Книгочитання-споглядання листопада. 2 р 5 міс

Цього місяця маму затягнуло у бюрократичну машину так, що вже нервів не вистачало(( Тому читання в нас з донечкою було значно менше.

Хоча, дивлячись на відкладену стопку книжок, наче і не скажеш, що їх мало. Проте багатенько з них просто переглядалися, не читаючи

Повернулись до активного переглядання книг для малечі: Перші слова (як же без віконечко:wink:), У джунглях, На Півночі, Живі картинки.

На мій подив хітом стала старенька книжечка Чьи башмачки. Раніше нею зовсім донька не цікавилась і навіть гортати майже ніколи не брала. А тут хоча б раз-два на тиждень приносить читати.

Також хітом стали дві сторінки зі збірки віршів Вереда, особливо про море подобається:

Перша книга малюка та Мій день не набридають вже давненько)

Серія Не боюсь мене вже дістала, сил більше на неї нема :joy:, поки дитина не бачила, то я ці книжки сховала на поличку повище. Терміново треба від них відпочити :wink:

Дуже подобаються Колискові для дівчаток. Інші книжечки більше розглядались, майже не читали їх, але до рук беремо постійно.

Ще одні читально-розглядальні хіти)

Что такое хорошо и что такое плохо? Читаємо її постійно, донечці дуже подобається!

Маша и Ойка теж стала хітом, як у читанні, так і у самостійному розгляданні.

На збірці Веселі каруселі Віри Клименко хочу зупинитися окремо. Вона дуже цікава, з гарними малюнками та змістом.

Кгига формату А4 у м'якій палітурці, досить тоненька. Але і коштувала на ярмарку Книжкової толоки всього лише 25 грн.

Віршики і кумедні, і повчальні. Якось так сталося, що читаємо ми поки тільки першу половину книжечки. І майже всі вірші стали улюбленими! Саме їх я і покажу

Дякую всім, хто дочитав за увагу!

79 коментарів

  • Oksana_Kh 26 листопада 2018, 20:47

    Гарне читання-розглядання) у нас теж буває, що спочатку книжка наче нічого особливого, а з часом переходить в дуже-дуже улюблені)) Так от зараз киця Мона дужжже улюблена)

  • valusenka 26 листопада 2018, 21:18 1

    Дякую! Головне, щоб від таких улюбленців інколи відпочивати вдавалось :wink: А то я, мабуть, і серед ночі прокинусь та цитувати Не боюсь... стану, налякавши чоловіка :joy:

  • Julia2326 26 листопада 2018, 21:22

    Какие молодцы!а я забыла про Машу и Ойку!! Спасибо,что напомнили!!нам 1,9 Ромашки в январе хорошо идут,надо и её попробовать!!!)))))

  • valusenka 26 листопада 2018, 22:03

    Спасибо!) Точно, нужно Пляцковского достать поближе. Спасибо и Вам за напоминание :wink: Я пару раз предлагала дочке этот сборник почитать, но она отказывалась, нужно, наверное, просто начать и посмотреть результат))

  • Alyona_Petrovna 26 листопада 2018, 21:54

    Как я Вас понимаю, на фразе: "спрятала книгу повыше, нет сил ее читать так часто")))) я тоже так делаю периодически))) а в больших сборниках- читаю по кругу первые истории, хочет слушать уже знакомые тексты))))

  • valusenka 26 листопада 2018, 22:05 1

    :grinning: по другому никак))
    Мы большие сборники пока не читаем, но в Маше и Ойке дочка сама мне перелистывает на знакомые любимые картинки и уже от них плясать приходиться))

  • de_la_Fere 26 листопада 2018, 21:54

    Очень много книг для такого возраста! Браво! Всё разнообразное и отобранное с большой любовью.

  • 1 коментар
  • valusenka 26 листопада 2018, 22:07 1

    Ой, Наташа, а как иначе? Полгода ежедневного чтения, бывало что и дважды в день! Уже муж при первых словах заикаться и рыдать начинал, что тут про меня говорить? :joy::joy::joy:

  • valusenka 26 листопада 2018, 22:08

    А на счёт отрбранности: пока мне везёт и большинство наших с долей вкусов совпадают :blush:

  • valusenka 26 листопада 2018, 22:09

    С доцей) т9 как всегда))

  • Profesora 26 листопада 2018, 22:27

    Дуууже гарні книжечки! У нас щось схоже, але тільки для пацана:grinning: круто, що у Вас текст іде, у нас поки туго, в основному вірші, сьогодні сніг йшов - і тому гуляли в колясці, накритий дощовиком, одна мордаля стирчала з віконечка, і щоб не займав такий цікавий дощовик, я півтори години читала напам'ять вірші - і Абетку, і Ірину Сонечко, і ВСЛ, аж тошнило вже, і тільки починала повтор, з вікна линуло невдоволення:joy: а остання книга Кліменко - класна!!!! І малюнки гарненькі!

  • 71 коментар
  • Agness 2 грудня 2018, 11:01

    Це точно))) ааа,знаю вітер в обличчя,дощ на голову))) але це такий класний час))) як я хочу його зупинити!!!

  • de_la_Fere 2 грудня 2018, 11:24

    Не новори:cry: .А весной ,как потеплело ,мой в колеске сел ,увидел мир и с тех пор больше в коляске никогда не спал :joy: и гуляла я уже столько и тогда ,когда мне было нужно. Спать пришлось дома :grin:

  • valusenka 2 грудня 2018, 15:03

    О, а ещё мелкий град с бешенным ветром в лицо, ужасно кололи)

  • umberto 26 листопада 2018, 23:10

    Така гарна підбірка!

  • valusenka 27 листопада 2018, 09:32

    Дякую!

  • Agness 26 листопада 2018, 23:25

    " мій день" - такі приємні спогади))) цю книгу вперше, вісім років назад, подарувала племіннику)))- на той час небачили подібних з віконцями,то це був хіт))

  • valusenka 27 листопада 2018, 09:33

    В нас вона теж стала першою книгою з віконечками) тому стан її та Перших слів не дуже(

  • pansies 27 листопада 2018, 00:32

    Хорошо воспринимает и русский, и украинский? Моя боль, я столько украинских книг интересных в библиотеке находила, совсем не идут. И если прозу можно как-то перевести, то стихи - увы. Мои надежды с садом и их украинским пока не оправдываются

  • valusenka 27 листопада 2018, 09:36

    Мне сложно сказать. Нормальной фразовой речи ещё нет (предложения на 2-4 самых простых слова), на понимание текста не проверяю тоже.
    Но приносит регулярно любимые книжки на любом из языков и внимательно слушает, видны эмоции. Так что думаю воспринимает хорошо, думаю

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу