Як привчити дитинку пити з бутилочки.

 Нам 7,5 міс. і ми на ГВ+ прикорм,але хочу щоб малюк пив з бутилочки суміш, так як стало не хватати молочка. Та ніяк не вдається привчити його до бутилочки, він не їсть, а грається з нею, навіть якщо голодний. Можливо потрібно соску підібрати, щоб була максимально наближена до жіночої груді (кажуть Авент хороші). Підкажіть, можливо в когось була така ситуація з якою ви легко справились, або соску хорошу підібрали. Буду вдяна вам дівчатка за поради!))

Темы: Дитяче харчування

29 коментарів

  • Ktuta 26 квітня 2016, 21:20

    у меня сын месяцев с 6-7 пил только с трубочки)покупала поильник ему специальный

  • Коментар видалено

  • Irinka_ 26 квітня 2016, 23:34

    Мой тоже отказывался от бутылочки с поильником тоже не сложилось. Как альтернативу нашли такую бутылочку http://panama.ua/product/28919/ Из нее пил и из чашки.

  • Ktuta 27 квітня 2016, 12:24

    ну в 7,5 детки уже полулежа или сидя кушают...ну мой во всяком случае так ел

  • Natali0506 26 квітня 2016, 21:30

    а який саме поїльник

  • Jojjo 26 квітня 2016, 21:36

    Бутылку вообще не признавал, с 8ми месяцев водичку из чашки начал пить и до сих пор

  • grybiYanka 26 квітня 2016, 21:39

    +++

  • Tusya 26 квітня 2016, 21:47

    бывает и сейчас не хочет с бутылочку))переливаю в тарелку и кушаем с ложки. через неделю снова с бутылочки пьет

  • Natali0506 26 квітня 2016, 21:50

    терпіння не хватить з ложки молочком кормити))

  • XTRAIL 26 квітня 2016, 21:52

    А чому ви думаєте що бракує молока?
    Моя до року була практично на гв, дуже мало їла. Пампулька ще та.

  • Natali0506 26 квітня 2016, 23:29

    Тому що погано останні місяці набирав вагу...

  • Unitra 27 квітня 2016, 01:37

    Ну так ближче до року дітки менш інтенсивно набирають. Не треба ,,відгодовувати,, дитя.

  • XTRAIL 26 квітня 2016, 21:53

    Нащо тратити зайві кошти на хімічну суміш?

  • Lynxx 26 квітня 2016, 22:09

    +++ две дочки, бутылку не пробовали. Прикорм + ГВ, свое доберет!

  • Ksana 26 квітня 2016, 21:53

    И у нас бутылочка с трубочкой. Камполовская. Малой 8 мес - воду пьет. Старший смесь с такой пил - докармливала

  • M_A_R_Y_A_N_A 26 квітня 2016, 21:55

    Мой только с ложки ел)))

  • Myrashka 26 квітня 2016, 22:08 1

    частіше до груді прикладуйте, дитинка буде насмоктувати і молока буде більше, перейдете на суміші, то й молоко буде зменшуватись і хімією пічкати будете, в мене за першою дитиною молока мало було, то майже сутками висіла на груді, але в мене допомога була від мами, то я могла собі дозволити, щоб дитина смоктала скільки хоче, молока не було - як пустушку смоктала, потім прибувало трохи і знову смоктала, а потім криз пройшов і як пішло молоко, то вже й лишнього насмоктала, вони регулюють самі скільки їм молока стільки й насмоктують. Було не легко, але мама допомагала мені у всьому, тому в мене лактація збереглась, а як у Вас з допомогою не знаю, але постарайтесь частіше прикладати дитинку до грудей, хай насмоктує собі молоко. Чим більше смокче, хоч і пусту грудь, тим більше потім прибуде. Сумбурно написала, але хочеться щоб Вам допомогло написане.

  • Natali0506 26 квітня 2016, 23:32

    Дякую, спробую частіше прикладати, хоча кормління у нас більшість по режиму

  • Myrashka 26 квітня 2016, 23:43 1

    Не знаю, що Ви мали на уавазі під "по режиму" :-) але якось мені одна лікар-педіатр сказала: плаче мала - дай грудь, гикавка напала на малу - дай грудь, голодна - само собою, - грудь, спати лягає - лай грудь, заспокоїти, якщо десь щось надазало - дай грудь. . ось по такому принципу, вде я, мабуть, і коли треба і коли не требу грудь малій пілсовувала :-) але як результат, лактація налагодилась і обішлось без сумішей, хоча коли смокиаоа пусті груди і кричаоа від того, що голодна а молока в грудітак і нема, то я так сверлила банку із сумішшю очами і все лумала, все сил нема, зараз заварб суміш! але пару секунд і накінець приьуло молоко, трошки, але ж прибуло :-) малій вистачило ненадовго, але сил в неї приьавилось на ше один зазід смоктання :-) ось так правдами і неправдами боролась за лактацію, при чому всі родичі бачачи, як я мучаюсь, що молока нема в грудях, а мала кричить, хитали головами і умаляли накормити дитину сумішшю, я упорно вірила, що молоко прийде, хай мала насмокче, і отакою упертістю зберегла кормління, не здавайтесь, один раз прикормивши сумішшю, захочеться покормити знову, бо так швидше накормити дитину і дитина не нервує :-) тому не піддавайтесь спокусі покормити хоча б раз сумішшю :-) терпіння Вам і хай все наладиться з кормлінням :-)

  • Myrashka 26 квітня 2016, 23:55

    з прикормом не спішила, по причині алергіх і малій до останнього відтягувала момент давати зі столу насильно, тільки коли сама потянулась ща їжею, а я сказала - ні це доя дорослих, в тебе ж ось твоя їжа, то як завжди: " запретний плод сладок", те що забороняла в 6 міс стало поштовхом до "з'їм будь-якою ціною :-)" зараз 6 років їсть все і моркву і капусту свіжу і супи на ура і рибу, аби встигав кормити, а за меншою, всі родичі підтакувпли, дивись як вона хоче щось смачненького крім твоєї груді дай дай дай їй он ту картопельку чи он тей фрукт лизнути чи пюре яблучне.. я думаю, і справді треба з дитинства щнайомити дитину щ різними смаками, щоб в неї вироьився свій смак, як наслідок, накормити меншу зараз просто катастрофа, може воно і не від цього, але в мене отакий досвід :-) може й Вам знадобиться :-) як ьуде третє у мене, то точно прикормлювати зоч по трошки з 6, з 7 чи з 8 місяців , бо так треба, точно не буду! поки мала сама не потянеться і не візьме з общого столу те що їй до вподоби. :-) вибачте - багато тексту, просто хочеться, щоб все було добре:-) за помилки окреме "виьачте" - з телефону

  • stasy_li 26 квітня 2016, 22:13

    У нас проблема с гв началась с 1мес., ни одну бутылочку не признавала (как нам говорили с чикко даже недоношенные сосут, доця пососала с сильной голодухи пару раз и всё). Кстати авент мы тоже пробовали. Я потом по каждому писку прикладывала, купила слинг, перечитала тонну литературы по возвращению гв и все наладилось. Щас доце 1,3г, с бутылочки изредка пьет (при чем бутылочка мюсамая обычная, подружка какую-то подарила. Авент не признает до сих пор), с поильника захлебывается, бутылку с трубочкой задирает так, чтотв трубочку не поступает вода. Более менее пьет из ложки, но с вашим случаем это не вариант наверное. Мне кажется гв вернуть проще. А там смотрите сами, пробуйте.

  • Sofiy 26 квітня 2016, 22:20

    Купила Томи Тип,тип соски как сосок матери.Вот подходим к этапу ГВ +прикорм,посмотрим.Пока послушаю тему.

  • Basya05 26 квітня 2016, 22:52

    Мне кажется вы надумали себе сами проблему. Вам же уже не 1,2,4 и даже не 5 месяцев. Вводите прикорм, заменяйте кормления, к 9 месяцам уже все приемы пищи дневные должны быть заменены прикормом. Грудь перед сном и ночью если просит, и все! Это просто ваш организм уже вам говорит что пора завязывать а вы не верите что ребенок вырос)) Не пьет из бутылки и прекрасно, учите из чашки днем пить, потом проблем меньше будет как забрать эту бутылку))

  • 1 коментар
  • Natali0506 26 квітня 2016, 23:35

    З чашечки пробувала давати, теж не знає...

  • Belka11 27 квітня 2016, 00:15

    Наталья, не спешите)))))))) мы только в 9 месяцев научились с непроливайки пить, потом с чашечки. Месяц назад (в 11 месяцев) купили бутылочку с трубочкой, а она не понимает, как пить из нее и только играется)))))
    Всему научится ваш ребенок, но только тогда, когда ему этого захочется. Вы все сами показывайте. Я и ползала перед дочкой и с дивана слазила)))) помогает)))

  • Basya05 27 квітня 2016, 07:54

    А я своему купила поильник авентовский вообще без трубочек и носиков всяких, там по принципу чашки можно с любой стороны пить, нам он подошел. Трубочки всякие, поильники с носиками этими пластиковыми мы не понимали. Стал еще из бутылки пить с насадкой мира моршинская спортик, но мы постарше.

  • Pon4ik 26 квітня 2016, 23:05

    Сделайте больше дырку в соске. А может вкус смеси не нравится?

  • Komonata 27 квітня 2016, 01:16

    у нас из поильников ничего не признаёт (ни трубочку, ни силиконовые насадки, ни платисковые, соску тоже не брала) НО ПЬЁТ И ПИЛА ВОДУ С ОБЫЧНОЙ ПЛАСТИКОВОЙ БУТЫЛКИ МОРШИНСКОЙ ВОТ ТАКОЙ http://www.morshinska.ua/images/assortment/2013/g2/2b.png поильников такого вида я не нашла, поэтому и компотики и соки наливаю сейчас в такую бутылку. с чашки тоже стала пить, но уже сейчас, после года. может сможете найти что-то в таком плане

  • Kristyuha 27 квітня 2016, 01:18

    По теме ноль... все лучше вас знают, чем вам кормить...
    У нас такая же беда. Не берет ни сосок ни бутылок. Воду пьем с трубочки и ещё можем взять nuk-овскую бутылочку. Тоже хочу ночтю докармливать сместю. Не получается. Так и встаем голодные каждые пол часа.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу