Товстий флешмоб

відразу скажу, що я також перекроїла категорії під свою бібліотеку. Зараз в нашій книжковій шафі дуже мало старих книг, почесне місце на полицях займають книги, які ще не прочитані, або чимось дорогі для нас. Тому ці товсті книги найтовстіші з тих, що знаходилися в полі зору)))

Почну з книги, яка не потрапила в стосик, тому що вона залишилася в маминій бібліотеці, але на олх я знайшла фото ідентичної.

1) перша найтовстіша книга. 

її я прочитала в 8 років. Я страшенно собою пишалася. Книга довго лежала на столі і я всім гостям "скромно" говорила: "ви напевно думаєте, що це бабуся читає, а насправді то моя книжка"))) це біографічний роман про Шевченка, початок був дуже цікавий, а от коли Тарас подорослішав мені було дуже важко читати, але я таки її домучила)

2. Найважча найтовстіша книжка

і найважча це не буквально. Ті, хто цікавиться дорослою літературою точно знають, який це виклик прочитати Улісса. Чесно зізнаюся, я робила щонайменше 4 спроби прочитати цей легендарний твір Джойса. І я таки did it!  

3. Остання з прочитаних

свіжачок - недавно куплена і прочитана 3 дні тому. Ковтнула я її за один день (спасибі домашнім за справжні вихідні, коли я могла собі дозволити провалятися з книгою весь день). Чесно кажучи, я чекала від неї більшого, але непогано.

4. Найтовстіша книга (але це неточно)))

Це найтовстіша книга, яка стояла в першому ряді, а далі я полінувалася розбирати) на жаль, книга ще не читана, але я дуже хочу цього року її прочитати. Два роки тому на форумі у Львові був допрем'єрний показ документального фільму "Будинок "Слово" про письменників, яких об'єднав не тільки той харківський будинок, а й  розділ літератури "розстріляне відродження". Отут цей фільм є в вільному доступі  https://uafilm.tv/3807-budynok-slovo.html

Ця тема не відпускає мене вже другий рік, мені дуже хочеться, щоб той епітет "розстріляне" не означав мертве...

Далі буде трохи веселіше)

5. Найтовстіша дитяча книга

але це трохи чітерство, бо самої книги там тільки 1/5 від загальної товщини, решту об'єму займає годинниковий механізм. Доня дуже любить покрутити стрілки, ну і десь там краєм вуха слухає мої розповіді про час)

6. Улюблений товстунчик

Цю книгу доні подарували хрещені на 1 рік. І вона в неї дуже залюблена і "читається" вже більше двох років майже щодня. Колись моя доня вперше сама вилізла на ліжко, деручись саме за цією абеткою.

64 коментаря

  • Oksana_Kh 12 березня 2019, 13:17

    Дуже цікаво! Перший пунк повеселив і вразив))) Вінні з годинником суперовий!

  • umberto 12 березня 2019, 13:34 1

    Дякую, що прочитала. Я в дитинстві була дуже захоплена з Шевченком. В років 5 я мріяла знайти чарівну паличку, щоб оживити Шевченка, ну або в найгіршому випадку передавати в його дитинство хліб))))

  • Oksana_Kh 12 березня 2019, 13:48 3

    Ого, то справді глибоке захоплення!

  • Profesora 12 березня 2019, 15:50

    Надю, ну що скажу! Знімаю всі свої капелюхи за всі книги!!!! Побачила фото, і вже знала, хто це))) бо якщо це не моє фото, то твоє, бо такі книги (на кшталт ізвращенства для людей) читаємо тільки ми ))) середня стать також зараз читаю, а мені навіть дуже норм, подобається такий трохи чудукуватий іронізм, Джойс, чесно, навіть не гвалтувала себе, це за межами мого мозГу))), взагалі потік свідомости це не моє все))), а особливо після університетської лекції стосовно завуальованих сенсів у кожній літері))) на кшталт Одисея і т.д., зрозуміла, не проковтну))) і мені тема Розстріляного відродження не дає жити, в мене вже досить пристойна міні бібліотечка по цій темі, починаючи від Смолоскипу і закінчуючи окремими монографіями, але треба окремий час, щоб це все прочитати, систематизувати і осмислити. Постійно її відкладаю, шкода. А книги в тебе як завжди перфекто, дякую за твій допис, міцно тисну руку за думки, і кльовий манікюр))) я фанат гарних та доглянутих рук, без гендеру)))

  • 34 коментаря
  • umberto 13 березня 2019, 14:05

    Піду подивлюся, бо фото пропустила)

  • umberto 13 березня 2019, 14:08

    В мене подруга давно мені сватає цю книгу)) вже побачила фото, круто)

  • Profesora 13 березня 2019, 14:17

    )))

  • H_elga 12 березня 2019, 17:24

    Клас! А я в дитинстві намагалася томи «Маріанни» читати в 6 томах:joy::joy: типу ж доросла))) хоча ці книги в нас ніхто не читав, для краси стояли )) а взагалі вдома багато російської класики було, бо обидві бабусі вчителі російської ) у старших класах вже була єдиною, хто осилив «Диво» Загребельного, та ще й кайфонула від нього!!! А от Пантелеймон Куліш з Драмованою трилогією до нервового тіку доводили...

  • 3 коментаря
  • umberto 12 березня 2019, 17:53 1

    Моя мама так Анжеліку купила і я її все життя питаю, навіщо, і мама каже - було дешево))) так і стоїть нечитана)))

  • H_elga 12 березня 2019, 17:57

    :joy: щоб на полиці гарно стояла))

  • taniaVerbenko 12 березня 2019, 20:54

    А я Анжеліку всі томи перечитала)) останнім була дуже засмучена... Пройшла такий шлях щоб бути разом із коханим і померти у новому світі(

  • Agness 12 березня 2019, 17:27

    Що тут скажеш,вражає!!! У 8 років таку книгу!!! Я і зараз не прочитаю) А " улісс" це взагалі:astonished: Самі цікаві і неординарні книги - це про тебе))

  • 4 коментаря
  • Profesora 12 березня 2019, 17:39

    ??? Знак питання

  • umberto 12 березня 2019, 17:40

    В мене тільки одна подруга має трохи довші нігті, решту всі як я - з хлопчачими нігтями)))

  • Agness 12 березня 2019, 19:03

    В мене раз в житті був якийсь там розпис на нігтях перед весіллям і то на моїх коретеньких)))хоча в мене гарні нігті і довгі можуть бути)) але навіщо:wink:
    Доречі гарний манікюр на інших дуже подобається)

  • IrinaSav 12 березня 2019, 18:02

    Чудовий огляд і такий дорослий!

  • umberto 12 березня 2019, 18:07

    Дякую. Молодша ще нечитака, а старша читака забороняє про себе писати))

  • valusenka 12 березня 2019, 18:42

    Вражаюча, ґрунтовна добірка дорослих товстячків. Я про більшість і не чула, не те щоб прочитати.
    Дитячі дуже класні! Моїй би доні сподобались, треба приглядітися. Отже би ще місце на полицях в бонус йшло:joy:

  • umberto 12 березня 2019, 18:50

    Дякую. Та всі ми читаємо різні книги))) а от про місце для книг це точно)

  • de_la_Fere 12 березня 2019, 20:15

    Огромные ,фундаментальные томищи! Я под впечатлением!

  • umberto 12 березня 2019, 20:27

    Я люблю товсті книги, як каже мій чоловік - одразу відчуваєш за що заплатив гроші)))

  • de_la_Fere 12 березня 2019, 20:59

    Я тоже:blush: ,причем с самого детства. Мне всегда казалось ,что он и толще книга ,тем больше в нее поместилось приключений. Да и пока прочитаешь 1000 страниц ,уже сживаешся с героями ,книга как дом родной становится.
    И да. Платиш деньги и получаешь вещь!!!

  • JuliaAmalia 13 березня 2019, 07:52

    Улисс!!!!! Аплодирую, стоя:raised_hands:У меня самая толстая книга Оксфордский Английский словарь:joy:

  • umberto 13 березня 2019, 15:09

    :grinning: в моєї мами стоїть ціла полиця з великими словникамм

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу