Цікаві книги з розпродажу

Зовсім скоро новорічні свята, тому вже  потрібно обирати подарунки. На мій погляд, завжди чудовим подарунком є книга. Особливо приємно коли вона зі знижкою. Багато кого може відлякували така велика знижка на книгу, але можу вас запевнити, що книжечки гарні, без дефектів. Тож почнемо невеликий огляд.

Перша книга це моє нове кохання “Українські казки” неймовірно гарне видання, дивовижні малюнки, красива обкладинка.

“Ця книжка є справжньою колискою добрих див, які так щедро дарує дітям українська казка. Цікаві сюжети про мудрих, працьовитих, кмітливих та добрих героїв ілюстровані чудовими малюнками молодої талановитої художниці. Тож розповідь, що плине до читача, виграє всіма барвами, у чому можна переконатися, гортаючи сторінки цієї книжки.”

Наступна книжка -  Червоненька Квіточка мабуть всім відома ця казка, але знову ж це дивовижне оформлення книги, особливо за такою ціною (30 грн).

 

Офелія, або що сталося з крокодилом

“Привіт, хлопчики та дівчатка! А чи знаєте ви, чому в животі з’являються метелики? Може, це страшна хвороба? Чи є інша причина? Хоч там як, а крокодил на ім’я Джонні не на жарт злякався, виявивши у своєму животі отакий «подарунок». Першою йому на допомогу поспішила прекрасна бегемотиха Офелія, а за нею і всі інші жителі лісу. Хто з них поставить бідоласі Джонні точний діагноз? Хто перший простягне руку допомоги лісовому алігаторові? І від чого насправді в животі заводяться метелики? Гортайте сторінки, милуйтеся прекрасними акварельними ілюстраціями і... нічому не дивуйтеся! Приємного читання!”

 

Дуже чемний лемур

“Живе собі у джунглях звичайнісінький на перший погляд лемур-малюк: він полюбляє гратися з друзями, смачно попоїсти, інколи не слухається батьків… Але є в нього одна здібність, яка робить його особливим, — де б він не був, що б не робив, обов’язково потрапить у халепу та ще й ненароком друзів чи батьків за собою потягне. Хай там як, але цей малюк уміє вийти зі складної ситуації і зробити висновки… до наступного разу”.

 

Кентервiльський привид

"Повість, новела, казка ... Як тільки не називали сучасники Оскара Уайльда його оповідання «Кентервільський привид»! Це прекрасний зразок класичної прози, який входить до золотої колекції світової літератури. І не дарма: твір настільки витончений, що нагадує порцелянову статуетку. Він пронизаний добротою і співчуттям, яких так не вистачає в сучасному світі, а ліричний фінал викликає в душі щемливе відчуття та пробуджує в ній щось хороше... Додайте до цього прекрасні ілюстрації, і ви відчуєте життєво важливу необхідність знову торкнутися прекрасного. І ця книжка вам у цьому допоможе!"

 

Зоки і Бада Посібник для дітей із виховання батьків

"Цю казкову історію про ласунчиків зоків і чорного баду Ірина і Леонід Тюхтяєви написали для своїх дітей майже 30 років тому. Ян і Маргарита виросли, але «родинна казка» не забулася. За усі ці роки надруковано 10 видань книжки! Знамениті каламбури героїв цитують і діти, і дорослі, а саму книгу порівнюють з «Алісою в Країні чудес» Льюїса Керрола. За казкою ставлять спектаклі, а в деяких школах вона включена до списку літератури для обов’язкового читання. Перед вами нове видання «Зоків і Бади» — з дивовижними акварельними ілюстраціями Олени Кубишевої."

 

 

7 коментарів

  • Lorelea 7 листопада 2018, 16:32

    А де самое розпродаж? Яке видавництво чи сайт

  • Aleonna 7 листопада 2018, 16:33

    На сайті видавництва Віват

  • Lorelea 7 листопада 2018, 16:39

    Дякую

  • Xena_fantom 7 листопада 2018, 16:53

    И мы набрали) не могу посылку в :raised_hand: донести, муж нужен с машиной)

  • masandra 7 листопада 2018, 20:04

    Дякую, треба брати

  • pinklink 7 листопада 2018, 22:28

    Я взяла украински казки, зоки и Бада, чаппи, самушок, кучу журналов с Томом и Джери и дашей. Два раз заказывала :grin:

  • ulaskab 8 листопада 2018, 06:14

    Книги справді дуже гарні за таку ціну. Якщо до Нового року хоч трішки оновлять асортимент розпродажу, то замовлю ще.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу