Трішки Вам ельфійського натхнення...

Бачу, що дехто з кашалотівської спільноти вже навіть встиг придбати "Останнього ельфа", а хтось питав, яка ця книжка всередині. Тож хочу показати кілька розворотів, а також поділитися однією цитатою, щоб Ви зрозуміли, що в цій книжці прекрасні не лише букви самі по собі, а й суть. 

До речі, в Італії цей роман-фентезі вже увійшов у шкільну програму!

P.S. Книжка не ілюстрована, ілюстровані лише кілька сторінок на початку 1-го й 2-го розділу - тобто лише те, що на фото.  

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

"– Магія тоне в ненависті. Стривай, навіть не так: у ненависті тоне всяка думка. Як і воля до життя, воля до боротьби… Коли всі проти тебе, найпростіший, ба навіть єдиний шлях, який тобі лишається, – це зневіритися, сказати собі: хає станеться, що має бути.

Мисливець і жінка важили своїм життям, щоб урятувати моє… Це значить, що вони… ну так, вони любили мене. Може, вони любили мене не тому, що я ельф, а незважаючи на це, але яка різниця, – вони готові були наразитися на смертельну небезпеку, аби я міг жити…

Отож-бо й воно: коли всі проти тебе, коли всі тебе лають, досить, щоб хтось один заступився за тебе, – і ти віднаходиш утрачену силу й здатність боротися… Якщо ж нікого такого не знайдеться – ти вмираєш, і твій народ умирає з тобою…"

9 коментарів

  • Profesora 12 вересня 2019, 12:53 1

    Дякую! Люблю Ваш інстаграм:blush:

  • ZhukiBooki 12 вересня 2019, 12:57

    ооо, несподівано :) дякую!

  • Annaki 12 вересня 2019, 13:16 1

    Дякую, що показали розвороти:blush:

  • ZhukiBooki 12 вересня 2019, 15:27

    будь ласка :)

  • valusenka 12 вересня 2019, 20:42 2

    І придбали, і вже дочитуємо :wink: Дякую за таку шикарну книгу! Дуже буду чекати на її продовження! Вона наче і проста, незатійлива, але чіпляє аж, аж!.. Влучна, якщо можна так сказати

  • ZhukiBooki 13 вересня 2019, 13:40

    погоджуюся! я теж не очікувала, що фентезі може вразити і бути таким життєвим. та й взагалі, після Толкіна я не вірила, що будь-яке фентезі мене вразить (хоча я й не люблю цього жанру, зізнаюся, - але є винятки особливі)

  • valusenka 13 вересня 2019, 18:37 2

    Я навпаки обожнюю фентезі, бо можна відсторонитися від проблем справжнього світу і хоч ненадовго помріяти) але дійсно, мало зустрічається книг у цьому жанрі, які справді чіпляють

  • ISvitla 12 вересня 2019, 21:05 1

    Я теж її хочу! :heart_eyes:

  • ZhukiBooki 13 вересня 2019, 13:40

    на носі форум видавців - там усі бажання здійснюються :)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу