#Мій-фентезі-світ - Володар перстнів

Найперше фентезі, яке неймовірно сильно вразило мене, тоді ще зовсім малу дитину (років 11-12). Чудовий час, коли такі фільми досить швидко з"являлися на телебаченні, і нам дозволяли дивитися все, що по тому телевізору йшло))) 

Неймовірна казка прикувала нас з братом до екранів на дві години, назавжди закохала в фентезійні світи!)

Бридкий голум, Око Саурона, перстень Всевладдя, симпатяжка Фродо настільки вразили мене, що з того часу я вишукувала такі "дорослі казки" де тільки могла - бібліотека в школі, в подружок, і що я тільки не перечитала..) але то вже інша іторія)

Я так і не читала саму трилогію, і зрештою світ Володаря перстнів не став моїм улюбленим фентезі-світом, але він став найпершим, а перше - не забувається!

Темы: Фентезі книги і фільми

9 коментарів

  • Ioaana 8 квітня 2020, 11:29

    Доброго дня. Дякую що поділилися та приєдналися. Нажаль нас лише 2 що відписалися а я так зраділа цьому флешмобу. Нажаль я теж не зацінила ні книги ні фільми. Можливо ще не доросла, а можливо просто не моє.

  • Melisenta 8 квітня 2020, 11:46 1

    Вже в дорослому віці мені більше зайшло відгалуження про Хоббіта, оце з донечкою переглядали, то їй теж сподобалось) Але в цілому мені фільми аж надто довгі, розбиваємо на 2 частини. В цілому там дуже цікавий і насичений світ, я думаю ще повернутися до Володаря перснів)

  • Dariya 8 квітня 2020, 11:37 2

    Я прочитала хоббита и всю трилогию Властелина колец где-то в 11-12 лет. В этом году перечитывала все книги вслух детям и потом смотрели фильмы. Мне кажется именно такая последовательность правильной :grin: ты успеваешь нарисовать свою собственную картинку в голове, а потом сравнить с тем что на экране, а еще не читая книги, не всегда успеваешь уловить смысл фильма (потому что в фильм физически нельзя вместить всю книгу))

  • 1 коментар
  • Dariya 8 квітня 2020, 13:12

    @Melisenta Вот с Гарри Поттером у меня знакомство началось с фильма)) но книги все таки объемнее))

  • Evgge 8 квітня 2020, 15:40

    Мы тоже так поступили-сначала прочитали дочери книги, потом посмотрели)Я больше Ведьмака люблю, но в 8лет рановато для восприятия:thinking:

  • Melisenta 8 квітня 2020, 16:30

    @Evgge ну так, 8 років трошки рано ще) але з 10 вже цілком можна, як на мене))

  • Antyk 8 квітня 2020, 13:11

    Так, це було вражаюче епічно! Свого часу не могла відіріатися від Хоббіта.

  • Melisenta 8 квітня 2020, 16:31

    Так, на той час аналогів і не було) з фантастики хіба що Зоряні війни, теж залипали на них)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу