповню свої запаси:stuck_out_tongue_winking_eye:

  • IvanNa1977 15 квітня 2020, 00:20

    Все дуже смачно :heart_eyes:
    Я варю такий супчик , але ще з консервою (зазвичай сардина)
    Моїх за вуха не відтягнеш:see_no_evil:

  • 1 коментар
  • TaniaB 15 квітня 2020, 11:00

    @Lepestok Дівчата, дякую за ідеї! Спробую ваші варіанти, бо мої одноманітні супи вже всім приїлись(

  • Letova 15 квітня 2020, 11:02

    @Lepestok Цікава ідея, треба спробувати з шампіньонами. Я зазвичай варю овочевий: картопля, морква, зелений горошок, кукурузка, іноді сушений корінь селери, плавлений сирок

  • Letova 15 квітня 2020, 11:03

    @Letova Ще рис кладу

  • kucya 15 квітня 2020, 01:15

    нямка...крилья это прям самое присамое вкусно, что есть в курице)))) пойду-ка достану с морозилки пачечку))))
    З.Ы. в след.раз попробуйте в суп еще грибы добавить...это нечто))) особенно я заценила белые))

  • TaniaB 15 квітня 2020, 11:02

    Так, дякую, вище теж рекомендували гриби, спробую точно

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу