Крісталбук " школа Чомучки" та інші актівіті

Не встояла я перед акційними звабленнями, і ось маю такі суперові журнали- актівіті. Як виправдання до моє падкої на акції натури, зауважу, що все все суто для моє доні і майже все по віку. Так, книга про змій теж для неї,  дитя вже просить її місяць, як тільки побачила її на задній обкладинці Комах з цієї ж серіїї. 

Цю чудову серію " Школа Чомучки" я вперше побачила в інсті, і одразу захопилася нею, така яскрава продумана та ще й з Наліпками. Перша мисля - треба брать, і на останні гроші, ще й позичила :sweat_smile:купила таки її. Моїй мамзелі зараз майже 4, тож це прям їй на зараз.

Яка мімішна гусінь:bug: 

Журнали великого розміру,  все кольорове та веселе,  папір щільний, їх дуже приємно тримати в руках, впевнена, що жодна дитина не залишиться байдужа.

Математика - в легкій ігровій формі вивчимо нове та повториме старе;) навіть задачки є.

 Англійська трохи навиріст, бо  там руцями вже писати треба. Але й зараз можна роздивлятися. Кумедні кіт та мишеня зображені в різних ситуаціях. А ще для більшого запам'ятовування написані словами передмети які треба наклеїти. Трохи це "дивно", адже ті хто вивчають лише алфавіт, ще не вміють читати, хоча може це для візуального запам'ятовування слів.

    Цей журнал - міні енциклопедія з відповідями на часті питання малих чомучок. Як муха по стелі лазить і не падає, як павук павутину плете, чому вовк на місяць виє та інші.

Височенний журнал "Велика книга з наліпками -казки", теж є серійним.   Перший раз натрапила на них в Атб, і це була любов з першої наліпки. Ми разом з донею переклеїли вже усі журнальчики, що є у видавництва.  Донька "щелкает их, как орехи " по журналу в день. В серії є комахи!, птахи, кішки, собаки, діно, тварини, транспорт, морські, там навіть тіло людини! Ціна на сайті 41 грн. 

  Невеликий журнал з наліпками до Хелловіну. Хотілося б на два розвороти більше:)всього 8 сторінок.

  Перейдемо до перлинки цієї скромної кучі- Книжка для малювання творчості та моди. Якщо ваша донечка модниця і велика фанатка всього дівочого, обов'язково купіть. Журнал для дівчат від 3-8 точно. Це гарна розмальовка має цілих 64 сторінки класних сучасних малюнків косметики, зачісок, одежі, мейкапу та купу іншого дівочого багатства. Моя мала грає з ним як з чарівною книжкою, що перетворює її на красуню принцесу та стильну дівчину школярку :laughing:

дитя працює у салоні

Отже усі журнальчики вельми чудові та  корисні. А ще вони наші, і тому мають доступну ціну, а з акцією, виходить як ціна приміської маршрутку в обидві сторони:)  У видавництва планується до виходу нові книжки в серії Чомучки, приємний + майже усі книжки/ журнали існують на двох мовах, українській та російській.

http://kristalbook.com.ua/

15 коментарів

  • Profesora 31 жовтня 2019, 17:55

    В тебе нова синичка?! :blush: Це принт платячка:blush: зараз просто скажу дякую за цей відгук, він крутий, дуже не вистачає розвиватик оглядів, а вже ввечері роздивлюсь в тиші і посмакую.

  • 6 коментарів
  • Annaki 1 листопада 2019, 10:13

    @Profesora Підтримую чоловіка. Голуби дійсно :nauseated_face: а от є пташки припупутень (вяхирь) та горлиця вже цікаві та благородні.

  • Profesora 1 листопада 2019, 10:56

    @Annaki Аню, не матюкайся:joy: але дякую, мені стидно стало, що я в природі "дуб дерево хвойное", буду читати, бо дитина почне задавати питання, а мама муму.

  • Annaki 1 листопада 2019, 11:07

    @Profesora :grin::joy: то я з гуглом така розумна. На українській вся та флора і фауна звучить наче світ Нарнії. А так то простий "свиристель, горлица , дикий / лесной голубь".

  • miros_ya 1 листопада 2019, 07:37

    Ти підіймаєш в моїх очах Крісталбук :)
    "Школа чомучки" симпатична такаі правда.
    " Хотілося б на два розвороти більше:)" - та, скільки того Геловіну? - за вечір як раз поклеїти і забути :)

  • 1 коментар
  • Profesora 1 листопада 2019, 14:38

    @Annaki Я у нас крістал беру в фуршеті, вони дуже підтянулись в розвиватиках, я їм дуже вдячна, там була книжечка з наліпками з кицями, мій чувак завмер від кількості киць, він фанат цих махерок, так тиждень я відпочивала, така робота була у дитини, потім правда одна киця приліпилась йому до носка, і він скользнув і довбонувся головою об двері, наш папа сказав, треба шльомик від киць пошити:joy: ну така ціна творчості.

  • Annaki 1 листопада 2019, 15:58

    @Profesora :sweat_smile:творчість бува небезпечна:)
    Не такі либонь киці? Оце наші перші наліпки
    https://kashalot.com/club/post-11232545/

  • Profesora 1 листопада 2019, 16:25

    @Annaki Трохи не такі, схожі, киці хоч які це киці:blush:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу