З Новим роком, Книжковий Клуб!!!

Я хочу привітати нас усіх з Новим роком і продовжити розпочатий в 2019 флешмоб, тому заходьте в пост ;)

Хай в новому 2020 році вам зустрічаються і легко даються в руки бажані раритети, друкуються та коштують нормальні гроші цікавезні новинки, і завжди знаходиться хвилинка на читання!

Бажаю вдалого поповнення ваших книжкових поличок!

І так як я не приймала участь у флешмобі, здається, зараз вдалий момент поділитись, що для мене Книжковий Клуб.

В першу цергу, КК - це люди. Різного віку, з різною освітою, різними захопленнями та професіями, але об"єднані щирою любовЄю до книг.

Також КК - це книги. Дитячі й дорослі, ілюстровані, ілюстровані геніально, написані геніально, написані так собі: всі вони змушують нас про них говорити. І щойно з"явиться нова книжка, ми перш за все мчимось в КК, показати: "Дивіться, а таке ви бачили, читали?"

Ще КК - це турбота. Про кожного. Ми бачимо це в Книгообміні, який розпочала Мар"яна, і який трансформувала і продовжила я. Я знаю, що цього року відправлено чимало позаобмінних подарунків, і щиро радію, що завдяки Книгообміну так багато сімей стали рідними одна одній. Настільки, що вже і не уявляють, як можна не підготувати одна одній хоч невеличкий подаруночок.

Окрім того, КК - це праця. Бо насправді навіть щоб зробити коротенький огляд книги, потрібно вкласти чимало часу на фото і опис. А багато хто робить їх ледь не щодня!!!

Але найголовніше, КК - це щирість. Це почуття, емоції, враження, якимим ми ділимося. І я дуже ціную КК саме за ці емоції - бо дуже часто вони підзаряджають і рятують від депресії в скрутні моменти. КК дозволяє зануритися в інший світ, охолонути, і знайти вихід.

Отже, КК - це ми. Тож давайте в Новому році ділитися щирістю, працею, турботою, книгами, і - Любов"ю!

З Новим роком, мій рідний Книжковий Клуб!!!

19 коментарів

  • Lyannaya 1 січня 2020, 10:52 1

    З Новим Роком! Нехай всі наші книжкові (і не тільки) мрії здійснюються!!!

  • Lyannaya 1 січня 2020, 10:53 2

    Зображення
  • katrina84 1 січня 2020, 10:56

    С новым годом!!! Ждём в этом году интересных новинок, за небольшие деньги:grin:... Ну можно же хоть на новый год помечтать

  • Olga08 1 січня 2020, 11:08

    Вітаю всіх! Завжди дуже приємно читати теми в спільноті, дякую всім хто ділиться оглядами і враженнями. Здоров'я, радості, цікавих читаціких новинок нам :blush:

  • Elena5 1 січня 2020, 11:29

    С новым годом!

  • de_la_Fere 1 січня 2020, 11:46 2

    С Новым годом! Надюша ,очень душевно и тепло написано. Спасибо за твою работу. Книгообмен 2019 был подобен фейрверку. Спасибо ,за наш праздник! Спасибо ,за поздравления!

  • Melisenta 1 січня 2020, 11:48

    Він ще не закінчився ;)
    Дякую, я дуже ці моменти ціную)

  • valusenka 1 січня 2020, 12:17 1

    З Новим роком! Дякую за свято Книгообміну! Це неймовірні чари на весь рік! І так хочеться скоріше побачити останні його дива! Коли вже Королеві відправлять? :blush:

  • valusenka 1 січня 2020, 12:18 1

    Зображення
  • Melisenta 1 січня 2020, 12:22

    Дякую! :heart_eyes:
    Скоро, точно скоро ми все вже побачимо! :relaxed:

  • eellinnaa 1 січня 2020, 12:47 2

    Какой чудесный пост!!!
    Спасибо, Надежда!
    Да, Книжный Клуб помогает найти не только новые книги, а совершенно неожиданно новых людей, которых я осмелюсь назвать друзьями! Ушедший год для меня прошел вместе с людьми из КК, это очень ценно и важно!
    Спасибо всем за все впечатления, эмоции и конечно книги, которые мы с дочкой обрели благодаря Книжному Клубу на Кашалоте!!!

  • IrinaSav 1 січня 2020, 14:20

    Дорогі хронічні та тільки починаючі книгоманьячки! Приєднуюсь до вітань з Новим роком!
    КК - це дійсно особлива спільнота людей, яких об'єднала ідея любові до книг та їх історій, людей з особливим світоглядом!
    Радо бачити і розуміти, що цінність книги прививається дітям, а значить не буде покоління "втраченим"))
    Дякую організаторам Книгообміну і цього, і минулих років! Цього року вперше поділилась дописом щодо Книгообміну на фейсбуці і виявилось, що величезна кількість моїх знайомих і друзів навіть не підозрювали про цей бік мого життя - багато вітали з чудовими подарунками і розпитували що за КК такий. Навіть була фраза "Так ось чому ти в курсі всіх книжкових новинок, навіть тих що тільки готуються до друку!")))
    Бажаю зростання і творчої наснаги дружній родині КК в 2020 році! І не губіться надовго, дівчата!

  • mADAM_Elvira 1 січня 2020, 18:50 2

    С новым годом всех! Книжный клуб, вы лучшие! Люблю вас :*

  • marrry 1 січня 2020, 19:09 1

    с новым годом!!! уряяя!!

  • KcuMarik 1 січня 2020, 20:37 1

    Зображення
  • cat_helena 1 січня 2020, 20:47

    КК - это настоящая вселенная! Это мир шелестящих страниц, ярких иллюстраций, захватывающих сюжетов. Безграничный, необъятный мир! Я безмерно благодарна всем, кто показывает свои книжные сокровища - благодаря этим людям мои полки пополняются шикарными книгами. И я безмерно рада быть маленькой частичкой этого мира.
    С Новым Годом нас всех!!!

  • Profesora 1 січня 2020, 22:18 2

    З Новим Роком, дівчатка! Дякую, Надійко, за такі щирі та душевні слова:blush: ти Профі, що ще можна сказати. В цьому році я нам всім бажаю миру, здоров'я і щастя. І багато грошей на книги:blush:

  • Naomy 1 січня 2020, 23:13 1

    С Новым годом! :christmas_tree::christmas_tree::christmas_tree:
    Пусть Книжный Бог будет ко всем благосклонен в этом году! :star2::star2::star2:

  • Darudar 2 січня 2020, 21:18

    Заходьте в інстаграм на сторінку @chitatiknigi за минулий рік продала книг більше ніж на 2000 грн. А ще крім того що свої продати можна і купити сучасні книги за низькими цінами

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу