Як створити Святковий Різдвяний настрій в своєму домі.

Різдвяні свята, то дні, на які багато хто чекає цілий рік. Не дивно, бо святкові прикраси і різдвяний настрій дарують нам неабияку радість. Ми маємо час на зустрічі з приятелями і сім'єю, ми гуляємо не поспішаючи лісом або в околишньому парку, а потім насолоджуємося улюбленими стравами. Звучить казково, правда? Та все ж святковий настрій не появиться сам - потрібно про нього подбати!

Щоб Різдвяні свята були чарівними, потрібно трохи порацювати. Кожна річ, яку ми підготуємо поволі будуватиме святковий настрій, а це саме завдяки ньому ми можемо пережити чудесні хвилини. Якщо нічого ти не зробиш в цьому напрямі, святкові дні нічим не відрізнятимуться від інших і навіть ти не зауважиш, коли свята минуть.

Найкращим способом на введення святкової атмосфери є різдвяні окраси також святкові страви. В їх оточенні вже відчувається атмосфера тепла, дружби і любові. Оже почни від святкових декорацій і з кожним днем оточуватиме Тебе щораз сильніша магія Свят.

Святковий вінок хай вітає Тебе від порогу.

Святкові прикраси досконало створюють святковий клімат. На дверях свого дому або квартири ти можеш помістити святковий вінок вже навіть на початку грудня. Його можна купити готовим, або виконати власноручно. Якщо ти виконаєш вінок власноручно, то ти маєш гарантію, що він буде прекрасний і неповторний.

Дзеркало у святкових прекрасах.

Як домочадців так і гостей можуть вітати святкові вогники, прикріплені навколо дзеркала в передпокої. Святкові декорації у формі світлових герляндів-це дуже модний декоративний елемент. Так отже сяючі зірочки, півмісяці, ялиночки або кулі можна повісити навколо дзеркала, а якщо ти маєш бажання - приклей на нім також декілька тематичних наліпок у вигляді сніжинок, ангеликів чи північних оленів. Найкраще виправдовують себе білі, одноколірні елементи.

Ялинка !

Прекрасна ялинка в кімнаті, де найчастіше перебувають всі домочадці, то підстава святкового настрою. Ти можеш купити натуральну ялинку або вирішитися на штучне деревце, яке послужить Тобі багато років. Сьогодні ялинки, що виробляються з штучних матеріалів до ілюзії, нагадують натуральні ялини чи ялиці і часом потрібно їх торкнутися, щоб впевнитися, що не походять з лісу. Не журися браком запаху. Святковий аромат з легкістю ти вичаруєш в кухні, готуючи різдвяні страви. Прекрасні кулі на ялинці, бурульки і ангели будуть чудовим фоном для сімейного бенкетування.

Прикраси для Різдвяних Свят

Святкові акценти варто розмістити в кожній кімнаті. В цій ролі чудово виправдовують себе фігурки ангелів, світлові герлянди, Різдвяні вінки куплені готовими або зроблені власноручно. До цієї мети можна використати багато елементів, які залишаться по підготовці святкового вінка. Вистачить навіть вкласти до вазона кілька ялинових гілок.Вікна у святковому виданні.На підвіконнях варто установити фігурки що світяться чи герлянди, що міняють кольори виблискуючи світлом ,досконало створюють магічний, святковий настрій.

Пам'ятай, все, що ти робиш для Свята створює святковий настрій твоїй сім'ї.

Веселого Різдва!

 

 

 

Темы: Декорування приміщень

1 коментар

  • Nastena 21 грудня 2018, 22:53

    :ear:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу