Велике місто, маленький зайчик, або Мед для мами

Книга красива і зворушлива. Мабуть, найголовніше в ній зображено на обкладинці: ніжно люблячі один одного мама і син і маленький горщик меду. Книга великого формату, з яскравими картинками в медово-сонячної тональності і кольору абрикосового варення з магазину ведмедиці. Ілюстрації великі, барвисті і милі. Багато тварин, ділових, пухнастих і схожих на м'які іграшки.

Уявіть собі малюка в великому місті. Всі дорослі зайняті своїми справами, поспішають і не помічають зайчика. Але є і готові допомогти. В ілюстраціях є почуття, емоції, настрій. Швидше в рухах, жестах. А ще є милі банти, капелюшки, шарфики, кумедна трубка у пелікана, добра ведмедиця в рожевій сукні і з великою ложкою.

Картинки можна довго розглядати. Відмінна якість книги. Тверда обкладинка, прекрасний крейдований папір і великий шрифт. Книга квадратна, досить тонка, всього 32 сторінки. Рекомендую для малюків дитсадівського віку.

4 коментаря

  • Tanya_mama 3 січня 2019, 09:42

    Замечательная книга! Ребенку понравилась история (сыну 5 лет), а мне понравились рисунки:heart_eyes::heart_eyes: брала ее еще в черную пятницу, уже зачитана до дыр)))

  • krem12365 3 січня 2019, 10:06

    :thumbsup::thumbsup::thumbsup:❤

  • kucya 3 січня 2019, 11:36

    книга супер! пока не ходили в сад сын спать не ложился пока не прочту ее))) сейчас ему 3,5 года и периодически возвращаемся к ней))
    Картинки - шедевр!

  • krem12365 3 січня 2019, 13:24

    Так))) :thumbsup::heart_eyes:❤

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу