Волшебный фонарик. Желудёк. Маленькая Баба Яга. Бельчонок Тинки. Куда торопятся машины. Алиса в стране чудес. Різдвяна зіронька Лаури

Покажу і розкажу в 2 словах про книги, які у нас з'явились і які я не обзорила ще.

1. Волшебный фонарик изд. Элвик

Книга з родзинкою, яку нам подарувала близка мені людина, яку я дуже люблю  - Інна, або як я її називаю, моя справжня книжкова фея, яка завжди на "чєку" :joy: і постійно допомагає знайти мої "хотєлки" тому навіть не дивуюсь, що вона знайшла таку оригінальну і цікаву книгу, це в її стилі! 

Книга, в якій є короткі відомості про тварин на різних континентах, але найкрутіше в ній - ліхтарик. Роберт її зацінив на ура! 

2. Різдвяна зіронька Лаури вид. Богдан

Це добра, зворушлива і тепла книга, яка нагадує нам, що відсвяткувати Різдво можна і без величезної і гарно наряженої ялинки, коли всі плани пішли наперекосяк, і здається, що Різдво вже втрачене. Головне, щоб свято було у серці і у колі найрідніших.

Книгу подарувала нам ще одна моя чудова подруга, з якою ми пройшли і вогонь і воду і мідні труби :joy::joy::joy: яка тут нажаль не з'являється вже близько року, але яка по праву є істинною книгоманьячкою, яка просто трохи відійшла від справ :joy: здогадалися про кого я??:smirk:☺ звичайно про Катюшу, яка завжди влучно підбирає нам книги

3. "Желудёк" изд

Книга викликала неоднозначні відчуття. По перше вона неймовірно гарна, ілюстрації просто заворожують око і відірватись від них неможливо. Але почавши читати я почала відчувати якусь неприязнь до головного героя, буквально з перших рядків. Протягом усієї книги ми бачимо високомірного, лінивого, зверхнього і безсовісного персонажа - Жолудя, який увесь час потрапляє в якісь передряги. Всі навколо нього досить приємні і позитивні персонажі, які допомагають і підтримують, а Жолудьок це не цінує. І я все чекала в книзі того моменту, коли ситуація зміниться і зміниться головний герой, стане добрішим, простішим, але це сталося на останній сторінці книги :joy: і саме тут нестиковка, що під такі чарівні ілюстрації, але головний персонаж як ложка дьогтю :smile: 

Звісно тут є багато моментів, які можна обговорити з дитиною і пояснити як можна, а як не можна чинити і які моральні якості мають бути у людини.

Книга зачепила!

 

4. Куда торопятся машины?" изд. Речь

Тут писати нічого не потрібно, все і так зрозуміло :joy: книга по адресу для малого авто любителя

Космонатка, не впізнаєш чогось знайомого? :joy: зухвало відібраного :joy::joy::joy:і досі облюбленого Робертом 

5. " Алиса в стране чудес" изд 

Книгу про Алісу у дитинстві чи у школі я починала читати, але так і не довела справу до кінця. Я її не розуміла і навіть не намагалась. Мультик радянський я наче любила, але і там я не розуміла багато чого. Тому ця книга пройшла абсолютно повз мене. Зараз маю намір її перечитати :joy: а також запропонувати її Еріку.

Про цю книгу нічого не можу сказати,  але вибрала з ілюстраціями Кінкейда тому що попередня книга нам ідеально сподобалась.

6. Бельчонок Тинки

Поки не читали. У Роберта не викликала інтересу, сподіваюсь ситуація з часом зміниться. 

Книга неймовірної краси, все що можу сказати :joy:

7. Маленькая Баба Яга

Чергова книга з ілюстраціями улюбленої Ніки Гольц. Творчість Пройслера мені абсолютно не відома. Тому дивлячись огляди тут в КК і мені захотілось познайомитись з його книгами. 

Купила лише цю і вирішила, що якщо нам піде, то буду шукати інші 2 книги.

Прочитали лише четверть книги і буквально з першої сторінки я дійсно поринула у цей чудовий і захоплюючим світ чаклунства. Написано дуууже легко і цікаво. Сюжет теж подобається. 

Дуже крупний шрифт, підійде для першого читання. Малюнків досить мало, мені їх дуууже не втстачає. Роберт слухав, але особливого інтересу не помітила, інтерес був швидше з моєї сторони :joy:

11 коментарів

  • Agness 20 березня 2019, 20:16

    Які всі цікаві книги)))
    Ось саме ця Аліса мені подобається найбільше)))( шкода ,що українською немає(() Ну і Гольц,як завжди ))) там чутєво передати вітер)):heart_eyes::heart_eyes:

  • natasha_kb 20 березня 2019, 22:42

    Мені ще подобається Аліса у подарунковому футлярі :laughing: але то суто як до колекції, якої в мене нема :joy::joy::joy:
    Гольц і для мене досить атмосферно передає події, явища, емоції

  • Agness 20 березня 2019, 22:55

    А в білочки ,які ілюстрації :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: дуже красива)))
    Наталі, дуже гарний огляд і як завжди душевно- щирий))))

  • Annaki 20 березня 2019, 20:22

    Белочка чудесна:heart_eyes: теперь тоже хочу такую. Жаль,что формат книги маленький:(
    И от желуденка не откажусь, у меня есть очень интересная и раритетная книга про Приключения жёлудя. Думаю, ваша тоже увлекательная. Спасибо , что поделились:tulip:

    Зображення
  • Annaki 20 березня 2019, 21:02

    Желудь в старой , тоже слегка противнющий невоспитанный мальчишка;)

  • natasha_kb 20 березня 2019, 22:44

    Ваш Желудёк тоже очень красивый, раритетная книга всегда очень особенная
    Да, Тинки небольшого формата, но такая вся для меня пушистая и нежная

  • de_la_Fere 20 березня 2019, 21:22

    Целое богатство!:heart_eyes:

  • de_la_Fere 20 березня 2019, 21:23

    Алиса красивая очень! И конечно же Гольц.

  • Коментар видалено

  • natasha_kb 20 березня 2019, 22:47

    Может я как Юля, начну собирать Алис :joy: есть в этом некий азарт :joy::joy::joy: в футляре я бы хотела найти :joy: смотрела, она красивая тоже
    Гольц в этой книге ооочень мало, печалька..
    Тинки бери, она классная, вот читала сегодня, льется как песня

  • Naomy 21 березня 2019, 00:42

    А я балдею от книги с фанариком! Вот, ведь гениальная идея, а!)))

  • Agness 21 березня 2019, 08:34

    Так,класна))) ось би ще сторінок більше,але то вже б ціна інша була))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу