«Страшенно-хуліганська книжка» від видавництва "Час майстрів"

Хто з вас у дитинстві чув хоча б одну страшилку? Ну, там про «Чорну руку», «Занедбаний дім», «Опудало» і т. ін. А хто сам такі байки переповідав? Якось відомі українські письменники Виталий Кириченко та Yuri Nikitinsky опинилися разом біля вогнища. Небо над ними було зоряне і місяць повний. А в лісі завивали голодні вовки. Одним словом, страшнувато було. Тобто — страшенно гарно на небі зірки світили і страшенно погано вовки вили, бо деякі, не маючи музичного слуху, у ноти не потрапляли. То ж зібралися дитячі письменники разом та цілу страшенно веселу книжку «нахуліганіли» у «найгірших» традиціях народних, казок Шарля Перро, братів Грімм, Хармса й інших.

З нагоди виходу першого накладу «Страшенно-хуліганської книжки» на сайті видавництва з 11.04.2019 по 25.04.19 на неї діє спеціальна цінова пропозиція: 110грн (замість 160грн).

Бажаєте першими отримати страшенно веселі враження!? Пишіть "так" у коментарі до цього посту або переходьте на сайт видавництва «Час майстрів»!

:arrow_right: http://chasmaistriv.com.ua/catalog/480/5345/ (укр. мовою)

:arrow_right: http://chasmaistriv.com.ua/catalog/480/5346/ (рос. мовою)

Що з точки зору психолога отримає дитина, окрім гарного настрою, прочитавши «Страшенно-хуліганську книжку»?

- Ця книжка розвиває у дітей креативність і нестандартне мислення.- Вона допоможе малечі відреагувати на ситуацію, виплеснути накопичену агресію, ототожнюючи себе з героєм, при цьому нікого не ображаючи. - Моторошні історії героїв допомагають дітям подолати страхи.- Показують, що поганий вчинок завжди має погані наслідки.- Що з будь-якої проблемної ситуації, навіть найскладнішої, є вихід.- Книжка дає дитині розуміння, що безглузді ситуації можуть трапитися з ким завгодно, не тільки з нею.- Вона вчить толерантному відношенню до людей.

4 коментаря

  • nattik 11 квітня 2019, 12:22

    добрий день. на який вік розрахована книжка?

  • Katerina_Kulyk 11 квітня 2019, 14:06

    доброго дня. Автори кажуть від 9+

  • Ka3a_ 11 квітня 2019, 13:01

    "Одна женщина,ела так много пирожков,что в конце концов сама стала пирожком и её съели другие женщины..." страшненько однако =)

  • Ka3a_ 11 квітня 2019, 13:03

    судя по некоторым отрывкам ,явне беззглуздя, але таке страшно-смішненьке))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу