Київ книжковий або встигнути за 3 години

Отже, що можна встигнути маючи три години до відправлення і дитину при собі) 

Спершу ми вийшли на Золотих воротах. Пообніматися з котиком, поновити фото біля Ярослава Мудрого. Оминули книгарню Є і пішли до Букви на вул. Б. Хмельницького. Пройшли повз природничий музей, плак-плак від мами, там якраз виставка камінців була(((

Дійшли до Букви. Жара страшна, тому холодне какао із зефірками, а ще шоколадний мафін, допомогли мені пробігти другим поверхом поки Матвій смакував. До речі, посадити дитину гратися мабуть можливо, стіл, стілець є, але надламаний шматочок зубі-конструктора мого незацікавив. Інших дитячих іграшок не побачили, може погано шукали, а може їх там і не має. Цікавих для себе книжок не побачила. А Матвій забажав Диво-жінку, ціна після АТБ-шної акції величенька, десь 240 грн. Я на неї не розраховувала. Але є корзина з уцінкою, там відкапала гарненького павучка) за 137 здається. Син задоволений і ми мандруємо далі в пошуках київської перепічки, нічого не знаходимо та йдемо далі Хрещатиком. 

Звертаємо на Прорізну. Обіймаємось з котиком бажань. 

Ледь не проминули книгарню Старого лева. 

Поки син розглядав свого павука,  я швидко знайшла останню книгу з серії про Джоржа. Пораздивлялась новинки, погортала, склала план купівлі на майбутнє. Матвій захрумкав пару кубиків цукру і ми пішли далі. В книгарні-кав'ярні теж можна пригоститися смаколиками, є чим зайняти дитину, тут дитячий куточок мені сподобався більше))) Ми ж перейшли вулицю і повернули назад. Походили, побігали (без падінь не обійшлося) поблизу фонтанів-лійок. Це неймовірне задоволення. Залишилась година до відправлення, я подумки викреслила похід до музею залізничного транспорту і вирішила спокійно з'їсти морозива. Поки гуляючи Хрещатиком ми його злизькали, то дійшли назад на Хмельницького знайшли Перепічку і купили собі перекус у потягПірнули в метро (безкоштовний проїзд для багатодітних батьків вже відмінили, лише по картці киянина, діти ж пільгою користуються і за це дякую).

Десь таким повинен був бути наш маршрут))) 

На вокзалі прийняли нове рішення і за 15 хвилин оббігли музей (вхід 50 грн, діти до 6 років безкоштовно). Син в захваті. Вибігли за 10 хвилин до відправлення, а потяг запізнився на 25 хвилин((( 

І огляд книжок) 

Знову Марвел))) Людина-Павук. Світ очима супергероя. 

Більше фото - https://kashalot.com/club/post-16015209/

Серія є! Ура! Джордж і корабель часу. Автор Люсі Гокінґ. Старший ковтнув останню книгу за пару годин. Каже, що це найменша історія серед всіх і найнудніша. Я ж вам нічого особливого не скажу, бо тільки почала читати. Побудована інакше ніж перші, усі наукові данні винесено в кінець книги, а не перемішано між розділами, кольорових вставок немає. А головне без Стівена Гокінґа чогось не вистачає у тексті. Намагатимусь зробити огляд на всю серію. 

На сьогодні усе. До нових зустрічей. 

11 коментарів

  • le313 21 червня 2019, 23:05

    Дякую! Дуже цікаво. Лише два Джоржа читала. А їх ого скільки!! Чекатиму огляду.
    І Павук класний!

  • Marys 22 червня 2019, 00:11

    Будь ласка, ми Джорджа три роки збирали з 2016, то й назбирали))) Старшим синам історія сподобалась, єдиний прольот з оформленням першої книги (як я пізніше дочиталася ВСЛ навіть заміну такого браку робив) https://kashalot.com/club/post-4045993/

  • Annaki 22 червня 2019, 01:32

    Молодці, намотали кілометрищ вулицями центру:smile: ще й музей потягів надкусили:thumbsup: треба й собі так походить:)

  • Marys 22 червня 2019, 11:53

    Виходились добре, але потяг вимотав сильніше. Брала білети у вагон без кондиціонеру, так там навіть занавісок на вікнах немає. Вікна через одне з малесенькими кватирками. Духота страшенна, ще й води у провідников майже не було (свою за годину вихлебтали).

    Зображення
  • Profesora 22 червня 2019, 09:49

    Які ж Ви молодці! Оце квестики:joy: і те знайди, і це не прогав, я також перший раз ледь ту книгарню всл знайшла:blush: все, оепер і нам треба в музей, гарно показали, ну і чекаю Ваш огляд на книги, бо в роздумах, чи варто починати читати серію. Дякую, отримала насолоду, гуляючи з Вами:blush:

  • Marys 22 червня 2019, 12:00 1

    Будь ласка. Огляд десь пізніше буде.

  • Kosmonatka 22 червня 2019, 09:50

    Ох і гарно ж ви пробіглися за три годинки! Я б так не змогла)
    Ого, музей Потягів уже 50, ми ще за 15 ходили, минулого року за 25, а тут он як уже.
    Павучок справді гарненький)) Вітаю із зібраною колекцією! Тепер і ми почнемо збирати)

  • Marys 22 червня 2019, 15:27

    Удачних зборів)

  • Malena 23 червня 2019, 11:03

    Надо и себе в музей забежать) Книга красочная!

  • Marys 24 червня 2019, 13:12

    Краще хоч на півгодини забігати)))

  • Malena 24 червня 2019, 20:40

    Спробуемо)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу