Чізкейк у Сувіді

Привіт! З Новим роком!

Я дуже вдячна дівчатам із Кашалоту, які нагадали мені про цей прекрасний спосіб приготування чізкейку. Я б навіть сказала - єдиноправильний спосіб! (це референс до одного ремонтника-відеоблогера)

Із задоволення поділюся з вами цим методом і його секретами. Хоча секрет насправді один. Сувід. Цей апарат недорогий, не займає багато місця і уже давно визнаний усіма відомими і невідомим кухарями. Бо насправді творить дива!

Сувід - це по суті кип'ятильник, але на відміну від старих і добревідомих, цей кип'ятильник може тримати задану темперутуру і має досить тонку температурну градацію. Саме тому з допомогою сувіду готують найкращі стейки і десерти, такі як чізкейк.

Єдиний недолік - порційне приготування. У домашніх умовах інакше не вийде. Зате результат - найніжніший чізкейк із мінумум часу і затрат.

Підготуємо баночки і основу для чізкейку. Основу бажано утрамбувати і накше вона утворить стовпчики, рівно як на моїх фото. Це більше для вигляду, якщо вам важливо. Я не хотіла сильно утрамбовувати.

Готуємо чізкейк. Я не пишу рецепту, бо свій загубила і зараз підбираю. Відразу вам скажу, нічого складного немає. Просто взяти сир, яйця, йогурт, цукор і змішати. Збивати не треба, текстуру зробить сувід. Цьогоріч у мене якраз на новий рік поламався міксер, тому змішування робив блендер. Це не найкращий вибір. Звичайного міксера з насадкою лопатка - цілком достатньо. Чим менше збиваєте,т кращим вийде чізкейк.

Закручування баночки. Тут секрет є. Закрутити потрібно по максимуму, щоб притиснути кришечку, а потім на 1/4 - півоберта попустити (відкрутити). Інакше баночка може тріснути під час приготування.

Складаємо у сувід, заливаємо водою. Вода повинна покривати усі баночки. Якщо вони підіймаються (спливають) робимо хід конем і приважуємо камінцями, або чимось іншим :) Ми дома, у нас домашні способи приготування :)

Усе. Температура у фаренгейтах, час і хай собі сувід працює.

Як бачите, готується не так вже і довго. Головна перевага ніяких танців з бубном навколо цього всього. Змішав, залив і готово. Ваш чізкейк смаком не поступиться тим, які подають у дорогих ресторанах.

Через дві години чізкейк потрібно витягнути і залишити годину вистигати. Ось так виглядає через годину після приготування. Ніжна повітряна текстура, ніяких тріщин, можливі тріщини по окружності, як у мене, але це через блендер. Ніяких підносів-спадів. Рівна поверхня. Повітряно-ніжна текстура. Він ідеальний!

 

Після цього мінімум на 2 години потрібно покласти у холодильник. За цей час чізкейк стабілізується, стане трішки пружнішим, при цьому повітряність не втратить. 

На мій погляд, лише заради чізкейку варто придбати сувід. Хоча, після того як ви приготуєте у ньому м'ясо - ви уже ніколи не зможете проміняти його на щось інше.

Хай Новий рік буде спованений новими рецептами, нестандартними способами приготування і цікавими кулінарними рішеннями!

6 коментарів

  • Maximus 2 січня 2020, 08:48

    Очень интересно, познавательно и аппетитно! Спасибо большое :thumbsup:

  • Zzrzz 2 січня 2020, 18:29

    Рада, що вам сподобалося!

  • KettyLizzy 2 січня 2020, 14:21

    Спасибо большое

  • Zzrzz 2 січня 2020, 18:30

    Рада, що вам сподобалося!

  • Sharlotta__ 4 лютого 2020, 10:26 1

    Вы для меня Америку открыли;) Не слышала про сувид) Теперь хочу. Какая у вас марка, цена? Фото красивые :blossom:

  • Zzrzz 6 лютого 2020, 17:36

    Дякую. На жаль не пораджу по марці-ціні. Ми більше побачили класну знижку-купили. Наш купувався доларів за 40. Він уже починає барахлити і уже навіть ремонтований (йому років 5), тому марки не видно. Деколи поглядаємо на нові - розраховуємо на 60-80 доларів. Зараз немає гарних знижок, а може просто ціни виросли, або якось не виходить побачити гарну знижку.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу