Писала, писала, так довго і так багато, тиць не туди і все пропало)

Привіт всім. Приймати участь в конкурсах це дуже дивна для мене річ, але я спробую. Аже тема класна, погодьтесь.  Підтримайте мене, якщо  частинка цього теплого дня передалась до вас, або ви хоч раз  посміхнулись поки читали. 

Мій день не сповнений надзвичайними подіями, подвигами, чи красотами заморських країн, нажаль, адже я це все сама страшенно  люблю! Натомість, розкажу як пройшов самий звичайний день у звичайній родині коли  мамі випадково дали додатковий вихідний. 

Дія перша:- невелике місто, в центрі України,  п'ята ранку, у  домі вже двіжуха. Мама, тобто я,  вже феячу на кухні. Діти чоловік, кіт, собаки... Всі хочуть і щось смачне. Мультя варить кашу,  хлібопічка замісила порошок з пакета + желейна цукерка і порція кексів готова. По секрету всьому світу, це самий кращий кекс, а всі інші- ну таке, не вийшло одним словом, швидко але не смачно. Ну а каша як каша, толку її фоткати.

 Сьогодні у нас самий звичайний літній день і як завжди  треба встигнути кругом. Будимо дітей, які звечора наганялись і це буде не просто підняти в таку рань. 

Це моя доця Лолітка, сьогодні вона буде героїнею ОДНОГО ЛІТНЬОГО ДНЯ бо найкраще виходить на фото і любить фоткатись, навідміну він всіх нас. 

​​​​​​Підйом!!! - Скільки не говори, хоть в рупор кричи, а всі сплять сном правєдніка. Але ми маємо чарівну фразу:- "Хто їде з дєушкою на дачу?".  Це спрацьовує завжди, бо з дєдом цікаво він у нас Макаренка і Сухомлинського зачитав до дир і часто апелює цими книжками перед нами навігласами, коли наш виховний процес дає сбой. 

Тут ми виконуєм умову конкурсу, кому не видно, там є кодова фраза на конкурс. 

 Далі, хай вибачають зоозахисники і особливо вразливі люди, але з котом ми скрізь, навіть на горшку. Кіт звик бо донька його викормила піпеткою з пятиденного віку і він тепер думає що вона його мама-кицька, кругом слідує за нею. Так у нас щоранку.  в дорогу. 

Якщо пропускати матюки які приходили в голову поки ми обминали численні ями і вибоїни, то їхали ми мовчки ні про що не думаючи. Але ось воно місце де народились мої батьки, де росла я і де мої діти можуть відчути волю, побігати босоніж, зїсти немиту зелепуху,  запити молоком 4% жирності і сахарне печиво (хліб намочити водою і кинути в мішок цукру) і нічого їм при цьому не буде, ні кашлю, ні кольок, ні висипу. Ттт. 

Дія друга: Село далеке від траси. Нас уже чекають. 

Тут живуть працьовиті гарні люди, які трудяться як бджоли, щоб мати копійку, наладили трансфер в місто -герой Одессу екопродуктів, з цього і живуть бо роботи у селі немає. Треба заїхати привітатись і розпитати головні новини і основне що робиться у лісах, полях і на городах, бо ми самі полюбляємо ті екопродукти але на блюдечку їх ніхто не принесе, так що треба закатати рукава і попрацювати, але ми всі змалку привчені то нам не важко.   О, доречі це наш дєд. 

І це наш дєд,  фото старе стоїть на аватарці, вставлю, бо просто люблю це фото.І це він теж, поки ми жуєм бліни, дєду нада освіжитись.  Після сніданку хто куди- по інтересам. Син з племінником з металошукачем на копи у сусідній город.  ось такий улов нарилиЗвичайно, планували знайти скарби гетьмана Мазепи,  цього разу не вийшло але хоть щось) Ну а потім кататись або дурачитись. Хлопців два а вєлік один. Тому одному велосипед

а другому український сігвей і батут з панцирного ліжка.  А доця тим часом з бабушкою годують гусей, катається на гойдалці або побігла до подружки. Тут воля, тут безпечно, головне не лазити по деревах вище мами, ну і пісочниця, куди ж без неїА це я. Перед тим пройшов дощ і все село на грибах, тому ми з самого ранку і не мали спокою, це основна задача перевірити наші місця,  спочатку у мене не густо, а ходити в чоботах у 30 жари це жесть. Але я боюсь  повзучих гадів тому я краще так. це маслята, їх ніколи нема в  таку пору, але це літо якесь аномальне, і я наткнулась на одну сімью. Ну а далі пішли жовті яічніки, чи як їх там називають. Ми пізно приїхали, в лісі одні переростки але гуртом таки щось знайшли.   Ще покажу папину пристрасть. Голуби. Раніше батько не мав часу ними займатись, але як вийшов на пенсію зробив собі приємність. З другом зробили собі місце для релаксу. Кажуть прибуткова справа)))) але... Є дорогі пташки, є просто красиві, когось продають якихось міняють, як раз на корм і добавки вистачає, ну так у всякому випадку кажуть моїй мамі.

Тим часом ми находились, діти набігались, треба трохи відпочити і пора збиратись додому.  у нас благоустрій ще в процесі, маємо що маємо. 

Ну і гриби не ждуть, пора додому. Тим часом папа моїх дітей, він далекий від села, його ці сєльські прелєсті не дуже радують, йому треба двіжа, бубнів циганів з ведмедями...Телефон сто пропущених,  виявляється що у нас сьогодні званий вечір, він готується.  І  щоб ми бігом повертались бо в місті свято- випуск у школах і відкриття оновленої площі міста, ми по любому туди ідемо. 

Третя дія:- місто, друга половина дня. Вродило називається. Спека, по спині тече, але оце все переробити требадобре що є морозилка, бо катати це в банки в таку жару, вище моїх сил. Тим часом настав вечір. 

Дія четверта: 19.30 центральна площа міста.

Цукрова вата, від папи, це так щоб замурзатись одразу як прийшли ну і фотосесія від мамиВипускників ми толком не бачили, бо сила силенна людей на площі, але ми їх чули). У нас натомість, променат по парку і чекаєм головного дійства, концерт Нєангелів і відкриття нових фонтанів, тобто культурно проводимо час. Фото не моє а з вайбера, прислала мама дєвочки. Моя ж доця чекала коли відкриється карусель і більше їі нічого не цікавило. Дочекались! Концерт супер, звук як завжди поганенький, людей тьма. 

І ура, фонтани! Так довго будували цю площу, з такими проблемами і труднощами але,  вночі тут прекрасно. Таких фонтанів у нас ще не було, забавлялись бігаючи між струйками і старі і малі. 

Намокли, переодягнулись і дочекались каруселі

​​​​​​Все, пора додому.    Тим паче бабуся з дєдом з концерту йдуть раніше і забирають дітлашню до себе,  дві казки прочитали і спати.  А ми з папою  ще на каву, по дорозі у нас є гарне місце.До того ж  нас річниця весілля виявляється була пару днів тому а ми і не згадали і були у різних містах. Дітей роздали, спека спала, часу до ранку повно. Так що нема як спати, поки ще не старі і древні, треба ж і якусь романтичну вечерю придумати, тим паче що папа готувався.   Дякую всім хто найшов у собі сили дочитати мій опус до кінця.  Гарного всім настрою і побільше вам в житті  цікавих днів, про які хочеться розказати і приємно згадувати. 

Темы: Один мой летний день

146 коментарів

  • maksim 29 червня 2019, 00:21

    да дорога капец. Девочка у вас супер ))

  • 3 коментаря
  • Lolaya 29 червня 2019, 10:30

    :blossom::blossom::blossom:

  • zolushka12 29 червня 2019, 18:40 1

    Колоритно) от меня лайк!

  • Lolaya 29 червня 2019, 23:29

    Дякую вам.

  • Lynxx 29 червня 2019, 00:21 1

    Котик Робік, я правильно пам'ятаю? Лайк від мене котикові і вашій красунечці)

  • Lolaya 29 червня 2019, 00:28

    Дякую за лайк! А котик ви майже вгадали він Жорік.

  • Lynxx 29 червня 2019, 10:15

    Ой, то не в вас Робік)
    Переплутала.
    Хай щастить

  • Lolaya 29 червня 2019, 10:32

    Спасибі

  • Vetachka 29 червня 2019, 07:16 1

    і від мене лайк

  • Lolaya 29 червня 2019, 23:13

    :cherry_blossom:

  • Marika 29 червня 2019, 07:32 2

    Лайк землячке:wink: так хотелось на концерт поехать, но увы, теперь ждём Полякову:grinning:

  • 16 коментарів
  • Nata13 30 червня 2019, 19:58

    Спасибо большое) буду смотреть по обстоятельствам)

  • Marika 30 червня 2019, 21:52 2

    Ну, я то может и не поклонница, а дети точно обожают ее творчество. Маша так вообще любит танцевать исключительно под Полякову:joy:

  • Lolaya 30 червня 2019, 23:09

    :grin::grin:

  • olya1710 29 червня 2019, 07:50 2

    Очень понравилась девочка и котик)От меня лайк

  • Lolaya 29 червня 2019, 23:12

    Дякую вам)

  • Pon4ik 29 червня 2019, 08:15 1

    Получила удовольствие от прочтения:)
    Спасибо!

  • XTRAIL 29 червня 2019, 08:38

    +
    за це сердечко

  • Lolaya 29 червня 2019, 10:41

    Дякую:sunflower:

  • tanyavesna 29 червня 2019, 08:29 1

    З ранку так мало часу, але ваша історія одного дня захопила, дочитала до кінця, в голові не вкладається, і це все за один день, капець молодці, це ж скільки енергіі потрібно!!!!!! Лайк!

  • tanyavesna 29 червня 2019, 08:32 4

    Я би після села і грибів уже "лапи" відкинула, який там променад, ще раз молодці!!!!

  • Lolaya 29 червня 2019, 10:46 1

    Та тут без варіантів. Папу самого в ліс не відпущу і чоловікові відмовляти не можна, бо не покличе наступного разу а натомість купить упаковку кришок))))

  • laskass 29 червня 2019, 08:57

    Прикольно написано))) Лайк Вам!

  • Lolaya 29 червня 2019, 10:47

    :blossom::blossom::blossom:

  • Lano4kaM 29 червня 2019, 08:59

    Лайк від мене! Пост сподобався. А про яке місто розказували? Де відкрили фонтани?

  • Divashka 29 червня 2019, 09:06

    Там дівчинка на фоні пам'ятника де написано "Умань". Ну і Софіївські фонтани, без них ніяк!

  • Lano4kaM 29 червня 2019, 09:49

    Дякую, не помітила.

  • Lolaya 29 червня 2019, 10:50

    До Софівських фонтанів ми не дійшли, але так на фото новенький водоспад, коло в ходу в парк, нам як раз по дорозі додому.

  • Divashka 29 червня 2019, 09:04

    Клас! Гарний, насичений день! Гарні дітки! Показали всю красу літнього села!!! Дякуємо що поділитись! Однозначно лайк!!!

  • Lolaya 29 червня 2019, 10:51

    Спасибі:cherry_blossom:

  • Babyshka_v_teme 29 червня 2019, 09:28

    Вау,супер! От Бабушки лайк. Спасибо

  • Lolaya 29 червня 2019, 10:53 1

    Бабушка, спасибі. Я ваші теми теж з задоволенням читаю.

  • LanaZ 29 червня 2019, 09:32 2

    Читала на одном дыхании. У Вас талант писать. Люблю город Умань и Два оленя.Всегда там останавливаемся по дороге на море.
    Денек такой- не замечаешь!:wink:

  • Lolaya 29 червня 2019, 11:06

    Заїзджайте до нас ще ми раді гостям. В серпні мають завершитм ще одну окрасу для міста.

  • ta_la_ 29 червня 2019, 09:35 4

    Похоже у вас в сутках намного больше часов, чем у меня)))
    Лайк!

  • Lolaya 29 червня 2019, 11:07

    Я рано прокидаюсь)

  • Torri 29 червня 2019, 09:45

    Красота! Очень понравилось!))

  • Lolaya 29 червня 2019, 11:07

    :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

  • Natura 29 червня 2019, 09:56 2

    отличный день и сразу высокая планка для остальных вероятных участников)

  • Lolaya 29 червня 2019, 11:15

    Дякую. Я випадково взагалі вирішила прийняти участь, сама не думала що аж так розвину тєму.

  • Greeno4ka 29 червня 2019, 10:07

    Дуже чудово, легко та відкрито написано! Дякую, лайк!

  • Lolaya 29 червня 2019, 11:17

    :rose:

  • Natalia2000 29 червня 2019, 10:20 1

    Ого, день такой насыщенный и так много успели!

  • Lolaya 29 червня 2019, 11:17 1

    В селі не ловить інтернет, тому і можна встигнути багато)

  • karapuz13 29 червня 2019, 11:20

    очень интересно было!местами даже удивило и восхитило!молодцы!и действительно очень энергичная семейка.Дедушка вообще мечта.А что за город,где такие фонтаны?

  • Lolaya 29 червня 2019, 11:22 2

    Коротко про сімью

    Зображення
  • Lolaya 29 червня 2019, 11:25

    Про дєда- ви праві на 200%.
    А місто Умань.

  • para_solka 29 червня 2019, 11:35 1

    :thumbsup::thumbsup::thumbsup: Умнички!

  • Lolaya 29 червня 2019, 23:14

    Спасибі:cherry_blossom:

  • lisa_olesya 29 червня 2019, 13:50 1

    ааа, грибная охота - как я это обожаю)) хороший денек, объемный такой)) фотосессия от мамы - я аж засмеялась)) моя такая же - то пофоткай меня, то мордашки корчит когда прошу сфоткаться. лайк от меня

  • Lolaya 29 червня 2019, 14:27

    Дякую:sunflower:

1 2 3
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу