Янош, "Ах, ця чудова Панама"

 

Неймовірна, тепла й дуже щира книжка, яка складається із шістьох історій про нерозлучних друзів, Ведмедика й Тигрика. Вони живуть у чудовому будиночку на березі річки й усе роблять разом: куховарять, рибалять, збирають гриби та ягоди, а вечорами балакають або запрошують гостей і влаштовують дружні й веселі вечірки. Одного разу з річки вони виловлюють ящик, який так солодко пахне бананами. На ньому написано "Панама", тож друзі вирішують, що Панама - це країна їхніх мрій. Там усе, геть усе пахне бананами, а ще все-все краще й більше, ніж будь-де. Мандруємо до Панами! - вирішують Ведмедик і Тигрик, і негайно рушають у довгу подорож. А коли вона закінчується, і вони опиняються у найпрекраснішому місці на Землі, виявляється... А ви знаєте, куди прибули наші друзі? Ні? Тоді раджу познайомитися із книжкою німецького письменника Яноша, яку вже понад 40 років люблять дітлахи в усьому світі. Книжку перекладено кількома десятками мов, а відтепер і маленькі українці мають можливість читати "Панаму" рідною.

Книжка у твердій палітурці, яскрава, з оригінальними малюнками (письменник сам ілюструє свої книжки), 288 сторінок (отже, читати є що!). Вік читачів: 5-8 років.

Книжку можна придбати тут: https://urbino.com.ua/p688969645-tsya-chudova-panama.html

3 коментаря

  • Alyona_Petrovna 31 січня 2019, 21:33 1

    Купила таку сину в 3 роки. Зрозуміла, що хоча і слухає, але йому не цікаво. Віддала племіннику почитати, тому 5, то одна з улюблених у нього)

  • Bozhena71 31 січня 2019, 22:46 1

    У три рочки, можливо, і я б не ризикнула! Але в 5 - уже в сам раз. Мій малий дуже любив цю книжку :) Щоправда, то було якісь 11 років тому, і українського видання не існувало, читала йому вголос польською - синок був у захваті!

  • Bozhena71 31 січня 2019, 22:48 2

    Особисто я дуже люблю історію, як Тигрик потоваришував зі Свинкою, а та виявилася хитрим створінням, і примушувала його бігати по харчі туди-сюди, а тоді готувати обід, а тоді мити посуд, а сама вилежувалася і весь час казала, які вони з Тигриком схожі: "Який у тебе улюблений колір? - Рожевий. - А у мене фіолетовий! Бачиш, які ми з тобою схожі!"

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу