Флешмоб - Три книги 02/2020

Дитячих улюбленців уже показано, настав час трохи показати "из чего же сделаны наши девченки")) А книги скажуть про мене набагато більше ніж я могла б сама   От мені завжди хотілось уникнути не "своїх" книг, але ж як це виявити? Тільки тестити! І чим більше, тим краще! Але в лютому для себе прочитано мало, менше ніж хотілося б:

  1. Прочитане. Марина Левицька "Коротка історія тракторів по-українськи"Читала в електронному вигляді, забігаючи наперед скажу, що паперової собі точно не захочу. Не тому, що книга погана чи не сподобалось, справа у тім, що часом мені хотілось піти помити руки. Книгу позиціонують як "терпку іронію", мені радше вона здалася насмішкою. Просто питання іміграціїї та асиміляції за кордоном для мене дуже делікатне, скажімо так, я б не була такою "іронічною" тут. Мені здалось, що Валентина є уособленням самої України для головної героїні, яка її(України) не знає. Не бачила. Не відчуває себе українкою. Безперечно роман не позбавлений гумору. - така собі "весела" історія про сім'ю, самотність, старість, еміграцію. Але прочитати його варто не тому, а заради тракторів!
  2. Що читаю. Ренсом Ріггз "Карта днів"Паперову маю лише першу книгу, інші читалися\читаються в електронці. Перші три частини історії зайшли мені "на ура", читалося легко і запойно, чесно, відчула себе підлітком))) Фото так вдало доповнили зміст, вони реально дивні! Було не страшно, переживально, часом навіть дуже. Такі колоритні персонажі - ух! Кожна наступна книга все краща і сильніша, а на четвертій я застрягла... Читаю повільно і часу мало і щось поки ніяк мене не захопить, щоб ночі не спати)))
  3. Що в планах - Маурін Лі "Щасливий квиток"Стиль авторки мені дуже імпонує, вже прочитано кілька романів, тому з нетерпнінням очікую цієї зустрічі тет-а-тет. Книга вже лежить на поличці і зваблює мене своєю палітурочкою. Все таки паперові книги це кайф!

 

17 коментарів

  • Profesora 18 лютого 2020, 16:01

    О, яке у Вас гарне читання:blush: про Маурин Ли взагалі нічого не чула, треба подивитись, що за фрукт))) був час, коли я читала виключно російською, і тоді була в курсі всіх новинок і видань, зараз лектура 99% українською, тому і новини тільки українських видань відслідковую. Дякую за відгук, цікаво і аналітично пишете, було б взагалі цікаво почитати Ваші дорослі книги, які вразили.

  • 6 коментарів
  • le313 18 лютого 2020, 18:57

    @Profesora І я :notepad_spiral::pencil::grin:

  • Profesora 18 лютого 2020, 19:23 1

    @le313 :joy::joy::joy:

  • Profesora 18 лютого 2020, 19:26 2

    @le313 От тому в мене до сих пір запас зошитів до випускного дитини:joy: оці блокноти, записники, зошити, то моя слабкість, ручки, олівці, я можу зависнути в двох магазинах книжковому і канцелярії, ну ще посуд:joy: мені все треба.

  • de_la_Fere 18 лютого 2020, 16:35

    Дом странных детей у меня в планах. Но фильм не зацепил ,а книги манят. К сожалению удовольствие получаю только от прочтения бумажных книг ,поэтому раздумываю над покупкой и жду хорошую цену на Олх)

  • Dobrovolzeva 18 лютого 2020, 16:42

    Ви праві, фільм дуже слабкий і не по книзі, як виявилось, то був довільний переказ і фінал сценаристи придумали не ах!

  • de_la_Fere 18 лютого 2020, 16:48

    @Dobrovolzeva О! Отлично ,спасибо за отзыв ,это воодушевляет))

  • Maksi 18 лютого 2020, 18:01

    После Вашего обзора захотелось прочесть всю серию о "Доме странных детей".
    Марин Ли "Счастливый билет". Не читала, не знаю автора. Но такое приятное сочетание обложки/названия книги, что захотелось такую книгу иметь дома :joy:

  • Dobrovolzeva 18 лютого 2020, 18:33 1

    Обов'язково прочитайте Ріггза, це одне з найприємніших відкриттів останнім часом! Подивимось наскільки Білет Щасливий, бо у героїнь Маурін Лі складні драматичні долі і сильні характери!

  • le313 18 лютого 2020, 18:56

    Дякую :rose:! Все таке гарне! Таааак, паперові книжки таки кайф)

  • XTRAIL 18 лютого 2020, 21:52

    додаю у вибране. дякую за огляд!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу