Такий різний Егмонт, від принцеси до трансформерів

Трохи розбирала речі, формувала пакуночок з читанням на літні дачні вечори, іграшки до цього читання. Закопалась в таку гору, що виріщила й з вами поділитися) Більшості відома ця невеличка за розміром серія від видавництва Егмонт. І хай вона літературно недосконала, проте діти розглядають та читають її із задоволенням. Наповнення у книжок дещо відрізняється, десь тексту більше, десь менше, а в Софії взагалі шрифт специфічний. 

В більших за розміром книжках, тексту більше, прописан він краще. Тут мали б бути фото розгорток журналу "Тачки", але їх я вже відвезла на весняне читання) Ось загублену сторінку знайшла, бо журнали активно читалися, з них вирізалися картки, поробки. Старші дуже полюбляли і чекали кожен випуск. Комікси класнючі, реально цікавіші за зменшену серію. 

Книжки та журнали з Вінні заслуговують на увагу, бо містять багато цікавої інформації. Написані гарною мовою. Я вже показувала їх, подивитися можна тут - https://kashalot.com/club/post-10842943/

Додам пару сторінок "Хованки з Вінні" Наступні журнали улюбленці моїх хлопців "Зоряні війни", старший навіть малюнок відсилав. А-а-а, вже 4 роки пройшло... 

І на останок трохи Трансформерів) 

Текст не важливий, бо є Бамблбі (мабуть саме так думали й видавці, бо вишов він якийсь кострубатий, дуже скомканий, але молодший поки не висував претензій).  На останок книга з магнітами Автоботы, вперед! 

Читати тут майже нічого, але є місце для запеклих боїв (аж 4 локації) між магнітними автоботами та десептиконами. 

Журнал Трансформери виявився не егмонтним, тому його не показуватиму. 

Дякую за увагу. 

 

10 коментарів

  • Oksana_Kh 16 травня 2019, 12:45

    Гарна колекція у Вас)) Згідна, що книжечки Егмонт бувають різні - у деяких текст більш вдалий, в деяких менш. Але справді, діти їх люблять))) Теж маємо трішки книжечок з різних серій

  • Marys 16 травня 2019, 13:27

    Дякую.
    Дивлячись на своїх дітей, можу сказати, що їм в цих книжках цікавіші малюнки, а журнали у егмонт - просто супер.

  • More_Martir 16 травня 2019, 14:46

    я вже два роки підписана на егмонт, але сюрпиз з кожною посилкою вже відстійніший.

  • 1 коментар
  • More_Martir 17 травня 2019, 10:50

    я не за сюрпризи ми живемо за містом. містечко в нас невелике егмонтівських книжок немає хіба рідко журнали. тому оформала підписку хочемо зібрати колекцію. малий любить їх дуже.

  • ISvitla 18 травня 2019, 09:52

    І ми підписані вже понад два роки. Дитина обожнює ці книги.
    Та і сюрпризи їй подобаються. Для дівчаток приходять різні блокнотики з ручками, прикраси. Навіть набір маленького посуду був. Якраз для наших ляльок ЛОЛ підійшов чудово. Якість, звісно, не найкраща. Але, загалом, я задоволена.
    Особисто у мене жодного разу не виникало бажання відписатися. Ну а дитина взагалі щомісяця з нетерпінням чекає на нову посилку.

  • More_Martir 19 травня 2019, 22:57

    так же, питається,, а коли бачить поштарку ще й питається дн його посилка і чому не принесли.

  • cat_helena 16 травня 2019, 19:27

    А книжечки-комиксы это наш Эгмонт? Не попадала у них на такое:(

  • Marys 16 травня 2019, 22:59

    Эгмонт Россия Лтд, далекого 2010 года

  • Natali_30 18 травня 2019, 20:58

    В нас про поняш парочка

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу