динокнижка

Чи є тут мами динофанатів? Мої малі - фанати вже зі стажем, фактично. І книжок про динозаврів у нас більше 40-ка. Без перебільшення, я вже навіть рахувала. І ось цей віммельбух Емілії Дзюбак - найчитаніша динокнижка. Цікаво, чому діти віддали перевагу їй з-поміж великої кількості. Підодозрюю, що є кілька причин:

- гарні ілюстрації. так, вони не яскраві червоно-жовті, але вони справді стильні.

- інтерактив. можна й лабіринтом пройтися, і знайти відмінності тощо.

- різноманіття. тут чергуються розвороти з різними історичними періодами (як на фото внизу), з інтеративними завданнями, з довідковими сторінками про різні види доісторичних тварин.

- віммельбух. те, що книжка велика, товста і для багаторазового використання, таки прибавлює. плюс має практичну вигоду. 

Або може причина одна і вона проста - книжка їм просто подобається. Це вже я починаю аналізувати. У дітей все відбувається зовсім по-іншому. 

І до речі, як мені відомо, наклад цієї книжки вже майже завершився і додруковувати більше не будуть. Хоча в книгарнях, я думаю, ще можна знайти. 

І ще цікавий факт - до нас ця книжка потрапляла тричі. То я купила, то знайомі дарували (потім довелось передаровувати, бо навіщо нам три однакові книжки). І це теж показовий знак якості, як на мене. 

14 коментарів

  • TMoris 2 квітня 2019, 11:07 1

    У нас є така. Перший тиждень читав активно, зараз лежить на полиці.

  • 6 коментарів
  • Profesora 2 квітня 2019, 12:29 1

    А я рада, що ми взагалі читаємо))) картонки поки форева))) інші, не картонки, не хоче читати, навіть з улюбленими кицями. Киці у нас до речі є й Урбіно, не хіт, але тягає, видно ще малий.

  • Agness 2 квітня 2019, 12:36 1

    А взагалі,Юль ,ти права!)))) Добро що хоть слухає))) але зараз хворіє(( слухати не дуже хоче книги,більше грається з ними)

  • Profesora 2 квітня 2019, 12:42 1

    Виліковуйтесь, малята! Ви що, хворіти не можна((( в нас також зараз більше гри, ніж читання. Але то таке, нікуди наші діти від читання не дінуться з такими фанатиками книг, як ми.

  • yoidgy 4 квітня 2019, 21:30

    Нам чомусь взагалі не пішла, може не доросли ще? Сину 2,5

  • ZhukiBooki 4 квітня 2019, 23:49 1

    Ще малявка))) ми десь після 3-х її читали, здається

  • yoidgy 5 квітня 2019, 09:13 1

    Сподіваюсь що доросте і полюбить, бо я від малюнків Емілії Дзюбак балдєю))

  • ZhukiBooki 8 квітня 2019, 10:54 1

    я також! недаремно вона одна з найвідоміших ілюстраторок у світі... І радію, що в Україні її вже теж знають! мала нагоду бачити деякі її книжки для старших діток - то це просто етстетика неземна!!!!!!!!!!!!!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу