Просто хай побуде тут... Будь дружиною, #тижмать, #тижпрофесіонал, be a lover, be nice to people, stay hard....

Будь леді, казали вони. Спідниця закоротка. Виріз заглибокий. Штани затісні. Не оголюйся так. Не показуй стегна. Не показуй груди. Не показуй живіт. Не показуй ямку між грудьми. Щоб білизни не було видно. І плечей. Прикрийся. Залиш місце уяві. Одягайся скромно. Не будь спокусницею. Чоловіки не можуть контролювати себе. У чоловіків є потреби. Що ж ти така старосвітська. Попустись трохи. Покажи трохи тіла. 

Сексуальною будь. Гарячою штучкою. Не провокуй. Ти сама напросилась. Чорне носи. І підбори. Куди так вибралась? Не могла одягнутись нормально. Скинь цю толстовку; а то себе занедбала.

Будь леді, казали вони. Не будь занадто товстою. Не будь занадто худою. Не будь за велика. Не будь за мала. З'їж щось. Скинь вагу. Перестань їсти так багато. Не їж напихайся швидко. Замов салат. Не їж вуглеводи. Забудь про десерт. Тобі треба схуднути. Поміститись у сукню. Сядь на дієту. Пильнуй, що їси. Їж селеру. Жуй жуйку. Пий багато води. Треба влізти в ті джинси. Боже, та ти як скелет! Чому ти не їси? Ти маєш кепський вигляд. Ти хвора на вигляд. Зїж бургер. Чоловіки люблять м'ясистих жінок. Будь дрібненькою. Будь легенькою. Будь маленькою. Будь крихітною. Будь жіночною. Будь нульовим розміром. Будь подвійним нулем. Сама стань нічим. Стань меншою, ніж ніщо.

Будь леді, казали вони. Прибери волосся з тіла. Голи ноги. Голи пахви. Поголи і бікіні. Віск на обличчя. Віск на руки. Намалюй брови. Позбудься вусів. Вибіли це. Вибіли те. Відбіли шкіру. Засмагни. Усунь шрами. Сховай розтяжки. Накачай прес. Надуй губи. Ботокс у зморшки. Підтягни обличчя. Втягни живіт. Схудни у стегнах. Тримай в тонусі ноги. Випни цицьки. Виглядай природно. Будь собою. Будь справжньою. Будь впевненою. Ти надто стараєшся. Ти вже перестаралася. Чоловіки не люблять тих, що занадто стараються.

Будь леді, казали вони. Роби макіяж. Покращуй обличчя. Приховуй вади. Зроби контуринг носа. Підкресли скули. Підведи очі. Намалюй брови. Подовж собі вії. Нафарбуй губи. Пудра, рум'яна, бронзер, хайлайтер. Волосся занадто коротке. А тепер задовге. Кінці посіклися. Висвітли волосся. Дивись, відросло коріння. Пофарбуй волосся. Не в синій, це неприродно. Ти посивіла. Тебе це старить. Виглядай молодо. Виглядай моложаво. Виглядай поза віком. Не старій. Жінки не старіють. Старі – негарні. Чоловіки не люблять негарних.

Будь леді, казали вони. Бережи себе для одного. Будь чиста. Будь непорочна. Не говори про секс. Не фліртуй. Не будь сукою. Не будь курвою. Не спи з ким попало. Не втрачай гідності. Не грайся з багатьма чоловіками. Не віддавайся. Чоловіки не люблять повій. Не будь недоступною. Не будь такою зажатою. Веселись. Усміхайся частіше. Догоджай чоловікам. Будь досвідченою. Будь сексуальною. Будь цнотливою. Будь розпусною. Будь незайманою. Будь сексуальною. Будь крутою. Будь не така, як інші.

Будь леді, казали вони. Не говори так голосно. Не говори так багато. Не висовуйся. Так не сядь. Так не встань. Не напирай. Чому ти така нещасна? Не будь сукою. Не будь такою нахабою. Не галасуй. Не привертай уваги. Не будь така емоційна. Не плач. Не кричи. Не лайся. Не роби нічого. Слухайся. Терпи. Будь мила. Не скаржся. Піддайся йому. Потіш його его. Хай за тобою в'ється. Чоловіки хочуть того, чого не можуть мати. Не віддавайся. Змусь його добиватись. Чоловіки люблять за кимось гнатись. Склади йому одяг. Приготуй вечерю. Ощаслив його. Це жіноча робота. Колись з тебе буде гарна дружина. Візьми його прізвище. Лишили своє через рисочку? Дурна феміністка. Народи йому дітей. Ти не хочеш дітей? Колись ще захочеш. От побачиш.

Будь леді, казали вони. Не дай себе зґвалтувати. Захисти себе. Не пий забагато. Не ходи сама. Не виходь пізно гуляти. Не одягайся так. Не показуй забагато. Не напивайся. Не залишай склянку без нагляду. Заведи собі друга. Не ходи де темно. І тільки в гарних районах. Скажи комусь, куди йдеш. Носи з собою балончик. Купи свисток безпеки. Тримай ключі в кулаці. Піди на курси самозахисту. Перевір багажник. Замкни двері на ключ. Не ходи сама. Не дивись йому в очі. Не підморгуй. Не будь доступною. Не привертай уваги. Не запізнюйся. Не розказуй пошлі анекдоти. Не усміхайся незнайомцям. Не виходь вночі. Нікому не довіряй. Не кажи так. Не кажи ні.

Просто "будь леді", казали вони.

Переклад byМарта Госовська

Оригінал відео у першому коменті.

 

Темы: Стосунки дорослих

15 коментарів

  • Oksana_S 24 лютого 2020, 21:58

    https://vimeo.com/393253445?ref=fb-share&fbclid=IwAR1Aq_2Z_bWjCPuGt6bHhPNOKBPwMvIqDKFMGwg0vNpVOhcuqmduUBrK2ko

  • rinrt 24 лютого 2020, 22:45

    Всем не угодишь :wink:

  • Julia_2014 24 лютого 2020, 22:55 1

    А нащо??? Коли мы почнем цінувати і любити себе?

  • Al1234 24 лютого 2020, 23:08

    @Julia_2014 :thumbsup::muscle::thumbsup::muscle::thumbsup:

  • Nataly 24 лютого 2020, 23:01 26

    Одно из открытий, приобретенных с возрастом - всем насрать на меня. Кроме нескольких родных и близких. Вообще все равно, какая я, что я, в чем я и что делаю.

  • 2 коментарі
  • Al1234 24 лютого 2020, 23:26 2

    @Nataly Ууу, а я думала,что я на финишной прямой, а оказалось в начале пути:joy::hugging:

  • Коментар видалено

  • Legendovna 25 лютого 2020, 09:47

    До меня это доходило в несколько этапов) Особенно когда я первый раз попала за границу и там очень четко поняла, что никто не парится, что там воспринимают человека просто как человека ( и таки да, всем на всех насрать)))

  • Коментар видалено

  • Ioaana 25 лютого 2020, 07:26 1

    Як там Ольга Цибульська казала що після 30 жінки можуть дозволити собі перестати імітувати оргазм в ліжку і себе в суспільстві. Як добре що мені вже після 30.

  • Mithuna18 25 лютого 2020, 09:05

    Будь собою

  • Letova 25 лютого 2020, 12:16 7

    Хорошая девочка не дерется.
    Не сердится. Не бегает быстро.
    И громко на улице не смеется.
    Шагает чинно, как дочь министра.
    Хорошая девочка не гуляет
    По вечерам с незнакомым Васей.
    Портвейн в поезде не распивает.
    И не целуется в пятом классе.
    Хорошая девочка не икает,
    Не падает в лужу, не рвет колготки.
    И ежедневно кого-то спасает:
    То маму от папы, то папу от водки.
    Хорошая девочка не скучает
    Одна в ожидании смс-ки.
    И сессию вовремя закрывает,
    И все предметы ей интересны.
    Хорошая девочка - сразу в браке.
    Не соблазняет, не смотрит порно.
    И никогда не в позе собаки.
    И никогда не кричит притворно.
    Хорошая девочка мать-святая.
    И не срывается на ребенка,
    Не причитает, в ночи вставая.
    Она как лошадь и как бурёнка.
    Хорошая девочка не толстеет
    Не ест конфеты на кухне ночью.
    Без обучения все умеет.
    Не мечется. И все время хочет.
    Хорошая девочка отвечает
    За все, за всех, за свои ошибки.
    И в ванной отчаянно не рыдает,
    И не вымучивает улыбку.
    Хорошая девочка идеальна.
    Не матерится, не пьет, не курит.
    Не ошибается. Не печальна.
    Не спит, не дышит, НЕ СУЩЕСТВУЕТ.
    (c) Аглая Датешидзе

  • Tanya_mama 25 лютого 2020, 15:31

    Вот поэтому я не люблю советчиков)) я сама разберусь, как мне жить, кем мне быть или не быть, с кем спать, с кем гулять, как улыбаться, надо ли раздеваться, носить каблуки или кроссовки и сколько тела показывать)))
    Ох, люди...

  • ElenaPre 25 лютого 2020, 17:14

    И потом в любом случае скажут: а мы же говорили!

  • ElenaPre 25 лютого 2020, 17:15

    С ума сойти можно

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу