#10_лет_КК_Еволюція)

Це моя друга спроба написати, і остання)) під час першої на 10 пункті випадково закрилась вкладка...ііі...і ось друга спроба в останній день.

В моїй родині читаю лише я і наполегливо привчаю до цього старшого сина. Тому моєї пристрасті до книг ніхто не розуміє, немає кому показати свої скарби, ніхто їх не оцінить) 

В далекому 2010р, коли народився мій старший син, я почала шукати йому цікаві книжки. Вибирати не було з чого зовсім, на тей час хітом були лише книжки Disney від De Agostini, якісь картонки та ч/б нудьга.Мені ж хотілось зовсім іншого.  Я шукала в інтернеті цікаві, насичені діями картинки, друкувала і ми їх розглядали і описували. Книжок такого плану я знайти не могла..

І якось на просторах інтернету, я знайшла це слово - віммельбух)))) Мої безутішні пошуки нарешті принесли результат, і так я відкрила для себе класику віммелів:

#1 Where's Waldo? Martin Handford Ще й олх видав одразу цей шедевр російською мовою. Моя перемога!) Нині, маю сім основних частин. І це моя рекомендація №1

 Десь в пошуках слова віммельбух, відкрила для себе слово Pop-up)

#2 Український pop-up від Махаон знайшовся також на олх, і це був справжній феєрверк емоцій у дитини) Щоправда, не всі маєм, і одна книжка поки лежить англійською

#3 Пізніше доповнили колекцію інтерактивними книгами від Махаон для старших діток. Щоправда, найбільш улюбленою до сих пір є Міфологія та Єгиптонавство, бо вони були першими, решта довгий час просто ставилась на поличку після придбання

 Єдине, надавала б по рукам за різні розміри книжок...

Ознайомившись з новими словами, забивши свої книжкові полиці різною класикою, прийшло розуміння, що нецікаво. Почала обмінювати книги на ілюстровані видання. Пізніш, ловити роботи окремихх художників.

#4 Ломаєв мій фаворит. Книжок з його роботами ще мало маю, але я це тимчасово)

#5 Ніл Гейман. Моє захоплення, хто читав - зрозуміє, а хто ні - не поясниш) Тільки не можу визначитись яку серію збирати, з ілюстраціями Рідделла однозначно, а решту - ще в пошуках свого ідеалу#6 Великим проривом у самостійному читанні сина стали книги Щоденник слабака та Капітан Підштанько. Легко, весело - для заохочення саме те

#7 В продовження теми віммельбухів, останнє наше відкриття книжки родини Пресс. Цікаво, незвично. Ще нам, з виданих українською, не вистачає однієї. Видавництво Богдан обіцяли продовження весною

#8 Книжки Абабагаламага. Це просто наш український мастхев) Дякую за надзвичайні ілюстрації, якість друку та доступ до Гаррі Поттера. Ну і одразу похвалюсь, що увірвала Келих вогню за 360 грн минулого тижня на Якабу)

#9 Багато книжок потрапляє до мене спочатку англійською мовою, найбільш цікаві розшукую в перекладі. З англійською поки син ніяк не дружить, тому поки так. Досліди найулюбленіші!

І на останок, покажу книжку яку подарувала сину на 1 вересня в перший клас. Моєму серйозному хлопчику, місцями аж занадто) Вона нам "зайшла" і думаю це саме та книга що справила найбільше враження, і яку він згадуватиме коли стане дорослим.

#10 Джеймс Крюс "Тім Талер або проданий сміх"

Книжкии для меншого сина не ввійшли в добірку, він все дочитуватиме за страшим))) Ще є багато книжок якими б хотіла поділитись, але тільки після того як переживу критику за цей допис) Чому еволюція? тому що зараз моя бібліотека переживає третю хвилю кардинального оновлення, сподіваюсь що й останню. і вона виросла з ідеї і бажання до двух книжкових шаф, маючи неабиякий супротив від оточуючих)

Дякую за огляди, за те о ділитесь своїми книгами та думками!

Дякую що дочитали! Але до Кашалоту, олх був набагато змістовнішим сайтом і місцем придбання всіх моїх скарбів, а зараз абсолютно голий)) за це я Вас і не люблю))))) 

30 коментарів

  • Lyannaya 17 лютого 2020, 15:52 1

    О так, на ОЛХ зараз ще спробуй щось встигнути "вхопити" цікаве :joy: Серію від Махаон теж з донею любимо! Про Геймана вже багато разів чула схвальні відгуки, теж треба спробувати почитати. Дякую за цікавий допис!

  • Iriwa2604 17 лютого 2020, 15:59 1

    Дякую Вам)) хух, перший коментар))
    Спробуйте Геймана обов'язково. Син в 9років прочитав Кораліну з великим захопленням

  • KcuMarik 17 лютого 2020, 16:16 2

    Оэ, сколько у Вас сокровищ! Спасибо,что показали!
    Коллекция Махаон супер! Красивые книги с илл.Ломаева,Гордеева,Дейли! Когда ж уже я обзаведусь хоть по одной от каждого художника?))
    Геймана люблю и тоже собираю коллекцию, скоро получу шикарное пополнение, кажется из 4 книг)

  • 1 коментар
  • KcuMarik 17 лютого 2020, 16:28

    @Annaki но они крутые)))) цветные:wink:

  • Iriwa2604 17 лютого 2020, 16:31

    Спасибо! Обязательно поделитесь Гейманом когда получите)

  • KcuMarik 17 лютого 2020, 16:36 1

    @Iriwa2604 конечно, как только получу посылки от посредников, сразу покажу!

  • Annaki 17 лютого 2020, 16:17 2

    :relaxed::laughing::smile: остання фраза в саме яблучко.
    Відчувається, що у вас там за екраном вас цілий клондайк. Поп апи та "інтерактивні" книги:heart_eyes:коли їх продавали, я була юна і далека від книг..але завдячуючи ДН племіннику чоловіка, ми їх купували йому на подарунок. І тепер моя донька може брати їх у родичів і теж насолодитися тією красою.
    Мені все дуже сподобалося:tulip: пишіть ще, і показуйте показуйте - хай олх "ляжить" від ККних запитів :laughing::laughing::laughing:

  • 2 коментаря
  • miros_ya 18 лютого 2020, 00:18 1

    @Iriwa2604 У нас немає жодної поп-ап книги. Пітера Пена від Махаону і того продала пару років тому за 50 грн Оксані з Клубу :smile:
    Не почуваюся такою, що відстає від власників Сабуди ні на йоту. Напевно, я колекціонер текстів )))

  • Oksana_Kh 18 лютого 2020, 06:49 1

    @miros_ya Ні-ні, то не Пітер Пен був, а Піноккіо))) діти його дуже люблять - дістають усі музичні книги і гортають)))))

  • miros_ya 18 лютого 2020, 07:37

    @Oksana_Kh Точно! Писала «Пітер Пен» і думала: «Щось не те, здається» :smile:

  • Tosik 17 лютого 2020, 16:29 1

    Эээээ, вдруг будете что-то продавать)) из второго или 3тьего, я первая на очереди!))) Очень здоровская библиотека у вас! Супер

  • JuliaAmalia 17 лютого 2020, 16:37 1

    Нічого собі у вас бібліотека! То справжній Клондайк!

  • Kukuzya 17 лютого 2020, 17:08 1

    Впечатлили не то слово! Безумно приятно рассматривать такие сокровища

  • mADAM_Elvira 17 лютого 2020, 17:19 1

    Библиотека у Вас шикарная! И про нелюбовь очень честно) неужели раньше было иначе? аж не верится!

  • valusenka 17 лютого 2020, 17:22 1

    О! "вона виросла з ідеї і бажання до двух книжкових шаф, маючи неабиякий супротив від оточуючих" як це знайомо і актуально!!! Моє захоплення розділяє лише донечка)
    А в вас шикарнюча бібліотека! Всім на заздрість! Не маємо жодної роки) Геймана читала я аж одну книгу, то повного враження не склала) сподобалось, але без фанатизму

  • Naomy 17 лютого 2020, 18:01 2

    Класс! Библиотека у Вас шикарная!
    Про "нелюбовь" это Вы очень точно подметили, хоть и с юмором. :grinning::grinning::grinning:
    Иногда разделяю с Вами эти же чувства. Но зато, зато когда появляются друзья в КК, которые спешат забронировать тебе твою хотелку или просто делятся ссылками искомых книг - это дорогого стоит! :wink:
    Не даром все пишут, что главная ценность КК - это люди! И это тысячу раз правда! Вместе мы сила! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

  • Melisenta 17 лютого 2020, 19:49 2

    Яка ж чудова у вас підбірка!))) Ніл Гейман - особлива любов, і на Террі Праччета нещодавно підсіла))

  • de_la_Fere 17 лютого 2020, 19:52 1

    А я соглашусь! Ведь правда ж у вас библиотека шикарнейшая! Вот лично я жду продолжения! Страшно интересно увидеть еще и ещё!

  • bondarka 17 лютого 2020, 23:05 1

    Спасибо,что показали свои сокровища! И за интересный обзор, сдобренный юмором) Прочитала с удовольствием) Люблю Геймана, Океан в конце дороги понравился больше всего. Хотя он больше в духе Кинга). Абабу тоже очень люблю. Волли все хочу купить хоть одного, но все руки не доходят.Интересно увидеть, что у вас есть ещё. А про отношение родных очень знакомо, к сожалению. Как и многим здесь. Не все понимают наше увлечение. И родные - не исключение.

  • le313 17 лютого 2020, 23:24 2

    Ну просто вибуховий огляд!!! А я Вас люблю :heart: (дуже мало на олх купую, майже нічого :wink:). Чекаю сильно на огляд із читанням молодшого.

  • Iriwa2604 17 лютого 2020, 23:37 1

    Спасибо всем откликнувшимся, очень важно для меня. Будет настрой, еще что нибудь покажу. Главное есть желание)) и вспомнилось как это, писать...

  • miros_ya 18 лютого 2020, 00:14

    Краса-красивенна!
    Донька у мене почала проявляти цікавість до Єгипту. Фото книги про Єгипет - це "Загадки мумій"?
    Геймана для себе тільки почала відкривати. Почитала собі "Кораліну", дуже сподобався переклад КМ-букс. А дочці "На щастя, молоко" - супер! Через кілька днів після мене, вона змусила ще й тата перечитати книжку їй вголос :grinning:
    І похвалюсь: перед НР "Келих вогню" на Якабу за 384 грн відхватила :wink:

  • Iriwa2604 18 лютого 2020, 09:27

    Ой йой)) захопилась , що в мене вже й орден феніксу вийшов ілюстрований))) виправляю))

  • Profesora 18 лютого 2020, 02:58 1

    Це буде просто злочин перед КК, якщо Ви більше не будете писати, я аж забігала наперед, щоб прочитати далі, сама себе одрим словом обганяла, бо Ваша іронія, ох як я люблю такі тонкі речі:joy: Браво просто! Давайте знайомитись, а то зникните отак без імені, а ми повинні знати ім'я такої талановитої дівчини. Мене звати Юля, Вас як?:blush: я балдю від таких текстів, як Ваш)))

  • Iriwa2604 18 лютого 2020, 09:37

    Дуже приємно, Юля! Мене звати Ірина:hugging: )щодо талановитості невпевнена, це скоріш із серії - раз в рік і палка стріляє)))

  • Profesora 18 лютого 2020, 16:03 1

    @Iriwa2604 :joy: думаю, це не Ваш випадок.

  • eellinnaa 18 лютого 2020, 07:53 1

    Как же я могла пропустить Ваш обзор?!! Зашла и обомлела, столько крутых книг!
    Обязательно пишите ещё в Клубе!!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу