Дівчата в Америці, прошу допомоги з динозавром

Мій дев'ятирічний син любить лего. Я думаю, багато мам погодяться зі мною, що цей легендарний конструктор справді знахідка для наших дітей. Розвиває увагу, логіку, творче мислення. Його популярність цілком заслужена. Це найулюбленіша гра моєї дитини.

 Цієї зими я придбала на одному з американських сайтів конструктор, подібний до лего. Він цілком поєднується з лего, і якість його прийнятна.

Також мій хлопчик обожнює тему динозаврів. Він їх малює, дивиться фільми і читає про них. Саме тому я й купила цей конструктор, тому що однією з фігур, які можна скласти з цього набору, був динозавр. Уявіть наше розчарування, коли ми розпакували набір, а там разом з усіма деталями був посібник, в якому було лише 3 інструкції із очікуваних 15. Як ви здогадалися,  інструкції зі складання такого жаданного динозавра, не було (тут смайлик  безмежного відчаю).

В наш час серед виробників іграшок, і не тільки, існує тенденція в рамках руху за боротьбу за навколишнє середовище, скорочення обсягів паперових роздруківок, даючи посилання на додатки в інтернеті, для економії паперу. У конструктора є посилання на додаток, та, на жаль для нашої країни він не доступний. Кілька тижнів тому чоловік був у Нідерландах та в Австрії, і там намагався зайти в той додаток, та все марно (((  Ми так думаємо, що це можливо лише в Штатах (  Якби не карантин, хтось із колег напевно би поїхав у відрядження до Америки, та тепер чекати треба невідомо скільки... От така халепа...

Тому звертаюся до дівчат, що проживають в Америці, чи можете прийти нам на допомогу і зарадити нашій проблемі. Мій син був би надзвичайно вдячний, якби він зміг би скласти того заповітного динозавра.

Якщо хтось може відгукнутись, напишіть мені, будь-ласка, у приватні повідомлення, я вишлю посилання на додаток. Сама не знаю, як можна вийти з ситуації, адже там буде не мало сторінок. Може, порадите щось? А може, той додаток взагалі поломаний, і ніхто ніде не може в нього зайти, і навіть у Штатах ( 

Дякую дуже-дуже всім, хто відгукнеться! 

P.S. Ось такий хамелеончик вийшов з набору.

Темы: Хники

6 коментарів

  • Коментар видалено

  • 4 коментаря
  • Halen 11 квітня 2020, 21:09

    @Ruslana когда в перечне выбираешь название какого-то другого конструктора, предлагает разные загрузки инструкций, а в нашем mega-construx-inventions ничего не предлагает.
    спасибо, что откликнулись и помогали! пока не получается ничего(

  • Коментар видалено

  • Halen 11 квітня 2020, 22:21

    @Ruslana спасибо

  • Vredinka 11 квітня 2020, 22:46

    где покупали конструктор?

  • Halen 11 квітня 2020, 22:54

    На walmart

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу