Новинки видавництва "Ранок" ("Кенгуру") серії "Моя казкотерапія.

Я сейчас в Книжном Клубе гость не частый, но... Решил все-таки показать новые книги из одной из самых любимых мною серий. Ссылки на обзоры других книг этой серии давать не буду (легко находятся и без меня), большинства из них уже нет на сайте издательства. Допечатают или нет, никому не известно. Итак, напомню, о чем серия: "Чудові малюнки, виховальний ефект, захопливі казки!Немає кращого вихователя і психолога, ніж якісна дитяча література! Покоління за поколінням зростали на її чудових зразках. Пропонуємо вам серію книжок, що допоможуть вашій дитині навчитися добру, позбавитися зайвих страхів, шкідливих звичок, розвинути чуйність і доброзичливість. Ці книжки сприятимуть гармонійному розвитку маляти. Можуть використовуватися для дітей з особливими освітніми потребами."© Показал эти книги детскому психологу. Большинство из них она похвалила, от некоторых просто в диком восторге. От одной - в полнейшем. От какой, не скажу, все-равно ее уже нет в издательстве) А теперь о конкретных книгах сухим языком издательства. Ваш малюк любе вередувати? Він часто комизиться і не слухає батьків? Саме час прочитати йому цю казку. Чи впізнає він себе в головному герої? Разом з левеням малюк, можливо, подивиться на себе збоку і зрозуміє, як треба поводитися..Ваш малюк не полюбляє вмиватися, чистити зубки і тікає стрімголов від гребінця? Годі читати йому нотації! Краще познайомте його з кошеням - героєм цієї казки, якому довелося потрапити до жахливої країни Замазурії! Скоріш за все ви незабаром не впізнаєте свою дитину!.Ви вважаєте, що вашему малюкові час замислитися над тим, що таке істина краса? Отже прочитайте йому цю казочку. Звісно, дуже добре, якщо природа наділила нас вродою... Але які наші якості найважливіші? Ми впевнені, що ваша дитина зрозуміє це разом із красунею корівкою - героїнею веселої та повчальної історії..Ваш маленький непосида цілодобово пустує й бавиться? Він носиться, як ураган, не звертаючи уваги на ваші прохання? У нього в рученятах усе горить? Виберіть годинку, дочекайтеся слушного моменту, коли ваш бешкетник трохи вгамується, і прочитайте йому цю казку про мавпочку. Гадаємо, він зрозуміє деякі важливі речі.Краткие характеристики книг серии:Кількість сторінок:24Формат, мм:165х235Вага:0.2300 кгОбкладинка:ТвердаВік:3+Мова видання:Укр.Чуть что, на сайте "Ранка" сейчас акция. Хеллоуин у них, понимаешь) Три "стареньких" книги из этой серии в этой акции участвуют, новинки - нет.Спасибо за внимание.

10 коментарів

  • Weero 29 жовтня 2019, 20:54

    Книжки классные, дочке в садик такие покупали в группу. Знаю, что дети их любили, потому что регулярно родители спрашивали у воспитателей что за книги и покупали себе домой.

  • Gayka_ 29 жовтня 2019, 21:22

    + у нас тоже есть они и очень любимые

  • Annaki 29 жовтня 2019, 21:33

    Поддерживаю, серия очень хорошая и с удовольствием читаемая. У нас сорока злодюжка уже 5 день подряд на ночь читаем. Надеюсь мавпочка окажет такой же хороший эффект;)

  • Super_girl 29 жовтня 2019, 22:21

    Спасибо, я бы о коровке купила...пошла на сайт

  • Michael 29 жовтня 2019, 22:22

    Пожалуйста)

  • Julia2326 30 жовтня 2019, 07:35

    Дякую, Михайле, + у віш малому на новорічний обмін!:grin:!!

  • Michael 30 жовтня 2019, 08:47

    Будь ласка.

  • Julia_2014 30 жовтня 2019, 08:56

    Дякую!

  • Michael 30 жовтня 2019, 10:21

    Будь ласка)

  • Kosmonatka 31 жовтня 2019, 19:25

    Корівка й левик взагалі круті по оформленню.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу