Шалені вихідні, продовження...

Після відвідин скіфського етно-фестивалю ми вирушили відпочити на хутір поблизу Диканьки. Точніше в готель Провінція у с. Тахтаулове. Мене прям підкорили рушнички у вигляді слоника та динозавра на ліжку для дітей) Приємні номери, смачний сніданок, невеличкий зоопарк поблизу, де можно погодувати різних тваринок. Вибачте відволіклась))) 

Отже, ми трохи набралися сил і вирушили до Диканьки, до Миколаївської церкви з підземним родовим склепом князів Кочубеїв. За місцевою легендою, саме з неї змальований храм, у якому відспівували гоголівську Панночку з "Вія". І ще дещо цікаве про Гоголя) 

Заглянули ми й до млина, що височіє поряд з церквою. Тільки вдумайтеся, ми (сучасники) не знаємо, як він працює, теоретично здогадуємся, а практично повторити вже не можемо. Куди там загадкам єгипетських пірамід, за 150 років з пам'яті народу зтерли величезний пласт знань. Шикарні технології відтворюваної енергії, реальна енергетична незалежність, все втрачене(

А ми продовжуємо свій шлях на хутір Проні. Будете в цих краях заїжджайте. Скуштуйте смакоту від Оксани та картоплю від Вакули. Прогуляйтеся зовні, подивіться на козачу джигітовку, зайдіть у ресторан та знайдіть справжнього чорта) А якщо пощастить,  ще й справжню Солоху зустрінете. 

Зрозуміло, що після такого занурення ми дістали свою книжечку від А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГИ і з насолодою перечитали Ніч перед Різдвом Миколи Гоголя, а Кость Лавро дуже допоміг. Ще хочу сказати, що скорочена версія в перекладі Максима Рильського суттєво спрощує і покращує розуміння цього твору дитиною. 

Особливо, мені подобаються Гоголі на малюнках))) 

P. S. Нажаль ніхто не розгадав моєї загадки, тому покажу, що це було

Окарина. Простенька, але з часом планую на складнішу перейти і буду грати так:

Або так) 

Сойка-переспівниця просто шедевральна

9 коментарів

  • Alisande 26 серпня 2019, 01:52

    Класні вихідні!
    Я всі духові інструменти подумки перебрала, де можуть бути чотири отвори, а про окарину не подумала. Мабуть, тому, що окарина в першу чергу асоціюється з Легендою Зельди, навіть на думку не спало, що можуть бути реально існуючі аплікатури з мелодіями для неї :)

  • Marys 26 серпня 2019, 10:55

    Вихідні були суперові)
    Мені вже чотирьох дірочок мало))) Хочу більшу, ось хлопці в школу підуть і зранку буду сусідів своєю грою на блок-флейті шокувати (бо лежить вона бідненька вже років 17,а я на ній пристойно грати, так і не навчилась)

  • Profesora 26 серпня 2019, 11:17

    Машо, класнючі вихідні:blush: ви з сім'єю як завжди молодці:grinning:

  • Marys 26 серпня 2019, 13:17

    Дякую) Хочу ще прогулянку на Харківщині показати)))

  • KcuMarik 26 серпня 2019, 11:36

    Очень интересная прогулка у вас получилась, молодцы!:thumbsup:

  • Marys 26 серпня 2019, 13:18

    Дякую, без руху важко жити)

  • de_la_Fere 26 серпня 2019, 22:21

    Вот умеете Вы интересно и качественно отдохнуть!

  • Zolotkoia 26 серпня 2019, 12:02

    Классные выходные, и очень понравилась книжка,спасибо,что показали "внутренности",а то только обложку доселе видела.

  • Marys 26 серпня 2019, 13:20

    Дякую, я цю книгу давно собі примітила і лише цього року купила, радію, як дитина)))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу