Издательство Грани-Т, наш улов

Давно собиралась сделать обзор этих книг, но все находилось что-то поважней. И вот Виталия все-таки вдохновила меня своим вопросом.

У нас не очень много книг от Грани-Т, но они любимые и мне, как маме, очень нравятся. Покупали в интернет-магазине, но, к сожалению, выбор уже скуден, подозреваю, что у издательства финансовые проблемы, в магазинах найти очень сложно хоть что-то, а очень жаль, книги достойные.

Усі представлені книги українською мовою, бо хочу привчити сина до гарної літературної вимови та словника, бо гідних російськомовних авторів і так у нас багато, тому я розбавляю трохи і нашими сучасними та не дуже авторами.

 

І так, перша книга - найспонтанніша покупка, яка на перший погляд здалася невдалою, але по мірі прочитання, навіть мені було цікаво і захопливо. Мова гарна,  малюнки своєрідні, але веселі, сонячні, ідея - не втрачати рівноваги при жодних життєвих негараздах та залишатися дружною єдиною родиною. Папір якісний, ілюстрації кумедні, є на кожній сторінці.

 

Пригоди детектива Ниточки - серія з 3-х книг польського автора, нам вдалося знайти лише одну і та з виставочної вітрини. Захопливий дитячий сюжет, малюнків мало, вони якісь сіруваті й похмурі, як на мене, проте гарний переклад та цікавий сюжет компенсують цю незначну ваду.

 

Наступна книга Володимира Свідзінського   - казки у віршованій формі. Наше унікальне відкриття. Мені сподобались і казки, і стиль автора, і різноманітність віршованих форм, а ілюстрації зробили цю книгу перлинкою колекції. Можливо, це моя особиста думка, але вони дуже вдалі. У самому кінці книги є невеличкий словник, який тлумачить незнайомі слова, а Елеонора Соловей розповідає про автора.

Ось більше фото та трохи тексту, судіть самі.

Далі розкажу про серію книг Казки народів... Це моя пристрасть, я колекціоную казки, старі та нові видання, рідкісні та не дуже, головне, щоб різноманітні. Це  наше поповнення від даного видавництва. Жаль, що не знайшла усі книги, вже розпродали і більше не перевидавали.

Казки Індії та Латинської Америки ідуть у твердій палітурці, а решта просто у підсиленій, але це ніяк не применшує їх цінності. Кожна книга має 11-12 казок. До кожної іде одна велика ілюстрація, виконана у стилі мистецтва, притаманного даній території. Казки своєрідні, не завжди подібні до наших, але, однозначн, варті уваги. Шрифт великий, якраз для дітей.

 

 

 

Наступна серія книг про маленьку чарівницю та її щоденні клопоти. Знайшла лише у вживаному варіанті. Захоплюючий сюжет, мелований папір, дитячі стильні ілюстрації, великий шрифт, - усе для того, аби ваша дитина була у захваті.

От власне і все для дошкільнят. Маємо ще кілька книг для школярів молодшого та середнього віку, купувала "на виріст" принагідно.

По даному видавництву скажу наступне: абсолютно адекватне поєднання ціни та якості, гарний переклад, якісні матеріали. З недоліків - я не знайшла в книжкових магазинах цих книг, лише в інтернеті, та і то залишки... на жаль.

21 коментар

  • Lifeline 7 травня 2016, 11:13

    Яка красотаааа! Хочууу)))

  • vikzeos 7 травня 2016, 16:11

    И я хочууу....

  • lolatiny 7 травня 2016, 16:24

    Девочки, смотрите в интернет-магазинах, цены на все книги очень приемлемые, часто доставка бесплатная на сумы даже меньше 250грн.
    Жаль у меня нет свободной денежки, зато желаний ого-го :)

  • Коментар видалено

  • iamlenkalenka 7 травня 2016, 11:32

    ілюстрації аж дух захоплює) дуже гарні, ягуар мене покорив)

  • 4 коментарі
  • lolatiny 7 травня 2016, 16:43

    Я би порадила придбати хоч деякі книги цього видавництва на виріст, бо вони не перевидаються і магазини простодопродують наклад. Вже мало де і знайдеш, та й ціна там дуже приємна.

  • Oksana_Kh 7 травня 2016, 17:44

    Надіюсь, що щось буде на Дитячому форумі. Ще минулого тижня написала чоловікові список, що він має мені там купити)) А як ні, то замовлю собі)

  • lolatiny 7 травня 2016, 19:13

    Моя мрія туди потрапити з пачкою грошей чи безлімітною карткою)

  • Oksana_Kh 7 травня 2016, 11:52

    дякую за огляд!

  • lolatiny 7 травня 2016, 16:27

    :)

  • Olalala 7 травня 2016, 13:05

    Спасибо, интересно)

  • lolatiny 7 травня 2016, 16:27

    :)

  • mao23love 7 травня 2016, 16:26

    Очень красивые)

  • Anastasiia_Halabydka 7 травня 2016, 17:16

    класс) спасибо!!! слон вообще))

  • lolatiny 7 травня 2016, 19:14

    пожалуйста, есть кое-что и для деток постарше, чуть позже сфотографирую.

  • Anka_4ytanka 7 травня 2016, 18:56

    Какие красивые!!! Знаю теперь, что буду покупать на-украинском!

  • lolatiny 7 травня 2016, 19:15

    :) Они стоят потраченных денег!

  • Garnyunya_Manyunya 13 травня 2016, 22:47

    Спасибо за казки. Сама их очень люблю. Записала в хотелки.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу