З наболілого...

Останнім часом нас "балують" гарними акціями багато видавництв. А особливо Книгарня Є. І хоча дівчата часто скаржились на сервіс в них, в мене крім довгого очікування проблем не виникало. Та я і погоджуся почекати, якщо ціна класна. Але така ситуація в мене вперше...

Почнемо з того, що мені надіслали два різні номери посилок, які не відслідковувалися пару днів. Тому зрозуміти, який дійсний я не могла. А потім заклопотана дитиною, що прихворіла, і забула про це. Доки не отримала смс про прибуття посилки на відділення укрпошти. Причому я тільки 5 хв як повернулася звідти додому, то навіть засмутилася що не затримали там... Але на цьому історія тільки почалася. Сьогодні вранці прийшло ще смс на отримання за другим номером посилки! Почала перевіряти: сьогоднішня моя, а вчорашня в Хмельницькому! 

ЯК тепер повідомити отримувачу?! Дзвонити на гарячу лінію Книгарні? Підкажіть, будь ласка, бо термін зберігання лише 4 дні!

Може хтось знайде своє відправлення, ось номер посилки та відділення.

А далі ще краще. Ось в якому вигляді отримала книги:

Як ЦЕ назвати нормальним пакуванням?! Припустимо, що збоку ще "задовільно", хоча б не випадає. Але дірка посередині де книга навіть нічим не прикрита від пошкоджень?! І взагалі "доступ до содержимого" посилки! Це що за халатний брєд?!

Чесно скажу, що таке розчарування в мене вперше. І не очікувала я вже нічого путнього від замовлення.

​​​​​(вміст посилки)

Але якимсь Дивом! книжки цілі і не пошкоджені! Навіть кутики не прим'яті! І наче царапин немає, ще при денному освітленні треба перевірити. 

Тож я в шоці...

Фух, трохи виговорилася і стало легше...

106 коментарів

  • Xxaaa 27 вересня 2019, 22:18

    Мне дооолго отправляли, но таки отправили, упаковано плотненько в коробку, ничего не повредилось при пересылке. У вас "Годинник природи" - из неформатных книжек- широкий, потому и прореха вышла в упаковке скорей всего)
    С покупочками!

  • valusenka 28 вересня 2019, 05:52 1

    Спасибо)
    Про льва ещё больше формат, а на счёт долгой отправки до 10 дней, меня даже предупредили в этот раз, но в жизни не поверю, что нельзя было приклеить кусочек картона на место дырки

  • bondarka 2 жовтня 2019, 09:12

    @valusenka Валя, согласна. Я бы обязательно закрыла эту открытую часть "клаптиком". Расстраивает меня такой подход к упаковке очень((

  • Коментар видалено

  • Коментар видалено

  • Коментар видалено

  • valusenka 28 вересня 2019, 05:54

    Никакой пленки и лежало все очень неплотно, меньшего формата книги свободно ерзали в упаковке. Мне почтальон ее выносила полностью засунув руку сбоку внутрь коробки, чтобы удобней держать. На фото видно, что скотча там тоже пожалели, как и картона

  • Profesora 27 вересня 2019, 23:00 1

    Валюшо, от тому я і перестала з ними мати справу, краще почекаю знижки в самих видавництвах, в них через жопу все, мені аж два рази відправили:joy: такий безлад, тому я навіть боюсь в них купляти, бо хз що приїде. І також одна книга покоцана приїхала, але краще покажи оці розвиватики від ранка і віватовські історії про тварин, оце круть.

  • 12 коментарів
  • Profesora 28 вересня 2019, 11:23

    Та ну да, круговорот бажалок в природі:joy: он Наталі хижаків показала, так збудились всі:joy: і тепер та книга стала ще недосяжною, простіше вже з Ілоном Маском зустрітися:joy:

  • Profesora 28 вересня 2019, 11:23

    Ще недосяжнішою:grinning:

  • valusenka 28 вересня 2019, 11:32

    О, так! КК дуже підвищує конкуренцію!

  • kreminska 27 вересня 2019, 23:09 1

    Добре те, що добре закінчується))) вітаю з шикарними книжечками))))

  • valusenka 28 вересня 2019, 05:54

    Дякую!

  • OliOli 27 вересня 2019, 23:29

    Ой как нехорошо(.
    Ко мне едет новой почтой, уже интересно как доедет, я на подарок заказала хоть бы была целенькая.

  • valusenka 28 вересня 2019, 06:17

    Обычно все нормально было. Новая почта мне таких полуоткрытых посылок не присылала, так что, думаю, ваша будет в порядке

  • pansies 28 вересня 2019, 16:14

    тоже заказывала новой почтой. Никаких проблем с упаковкой и содержимым не было.

  • Annaki 27 вересня 2019, 23:33

    Приєднуюсь до дівчат. Гарно, що ваші книжечки вже у вас. Щоб уникнути схожу ситуацію я спеціально замовляла кур'єром НП.
    Напишіть може тут в темі номер посилки, може отримувач серед дівчат з КК і побачить на сайті своє відділення.

  • valusenka 28 вересня 2019, 05:59

    Дякую, теж радію, що з книжками все в порядку!
    Я вчора написала директору через форму зворотного зв'язку сайту. Зараз тут додам

  • JuliS 28 вересня 2019, 00:03 3

    Замовляла у них кілька разів по знижках. Чекала кожного разу довго, тижні два тільки до відправки проходить. Але заради знижки 35% готова потерпіти:). У інших видавництвах та в СП такої знижки довго чекати і навряд чи дочекаєшся.
    З пакуванням, комплектацією і так далі, начебто все було нормально.
    Якщо чесно, то я б не звернула увагу на якийсь злегка загнутий кутик чи невеличку вм'ятину. Але от читаю коментарі і розумію, що для декого ідеальний стан отриманої книги - це надважливо:).

  • 30 коментарів
  • Profesora 29 вересня 2019, 16:52

    Аню, тобто забудемо про коментар
    Мирослави :
    (miros_ya вчера в 07:37 1
    Юлю, коментар такий, ніби особисто вам сказали: Ви дурна, бо хочете цілі книжки), і зробимо вигляд, що тільки одній мені "показалось" :joy: ну добре, я ж не проти:grinning: нехай кожен залишиться при своїй думці. З поваги до Валі, і до її посту, більше не буду коментувати цей коментар:grinning:

  • miros_ya 29 вересня 2019, 17:48 2

    Тут ніколи не буде з’ясовано, що хто мав на увазі, а хто що подумав...
    Я своїм коментарем хотіла сказати наступне: Професоро, як на мене занадто гостра реакція на коментар людини, що написала його в основній гілці, а не під коментарем про Ваші погляди :no_mouth:

  • miros_ya 29 вересня 2019, 17:57 1

    Мені так здалося. Мною так сприйнялося. Улибнуло, що я відобразила смайлом одразу ж.

  • KateOv 28 вересня 2019, 01:02 2

    Так, в мене схожі емоції стосовно упаковки цього інтернет-магазину. Одного разу мені прислали книгу з прим'ятими кутками. Я написала відгук на сайті у розділі "Проблеми з відправленням" з думкою про те, що виговорилася й ладно. Через півгодини мені передзвонили (!), я була у шоці, бо зазвичай на email якщо хтось відповідає, то не раніш ніж через місяц)) Сказали відправити пошкоджену книгу їм, а вони мені надішлють новий примірник. Яке ж було моє здивування, коли через день я прийшла на НП відправляти книгу, а мій новий примірник вже чекав на мене. Тобто вони відправили його навіть до того, як отримали від мене пошкодженний. Маю додати, що кожна наступна посилка була у кращий упаковці. Сьогодні отримала посилку гарно запаковану у плотний картон. В мене складається враження, що вони самі зрозуміли проблему й все-таки працюють над вдосконаленням упаковки (перший раз мені прийшли книги взагалі просто у пакеті Нової пошти :-) )
    Чесно сказати, проблеми з упаковкою я мала й з посередниками з Кашалоту. І у цьому випадку у відповідь на скаргу я прочитала від посередника, що він не очікував, що книгу "АЖ так потріпає". Тобто людина, коли відправляла посилку вона вже усвідомлювала, що книги будуть пошкоджені(((
    Особисто для мене відношення продавців до скарги є прапорцем. Якщо він усвідомив проблему й готовий працювати над її вирішенням, то я дуже лояльна до нього, всі ми помиляємося. Й 95%, що знов до нього повернуся))) До речі, повернення й повторне надсилання книги було за рахунок "Книгарні Є" :-)

  • 1 коментар
  • bondarka 2 жовтня 2019, 09:18

    "Особисто для мене відношення продавців до скарги є прапорцем. Якщо він усвідомив проблему й готовий працювати над її вирішенням, то я дуже лояльна до нього, всі ми помиляємося. Й 95%, що знов до нього повернуся)))"
    Аналогiчно.

  • valusenka 2 жовтня 2019, 14:19

    @bondarka В данному випадку мої звернення проігнорували, на привеликий жаль(((

  • bondarka 2 жовтня 2019, 14:28

    @valusenka Дуже жаль(

  • miros_ya 28 вересня 2019, 07:32

    Жах :( таке враження, що пакував хтось «з вулиці», адже зазвичай у них добре запаковано все.
    Я номери від Є не отримувала жодного разу, тож ти мала крутішій сервіс :smile:
    Посилка повернеться відправнику і вони вже самі будуть розбиратися чия вона.
    Або ж отримувач раніше їм подзвонить, вони скажуть номер і він побачить, що вона вже у відділенні.

  • valusenka 28 вересня 2019, 08:47

    От і в мене таке враження. Мабуть мені особливо "гарний" щойно прийнятий на роботу пакувальник дістався
    Номери мені завжди приходять, шкода що в особистому кабінеті не висвічуються вони

  • morda_panda 28 вересня 2019, 08:27

    Я теж брала від Є книгарні під -35. Оплатила он-лайн одразу. Через 2 дні передзвонили, що все добре. Через 2 тижні прийшла смс з ттн, а через день і посилка. Брала одну велику книгу, але добре запаковано і все ціле.

  • 5 коментарів
  • Profesora 28 вересня 2019, 10:50

    Кутики це реально біда практично всіх, я люблю Ранок ніжною любовью, і в них заказую коробками:blush: але вони якось умудряються запихнуть так в коробку напівпусту, що також кутики зігнуті, я вже змирилась, головне що не гармошкою зігнуте:grinning:

  • valusenka 28 вересня 2019, 11:07

    О, гігантоманія майже пустих коробок :sweat_smile: як знайомо)

  • Profesora 28 вересня 2019, 11:17

    :grinning:

  • July_ 28 вересня 2019, 08:54

    Участвовала у них в 3 акциях, вторая и третья посылки шли дней 10, но мне не принципиально. Оплачивала при получении. Все было нормально упакованы. Все понравилось.
    Считаю, что если надо что-то срочное, то не надо покупать в распродажу, т.к. огромное количество заказов у них, а если не срочно,то можно и подождать.

  • valusenka 28 вересня 2019, 09:27

    На счёт распродажи согласна, срочных покупок никогда в это время не делаю, тк вовремя точно не приедет. И до двух недель ждала было

  • Sofiko 28 вересня 2019, 08:55

    дайте ссылочку на сайт

  • valusenka 28 вересня 2019, 09:27

    https://book-ye.com.ua/

  • bedruk99 28 вересня 2019, 10:16

    Свою посилку від книгарні Є чекала 19! днів, але отримала, все добре)) А от з інтернет-книгарнею Kniging вийшло як у Вас:моє замовлення доставили комусь іншому(( Сьогодні перетелефонували, вибачились, сказали щоб я навіть не йшла на Нову пошту забирати, бо там не мої книги. Шкода тільки, що я вже дітям похвалилась бо в посилці мав прийти до них "Чарлі і великий скляний ліфт", на якого дуже чекали((

  • valusenka 28 вересня 2019, 10:37 1

    Шкода((( тепер ще прийдеться чекати, поки все виправлять(

  • de_la_Fere 28 вересня 2019, 14:35 1

    У меня наоборот ,именно от Kniging , я мгновенно получила посылку и в самой лучшей и качественной упаковке,какую можно сделать руками :wink:. Да и цены на книги у них отличные.

  • KcuMarik 28 вересня 2019, 11:02

    упаковка, конечно, кошмар... удивительно, как книги не пострадали.

  • valusenka 28 вересня 2019, 13:52

    Каким-то чудом! Только у одной из развивашек угол замят, а так идеал.
    Уже успели почитать первую про льва и животных от Вивата. Супер!

  • Yana_239 28 вересня 2019, 11:22

    Замовляла 3 рази під -35%. Ціни вийшли дуже приємні, ще й доставка безкоштовна. Першу посилку отримала через 10 днів, другу - через 15, третю - через 19. Номери посилок присилали на дві останні. Упаковано було добре. Але тривале очікування дратує. Не розумію, навіщо ліпити акції одна на одну, якщо така "запарка"?

  • 3 коментаря
  • Yana_239 28 вересня 2019, 11:46

    Я теж там спитала - поки мовчать.

  • Yana_239 28 вересня 2019, 11:48 1

    Але я задоволена, що купила "Експедицію з мурахою Софі" за 195 грн ) І ще кілька нагальних "хотілок" за гарними цінами. Найближчим часом уже не буду у них замовляти.

  • miros_ya 29 вересня 2019, 14:07

    У мене була думка: може вони цими акціями і хочуть слабкі місця свої знайти і вдосконалитися? :smile:

  • Maksi 28 вересня 2019, 20:59

    Я свою посылку ждала 3 недели от них. И что самое интересное, мне пришло 2 одинаковых посылки с разницей в 1 день. Забрала и оплатила я одну. Вторую оставила на почте.

  • valusenka 28 вересня 2019, 21:17 1

    Что-то они совсем запутались, хорошо,что не чужие книги

  • Profesora 28 вересня 2019, 21:31

    В мене так було

  • Maksi 28 вересня 2019, 21:35

    Ой, не говорите! Мне аж страшно было посылку получать. Была мысль: открою, а там не мой заказ. Но хорошо, что все обошлось))

  • Ludo4ek 29 вересня 2019, 06:09

    На мою скромну думку, саме пакування книжок таким чином одне з найкращих. Просто аркуш накладної треба було зверху покласти.
    Я колись попросила "гарно" запакувати книгу у продавця, то мені її в подарунковий пакет поклали. Я заплатила за книгу на 10 грн дорожче, в надії, що вона прийде цілою. А книна була така побита, бо той подарунковий пакет ну ніяк її не захищав...

  • 5 коментарів
  • Yana_239 29 вересня 2019, 11:52

    Так-так :-)

  • Ludo4ek 29 вересня 2019, 14:04

    Всл, здається, минулого разу теж запакували гарно, а до цього була неприємна історія. Але за такою ціною, що повертати не було змісту))

  • miros_ya 29 вересня 2019, 14:10

    Вище писала: у мене від всл є неприємні враження. Але зараз згадую, що остання -50% була надійно запакована- може були скарги і вони врахували

  • yanash_ 1 жовтня 2019, 10:32

    У мене з Читаріумом була весела історія. Книги прийшли, загорнуті лише в папір, ні плівки, нічого. З одного боку папір надірваний, стирчать кути побиті книжок. Я поскаржилася - і мені замінили: вислали знову в такому ж папері! Знов надірваний, знов кути побиті, але менше, ніж перший раз, тож я вже махнула рукою. Просто вирішила більше не замовляти в них.

  • valusenka 1 жовтня 2019, 12:13 2

    Я взагалі не розумію видавців, які відправляють книги лише у папері! Наперед знають, що буде пошкодження(( Скоро в сміттєвих пакетах почнуть, щоб зекономити?

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу