Прописи в широку лінію з калькою, "Ранок"

Літо. Підбір посібників для підготовки дошкільників та навчання хоумскулерів. Можливо,  хтось шукає розвороти таких прописів,  щоб зорієнтуватися,  треба їм чи ні.

Ми рано перейшли в 1 класі на широку лінію,  тому що син не дуже позитивно віднісся до класичних прописів у косу лінію. Але не мали таких посібників,  і наш хоумскулер писав у звичайному зошиті. А зараз побачили такі прописи, як нам були треба, і взяли,  щоб без особливих навантажень розминати руку перед 2 класом. 

Сподобалась калька (в кожній частині є таких кілька сторінок), син старанно перевів свій перший малюнок.

Формат а5, як у зошита,   писати дуже зручно  для дитини 6-7. Ніякого дріботіння,  посібник "дихає". Мовних вправ практично нема,  це суто прописи. Спеціально роблю багато розворотів з обох частин,  щоб зручно було роздивитися. Сторінки біленькі,  це телефон зробив їх блакитними. 

9 коментарів

  • SeVera 19 червня 2019, 14:09

    скажите, пожалуйста, где покупали такие?

  • 1 коментар
  • babyzone 20 червня 2019, 09:38

    На Петровке вообще не проблема, если нет на лотках, то есть 3 специализированных магазина.

  • Kosmonatka 20 червня 2019, 10:17

    трошки проблема)) їздила спецом на петровку гортати, лише в одному магазині був слід, і то - "забрали перед вами". Але, може, навезуть.

  • babyzone 20 червня 2019, 18:19

    На Петровку нужно ездить с фото желаемого, продавцы ориентируются так быстрее. Хотя рассматривая самостоятельно, можно найти невероятные вещи. Люблю потрогать так сказать вживую, полистать.

  • Karolina 19 червня 2019, 15:33

    Наташ, спасибки)_

  • Kosmonatka 19 червня 2019, 17:31

    нема за що)

  • kreminska 21 червня 2019, 00:27

    Хоумскулери????????????
    Все... Кіна нє будет)))
    Низький уклін) для мене це страшний сон:scream:
    Я дуже боялася, що в школі буде дурня і треба буде самій все тягнути)) додатково учити, жодних проблем, а от самій складати і планувати освіту...
    Нам пощастило) у нас програма Інтелект України))) я у захваті))) дуже продумана))) а прописи так розроблені, ну просто вау)) завтра покажу кілька розворотів робочого зошито—підручника))) придивіться, раптом Вам сподобається)))

  • Kosmonatka 21 червня 2019, 09:41

    Дякую Вам! Із задоволенням подивлюсь)). Я бачила зошити цієї програми кілька років тому, і це ще не був зошит-підручник. Цікаво, як зараз!
    Ніяких страшних снів взагалі, нам сподобалось вдома). Тим більше 1-й клас же! Грайся - не хочу. Але йдемо в 2 клас в школу).

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу