"Електронне" читання (ч1)

Під час останньої акції на Якабу придбала собі з десяток електронних книг по 1 грн. Зазвичай я їх читаю вже у темряві з телефону, чекаючи поки донька засне. Тому таке читання дуже неспішне)

Через те, що враження вже починають забуватися вирішила дуже коротко про них написати.

Три книги з серії Теплі історії від Брайт-Букс.

Це невеликі збірки коротких оповідань різних авторів. Читаючи їх щось подобалося, а щось ні. Таких формат книг мені нагадав читання журналів з життєвими історіями під час відпустки на морі. Раніше я дуже полюбляла їх, хоча і вистачало на півгодини максимум) Найважче далися історії "для неї". Можливо тому, що всі вони одного автора, не знаю. Але ця книга була мені не так цікава, чимось не дотягнула до інших.

Найбільше сподобались "Теплі історії в конвертах". Оповідання про листи і долі людей, що їх написали; саме листування і розповіді про отримання звісток... Щасливі, трагічні, жадані та несподівані. Всі вони дуже різні, всі брали за душу. 

Як мама в декреті не змогла пройти повз і не прочитати про погляд чоловіка на цей період життя.

"Тато в декреті" в чомусь іронічно, в чомусь серйозно описує декрет з досвіду чоловіка, зачіпаючи ще й соціальні проблеми, які цього часу стосуються. Те жіноче "наболіле")

В деяких моментах 100% бачу нас з донькою))

Такі моменти і досі продовжуються після двох років)

Я досі заздрю чоловікові, який одразу як ляже вирубається! Сама ніколи так не вміла і досі не вмію, на жаль. Вирубало мене тільки перші три місяці виснаженності по лікарнях, коли підриваєшся на кожен писк апаратури, а не тільки плач дитини, та півмісяця-місяць вдома після виписки, бо треба було весь час бути самій та перелаштувати свій графік. Це такий відступ у спогади. Я не жаліюся) 

Що стосується книги: для мене на одне прочитання, по ходу сюжетами можна було замислитись, порівняти, пригадати, поспівчувати чи посміхнутися. Але повертатися до неї я не буду, не моє, хоч на,е і близько.

12 коментарів

  • Agness 24 березня 2019, 14:42

    Валюша, дякую за огляд)) нагадали мені теж про декрет( саме про початок) Щодо засинаня,я вже навчилася в любій ситуації " дріманути" :grin:

  • valusenka 24 березня 2019, 17:28

    Дякую, що завітали) тепер я ще більше заздрю, мені так не навчитись :joy: тим паче, що декрет добігає кінця

  • de_la_Fere 24 березня 2019, 16:14

    Я тоже читала книги в электоронном виде когда сидела с маленьким Мишей в темноте и ждала пока он уснет. Теперь даже чуть скучаю за тем временем. Кучу книг успела перечитать.

  • valusenka 24 березня 2019, 17:32

    А я больше всего перечитала в пересменке между работами в последний год, тягала в сумке покетбук специально, нужно было больше двух часов времени убивать, когда домой безсмысленно ехать

  • darina_leto 25 березня 2019, 00:33

    Я сейчас так время коротаю))) с телефоном) Даню укладываю,ИП онлайн читаю или КК,потом бегу читать на бумаге))) иногда остановиться не могу и сидеть на кухне уже не могу и иду опять в кровать с телефоном)))

  • valusenka 25 березня 2019, 08:52

    Я так же)) Днём читаю бумажные книги, сидя на диване возле дочкиной кроватки, вечером в основном на телефоне, на кухне читаю только во время готовки, притулившись на стуле)

  • darina_leto 25 березня 2019, 00:34

    Тёплые истории в конвертах мне тоже очень понравились) я слезу пускала много раз))) спасибо Лине за подарочек такой)

  • valusenka 25 березня 2019, 08:46

    Они такие душевные, что у меня тоже слезы наворачивались

  • Profesora 26 березня 2019, 12:47

    Дякую, Валю! Хоч я і не можу чогось фізично читати з електроних носіїв, але дуууже поважаю людей, які кожну хвилину вільну читають! Міцно тисну руку з поваги!

  • valusenka 26 березня 2019, 13:46

    Дякую, Юлечко! Звичайно, що паперові книжки я люблю значно більше, безмежно, але електронний формат поважаю за зручність)

  • le313 27 березня 2019, 21:55

    Теж купила трошки гривневих книг тоді) І неспішно читаю. Тата в декреті маю паперового; не вразив, навіть, місцями, роздратував. Але я дуже сильно ведуся на книжкову рекламу і маю потім море розчарування.

  • valusenka 27 березня 2019, 22:20 1

    О, я вас розумію! Мене певні моменти дратували теж. Тому і написала, що книга на раз.
    Зараз читаю Кілька років зими. Чіпляє сильно

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу