Чарівна історія про незвичайну дівчинку

Книжкова серія - це можливість довше насолоджуватись історією та персонажами. В кожній книжці нові пригоди, поєднані спільними головними героями або ідеєю. 

 Серія книжок про дівчинку напів-фею та напів-вампірку. Героїня – особлива і не така, як всі. Вона не підходить під стандарти життя фей, вампірів або людей. Проте, це не заважає їй бути щасливою, знаходити нових  друзів та розважатись.

 Книжка перекладена майже на 30 мов, зокрема іспанську, італійську, румунську та японську. Обкладинка прикрашена фольгою та блискітками, а в середині гарні чорно-рожеві ілюстрації і великий шрифт. 

В Айседори мама — фея, тато — вампір, а вона схожа на них обох. Дівчинці до вподоби ніч, кажани та чорна балетна пачка, однак не менше вона любить сонячне світло, свою чарівну паличку і Рожевого Кролика.Коли настав час іти до школи, Айседора вагалася, куди податися, — до школи вампірів чи до школи фей? Яку ж вона обере?

Минули літні канікули, і ось нарешті після відпочинку можна зустрітися у школі з друзями. І обов’язково хтось запитає про літні пригоди…    Айседора із татом-вампіром і мамою-феєю побували на морі, але там сталася дивна пригода… З людськими дітьми такого на канікулах не буває.

Хто ж не любить день народження? Так само і незвичайна дівчинка Айседора чекає на своє свято, влаштувати яке беруться її батьки — мама-фея і тато-вампір. І в тому, що це буде неймовірна подія, немає жодного сумніву.Айседорі до вподоби людські вечірки, на які запрошують її друзі. А от свою вона очікує з нетерпінням і страхом: що ж вигадає її шалена родина?

 

4 коментаря

  • Elena_Inschakova 19 грудня 2018, 09:48

    они сейчас по хорошей цене на сайте Вивате

  • mao23love 19 грудня 2018, 17:58

    О, у нас уже вся серия этих книг))) Первая появилась последней, ещё не прочитали)))

  • Apriori 19 грудня 2018, 23:25

    На сайте Буква ещё лучше цена чем на совете и доставка бесплатная

  • Apriori 19 грудня 2018, 23:44

    Намбукве уже не в :no_mouth:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу