Сакура цвіте... книжка про Японію друкується

Ось така особлива новинка незабаром вийде в "Урбіно". Я її чекала ще відколи вперше у Фейсбуку почула, що планують купувати права на цю серію - принаймні, на Японію і Китай. Бо є ще Італія та Іспанія. І ось нарешті перша про Японію уже поїхала в друкарню.

Якось в мене питали рекомендацій щодо дитячих-підліткових книг про різні країни, то я майже нічого не могла знайти... Тому ця серія особлива і важлива. Вона ще й ілюстрована, до речі, дуже стильно! Чекаємо... 

11 коментарів

  • Profesora 10 квітня 2019, 13:05 3

    Ух ти! Дуже люблю такі речі! Дякую за новину! Після Ваших оглядів маю мету читати всі книги видавництва))) переклад перфектовий))) читала нещодавно відгуки про Урбіновський переклад Стівенсона Острів скарбів, так його переклав відомий знавець піратології))) от за це реально велика дяка, бо ота винищена галузева термінологія разом із фахівцями, розтріляна, нарешті повертається в оббіг))) і взагалі трохи почала рити по відгуках про видавництво))) дуже чесна робота над книжками))) тому в мене вони вже посіли місце маст хеву для прочитання, хоча б заради перекладу (лексики) і вдячності за чесну працю))) тому дякую величезне за новину, і інформуйте, якщо Ваша ласка, про всі новинки, бо у видавництва є гарячий прихильник))) а, доречі, ота знаменита книга про будинок не буде видаватись? З малюнками Дзюбак? Дякую.

  • 5 коментарів
  • Profesora 10 квітня 2019, 18:49

    Про який Ви написали)))

  • ZhukiBooki 10 квітня 2019, 21:03

    не впевнена, що Ви навіть здогадаєтеся, яка це книжка... бо ж ілюстратора замінили на вітчизняного.... печаль кароче :)

  • Profesora 10 квітня 2019, 21:25

    Я дізнаюсь)))

  • mADAM_Elvira 10 квітня 2019, 13:59 2

    Обязательно куплю) фанат Японии, очень круто

  • ZhukiBooki 10 квітня 2019, 15:09 1

    ну і книжка дуже пізнавальна - це нон-фікшн, не художня

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу