#мій_фентезі-світ#Відьмак

Така чудова тема на час карантину зробити флешмоб. Я з вашого дозволу почну і буду з замиранням душі чекати на інші пости, адже світ фентезі він безмежний. Один і той самий твір кожен бачить по своєю, і у всіх нас є можливість подивитися на улюблені твори під іншим кутом. Спочатку я хотіла написати про Гаррі Поттера, адже завжди як у мене поганий настрій ья передивлюся його знову і знову. Але вирішила написати про твір який познайомив мене зі світом фентезі і я закохалася. Це було кохання з першого кадру, з першого звуку. І так це Відьмак. 

я як зараз пам'ятаю що це був 2004 рік і катал ICTV. Нажаль тоді я попала на середину серії, але відірватися я не могла до кінця. Все мені здавалося таким рідним і знайомим. В ту мить я наче відкрила собі щось нове і не звідане, де подорожую вже 15 років. 

І так коротко про головне: Це історія про  спеціально змутовану людину, що живе, щоб захистити людей від монстрів. Ріс він у Каер Моргені, де тренував свої вміння. Він не є звичайним Відьмаком, оскільки може кохати  прикладом (хто тут не хотів бути на місці Єнніфер?). Під час своїх мандрів світом зустрічає найкращого друга, мандрівного барда і поета, Лютика. Мандруючи, щораз більше переконується у тому, що люди погані. Переломом у його житті стає момент, коли він гостює в домі королеви Цинтри, Калатне. Там використовує своє законне право несподіванки взамін на допомогу королівській родині. За декілька років знаходить свою дитину-несподіванку, Цирі. Це вона і любов до неї змушує Геральта зробити висновок, що він є людиною, а не відьмаком. 

 Єдине що хочу дописати це те, що з виходом серіалу від Нетфлікс, це й не став менш улюблений. Адже для Мене Міхал це справжній Геральт і нікого іншого я не сприймаю на цю роль. ну і звісно Цирі це всетаки дитя несподіванка а не підліток. 

дякую всім хто дочитав. 

Темы: Фентезі книги і фільми

10 коментарів

  • golovko 23 березня 2020, 09:21 1

    Да, актер просто невероятный, он прямо попадание в десяточку!

  • Ioaana 23 березня 2020, 09:26

    От і я так думаю. Що кращого відьмака бути не може

  • Iryna_pk 23 березня 2020, 09:24

    Так, це і є Відьмак), для мене теж. Хоча новий серіал теж непоганий. Дякую за пост!

  • Melisenta 23 березня 2020, 17:17

    Оце так! Я в світ Відьмака лише нещодавно занурилась, і це, скажу вам, прекрасно! Поки що дивлюсь сучасний серіал, і ще дивилась гру) Дякую що поділилися!)

  • Ioaana 23 березня 2020, 17:59

    Рада що вам сподобалось. Чекаю і на ваш огляд

  • Antyk 28 березня 2020, 19:57

    В цей всесвіт хочеться зануритись ще глибше)

  • Mama_Ollya 23 березня 2020, 22:03 1

    Спасибо за пост)) Читаю 7 книгу из 8 и это прекрасно)Хотела пересмотреть ещё раз новый сериал. Но, благодаря вам, узнала про сериал 2004г))

  • Ioaana 24 березня 2020, 07:53

    З цього серіалу ще змонтували фільм

  • Mama_Ollya 24 березня 2020, 10:59

    @Ioaana Ну вообще)))

  • Antyk 28 березня 2020, 19:57

    Дякую!)) Треба буде передивитись серіал 2004 року. Майже не пам'ятаю його. Просто пам'ятаю, що він був крутим.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу