"Як створити власну країну" від видавництва Жорж

 Написано, что книга рассчитана на возраст 8+, но я бы советовал ее прочитать и родителям, внимательно прочитать. Ведь зачастую многие взрослые не понимают, какие ветви власти за что отвечают, и как между собой связаны... А потом голосуют за кого-попало... Основи державотворення викладено в інтерактивній ігровій формі з дотепними прикладами.Як окреслити ідентичність країни, провести вибори, створити уряд, ухвалити закони? Що записати в конституції? Які складові державної влади? Звідки беруться та кому належать податки? Наскільки важливі взаємовідносини із сусідами? Усе це не так складно, якщо розібратись. Для початку треба зробити три прості кроки на шляху до створення країни: 1) заявити на весь світ про її існування; 2) налаштувати систему управління всередині; 3) налагодити взаємини із сусідами зовні. Та для кращого розуміння варто все це не просто прочитати, а й, як свідомому громадянину, спробувати зробити самостійно. У вигляді гри. Ну хоча б, як пропонує авторка, створити власну країну просто на килимку у ванній кімнаті й дати гучну назву Килимунія. У таку гру можна грати із сім’єю, з друзями або провести змагання з державотворення у школі.  

Кількість сторінок: 40.Формат, мм: 180х230.Вага: 0.3300 кг.Обкладинка: Тверда.Вік: 8+.Мова видання: Укр.

....Картинки на сайте маленькие, текст видно плохо. Если кого-то заинтересует, фото с большим разрешением завтра выставлю у себя в группе.

6 коментарів

  • Agness 20 червня 2019, 08:11 1

    О,це Ви гарно підмитили Михайле:wink:, та в нас взагалі голосують " по криколу ":persevere:

  • Kosmonatka 20 червня 2019, 09:02 1

    Ух ти, таку книгу ще не видавали! Як мені пдобається, що зараз дитину можна познайомити з усім-усім. Диви - і буде більш свідома спільнота, ніж ми.

  • rooanna 20 червня 2019, 12:20 1

    Яка ціна такої книжки?

  • Marys 21 червня 2019, 12:09

    А малюночки які політкоректні)))

  • Michael 21 червня 2019, 13:12

    А які повинні бути?

  • Marys 21 червня 2019, 15:11

    Та такі і повинні)))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу