Тінь вітру

  Кілька днів тому, відкрила для себе чудового автора Руїса Карлоса Сафона і надзвичайно цікаву книгу " Тінь вітру".  Книга не нова, написана ще у 2001 році ( українською перекладена в 2007році), але я ніколи про неї не чула ні від кого і не бачила в книгарнях. Книга входить до трилогії "Цвинтар забутих книжок", тож у мене попереду ще дві книги " Гра янгола" та " В'язень неба". Сподіваюсь вони на мене справлять таке ж сильне враження.

Хто читав ці твори, яка ваша думка? 

Про зміст книги не писатиму, там все так неоднозначно. З одного боку наче і хеппі енд, а з іншого - катастрофа і купа загублених життів!

Я думаю, що принаймні перша книга-варта  уваги! 

 

4 коментаря

  • valusenka 7 листопада 2019, 21:49

    Шикарна серія! Я обожнюю ці книги, особливо Тінь вітру! Прочитала поки перші дві, все часу не вистачає на них. Доречі, їх чотири в серії)

    Зображення
  • marusia 7 листопада 2019, 21:53

    Дякую за відгук, всюди інформація, що то трилогія. А тут квадрологія! Де часу набрати :frowning2: як вам наступна книга, не гірша за Тінь вітру? Чи все ж програє їй?

  • valusenka 7 листопада 2019, 22:04

    @marusia Я давно вже читала, досконало не пам'ятаю( Вона інша, інші герої, сюжети е пов'язані з тінню. Тільки згадка про Цвинтар і місце подій ті самі. Мені стиль Сафона дуже подобається, читала з задоволенням в дуже чекала кожну книгу продовження. Доречі до виходу четвертої я знаходила інформацію про неї, не пам'ятаю де правда

  • marusia 7 листопада 2019, 22:24

    @valusenka Буду читати. Зараз ночі довгі :joy:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу