Мастер и Маргарита, Михаил Булгаков, Издательство Азбука, Иллюстратор Геннадий Калиновский

Всім гарного часу доби)

Нарешті я зможу дочитати всим відому книгу , яку ніяк не вдавалося прочитати через старі видання. Не вистачало красивого оформленя в шкільні часи. Хтось любить читать і перечитувати даний роман, а хтось жодного разу не зміг дочитати ( як я ). Зате тепер не буде виправдання чому я цього не зробила. Лишилося знайти трішки часу для цього.

Оформлення. 170 на 240 мм і має 480 сторінок з дуже цікавити ілюстраціями. Має суперобкладенку.

Рецензія від читача - теж буде цікава для людей, які збираються прочитати роман.

І фото кнги... 

З повагою, Аліна.

 

5 коментарів

  • de_la_Fere 18 червня 2019, 18:25 1

    Очень красивое издание! Хоть я и не люблю Мастера и Маргариту, но очень красиво :heart_eyes:. В таком обрамлении наверное дала бы себе еще один шанс перечитать.

  • Lesia_Bookhunter 18 червня 2019, 19:02 7

    Я как раз, из тех, кто очень любит этот роман и перечитывает без картинок. И чесно говоря, это издание, я бы не читала )) без иллюстраций в моём мире герои совсем другие :) а эти на любителя..
    Но за обзор спасибо! Надеюсь, что вы получите удовольствие от этого произведения, которое никогда не теряет своей актуальности :)

  • Adel_besenok 18 червня 2019, 19:48

    Дякую)) теж надіюся ) але мені воно запало. Містика в новому баченні митців

  • miros_ya 18 червня 2019, 23:54 1

    :))))) Гортала огляд і Зловила себе на думці: От би зробити книгу the best off :)
    "Ось цю ілюстрацію я б залишила у "своїй книзі". Тут груди підправила б і залишила. А цю точно ні. Сюди намалювати б самій, як я бачу і вклеїти іі" :)))

  • Profesora 18 червня 2019, 23:56 4

    Булгакова я прочитала в 9 класі, потім у 10, потім 2 рази в інституті, абсолютно моя книга, хоча я також не люблю малюнки, а свою картинку в голові від прочитаного, і коли побачила екранізацію сучасну з Басілашвілі у ролі Воланда, зрозуміла, оце моє, навіть Маргарита. Дякую, що показали.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу