Книги з ароматом осені

Вже зима не за горами, у містах перший сніг, а я хочу поділитися нашими осінніми книгами, які ми зараз читаємо.

Зубр шукає гніздо

Видавництво Старого Лева. Автор та ілюстратор: Була Оксана. Тверда палітурка, формат 220x290 мм, сторінок 40 (ISBN:978-617-679-335-9)

Книга входить в серію про туконі. Наразі три книги «Зубр шукає гніздо», «Ведмідь не хоче спати» та «Туконі – мешканець лісу», готується до друку книга «День народження ялинки» 

У лісах живуть добрі туконі, які дбають про них та їх мешканців — звірів та птахів. Стежить за зміною пір року.

Восени тукані готують звірів до спячки, дбають, щоб нікому нічого не бракувало. Зубр, який не спить взимку, а звик блукати у снігах в пошуках їжі, дізнався від ведмедя, що можна спокійно перезимувати — дрімати в барлозі, коли надворі мороз. Зубр вирішив направитися за допомогою до туконі. Що вийшло з бажання зубра впасти в сплячку та знайти гніздо ми дізнаємося в кінці книги)

Книга-картинка, мінімум тексту, за них “говорять” ілюстрації) Такі ніжні, пастельні ілюстрації, наповнені теплом) Маємо тільки одну книгу з серії. Придбала під час акції у ВСЛ, зі знижкою -50%. З радістю придбала б всю серію по акційні ціні) Сину книга сподобалася, із задоволенням читаємо, обговорюємо тварин, які зимують, які ні. Також згадуємо Рік у лісі від ВСЛ, де показано, які тварини сплять взимку, а які ні.

Шустрик

Видавництво Абабагаламага. Автор Марьяна Князевич, Ілюстратор Іван Сулима. Тверда глянцева палітурка, формат 240х300 мм, 24 сторінки (978-617-585-095-4)

Сюжет книги - Мама Лиска завжди застерігала маленького Шустрика: «Ніколи-ніколи не виходь з дому сам, адже в лісі, а надто за лісом, де живуть дволапі, повно небезпек...» Але хіба лисеня, яке назвали Шустриком, може всидіти вдома, коли довкола така краса? Допитливий Шустрик, прагнучи зробити мамі приємну несподіванку, втрапляє у велику халепу...Особлива для мене книга. Привернула до себе увагу назвою, оскільки у мене підростав маленький Шустрик. Як тільки роздивилася книгу ближче, зрозуміла, що вона мені дуже потрібна. Це перша книга не картонка, яку я придбала сину коли йому виповнився тільки рік. Дуже чекала, коли ми зможемо разом з ним її читати) Повчальна історія про маленького бешкетника, любов та дружбу прийшлась до душі всім у нашій родині. Читаємо з величезним задоволенням, а також з інтересом розглядаємо неймовірні ілюстрації.

Осень медвежонка

Книжная новинка от издательства Нигма. Автор:Зартайская Ирина, Ілюстратор: Белоголовская Гета. Тверда палітурка, формат 281x220x8 мм, сторінок 32 (978-5-4335-0597-1).

Взимку народилося маленьке ведмежатко, яке тільки розпочинає пізнавати світ та відкриває для себе стільки нового навкруги. Він поступово дізнається про пори року, що в них особливо, цікавого. Всі навкруги вже обговорюють осінь, тому ведмедику стає цікаво “Що таке осінь?”. З даним питанням він звертається до всіх членів своєї родини. Ми дізнаємося, які асоціації з осінню у членів родини та що являє для себе осінь для самого маленького ведмежатка. Прекрасна затишна книжечка для осіннього читання)

10 коментарів

  • nata__ 14 листопада 2018, 13:09

    Вже треба з ароматом зими))

  • nastojashaja 14 листопада 2018, 13:12

    Ми ще читаємо осінні книги.
    З ароматом зими вже є огляди у інших, тому можна заглянути в ті огляди.

  • nata__ 14 листопада 2018, 13:14

    Та я жартую) а книжечки хороші, шустрика теж полюбляємо!

  • nastojashaja 14 листопада 2018, 13:19

    Відповідь була без смайлів, проте вона була позитивна до вашого коментаря) Просто додала, що в клубі вже розпалися огляди зимових книг) Планую зробити огляд зимових книг раніше грудня, хочу розповісти про книги даної тематики, які ми читали в 2 роки.

  • Galinka_ua 14 листопада 2018, 13:20

    Очень красивые и милые книги :+1: Спасибо ;)

  • de_la_Fere 14 листопада 2018, 13:27

    Каждая из них волшебная! Они прекрасны! В который раз напишу ,что я обожаю осень . А осенние книги это ....чудо!

  • Ulyana 14 листопада 2018, 18:08

    Прекрасная в этом году была осень,буду скучать за ней, книги как на подбор, спасибо

  • Profesora 14 листопада 2018, 21:48

    Дякую, такий у Вас затишний, ніжний, чайово-тістечковий огляд. Читати Вас - велике задоволення.

  • Oksana_Kh 14 листопада 2018, 22:12

    чудові книжечки! Зубра теж брали по акції і полюбили) а Шустрика треба перечитати, бо давно читали)) Дякую за огляд)

  • valusenka 15 листопада 2018, 06:17

    Дякую за тихий, неспішний, по осінньому лагідний огляд.
    Осінь Шустрика для нас омріяна і неймовірно прекрасна, сподіваюсь ще трошки і перестану відкладати його покупку)
    Осінь ведмежати дуже мила)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу