Володимир, князь київський. Графічний роман

Придбала під час знижок (хіба можна було пройти повз?)))... але це той випадок, коли книга мені "не зайшла"... Ось взагалі не викликала жодних емоцій... Ні в якому разі не кажу, що вона погана, просто розумію для себе, що комікси (а це для мене більше комікс, графічні романи, я собі уявляю трохи по-іншому і готова їх розглядати безкінечно) то "не моє"... Дуже й дуже мені не вистачає тут кількості тексту... Наче і тема цікава, і події історичні певні для себе згадала (а дещо й нове виявилося)... але саме через "комікс-формат" не захопила. Щодо ілюстрацій: теж не дуже сподобались оті розмиті нечіткі обличчя (на обкладинці Володимир набагато красивіший))).

Покажу декілька фото сторінок: 

Але дитячі комікси ми з донею читаємо/розглядаємо з цікавістю (зараз, наприклад Віка вже третій день Еміля та Марго від Міфу з рук не випускає), тож Ділюсь новинкою, яку Ірбіс комікси планують видати восени (має бути цікаво): 

 

37 коментарів

  • valusenka 6 серпня 2019, 11:32 1

    Ой, мені в коміксах теж тексту не вистачає! В мене аж язик ламається, коли нашу пару книжок таких читаю вголос доні. Ніби по вухах ріже( От не вмію я їх читати, а порозглядати з задоволенням)
    Малюнки тут дійсно не дуже. В мене романи про князів Святослава і Володимира були одними з улюблених в дитинстві, тепер пригадали багато :blush:

  • 25 коментарів
  • valusenka 7 серпня 2019, 17:23

    В книжковій шафі батьків виявилась велика перестановка) то я не відшукала саме ті книги, але скоріш за все погоджуюсь з коментарем вище, що то були романи Скляренка. Назви точно ті, просто імена князів) товстенькі такі книги)
    З улюбленого ще теж були Таємний посол, Сагайдачний, на жаль не пам'ятаю зовсім назву і автора ще однієї книги про козаків, знайти її не змогла (
    З того, що відшукалось: зовсім тоненька книжечка про сина Богдана Хмельницького

    Зображення
  • valusenka 7 серпня 2019, 17:24

    І від Веселки збірки оповідань. Це було моє позакласне читання від тата, не все подобалось, але більшу частину осилила)

    Зображення
  • valusenka 7 серпня 2019, 17:25

    Збірки Дерево пам'яті

    Зображення
  • laura 6 серпня 2019, 13:18 1

    Обкладинка бомбезна, але середина...я не люблю комікси, від слова взагалі. Думала щось історичне, з цікавими фактами, дякую що поділилися.

  • Lyannaya 6 серпня 2019, 13:37

    Будь ласка))

  • knyhomanka 6 серпня 2019, 13:23

    Ох, як же я хотіла цю книгу. А тепер десять раз подумаю чи треба...

  • Lyannaya 6 серпня 2019, 13:39

    Ось є ще огляд: тут більше сторінок показано… https://kashalot.com/club/post-13026935/

  • de_la_Fere 6 серпня 2019, 13:43

    К комиксам нужно привыкнуть. Читать их ребенку я пытаюсь. И он слушает. Но мне лично как - то не интересно читать ему их вслух.
    Для себя я их открыла благодаря красивенной книге Дети капитана Гранта от МИФ. Там сразу полное погружение в виализацию ,а текст как микро дополнение. Как смотреть интереснейший фильм, но быть там внутри. С Ходячими я еще более укрепилась в моей зарождающейся любви. Но. Все равно ,обычная книга мне пока понятнее и доступнее. Я все еще выберу обычную книгу ,а не комиксы ,если будет альтернатива.
    Хотя Игру престолов купила и в комиксах тоже. Но жду настроения.
    А вот книжные магазины в Европе ,просто полны комиксами. Да и на любой заправке там ,обычных книг мало ,а комиксов огромный выбор.

  • 1 коментар
  • Lyannaya 6 серпня 2019, 13:49

    Согласна, что нужно привыкнуть, но цена на "взрослые" комиксы такова, что я вряд ли рискну в ближайшее время что-то ещё себе взять)) ну а МИФовские комиксы мне большинство изначально нравятся - в "хотелках" многие ждут своего времени.

  • de_la_Fere 6 серпня 2019, 13:57

    Я Престолы ,два тома взяла во время нашумевшей Озоно акции. Цена была даже не смешная! Меньше 100 грн. за книгу и это уже с весом! А вот за первые два тома пришлось раскошелиться :joy:. Но они такие...сногшибательные , что стоят каждую свою копеечку! Тем более ,это же ИП! Тут у меня отключается сознание ,мне все надо!:smile:

  • Lyannaya 6 серпня 2019, 14:03

    Ну да есть книги/темы, которые как только что-то новое увидишь - и оно обязательно нужно, и неважно что там внутри... Вернее не так - все что внутри просто не может не вызывать восхищения, ведь это же "......" (Тут каждый книгоманьяк подставляет свое название :smile:

  • miros_ya 9 січня 2021, 09:03

    Комікс для підлітків та дорослих: тут ґвалтують та по зрубують голови сокирами. І цитати із Біблії, як завжди, і сам ледь зрозумієш )))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу