Нужен совет. Курсы маникюра

Девочки я к вам за советом. Решила заняться маникюром. Скажите какие кто заканчивал курсы. Посмотрела в интернте цены разные. Есть разные блоки с выдачей сертификатов международного образца.  Мне это не нужно, хочу как подработку. Есть курс " легкий старт" он дешевле всего. Прикинула на все в месте с обучением нужно 10000-15000 грн . Собственно вопрос правильно ли я посчитала или что-то упускаю. И есть ли смысл этим заниматься? Планирую подработку на выходных. 

Может кто-то подскажет толковые курсы маникюра в Харькове? Всем спасибо, кто не прошел мимо.

Темы: Освіта дорослих

9 коментарів

  • Natalia21 24 жовтня 2018, 13:06

    ну по конкретно курсам манікюру не підкажу, а можливо будуть корисні поради щодо пошуку клієнтів. Я як починала задумуватись над питанням реалізації свого вільного часу і давнього бажання (косметологія),спочатку порахувала скільки часу можу на це виділяти, запитала своїх знайомих, кому б було актуально дані процедури і якщо я отримаю навики і знання чи прийшли б саме до мене. Коли отримала відповіді на дані питання, постало питання пошуку курсів. Я зрозуміла, з чим не хочу працювати (з якими напрямками) - доречі в манікюрі часто дівчата не беруться саме нарощувати. Подумайте чи підійде це Вам. Після закінчення курсів, із задоволених перших клієнтів - не соромилась просити мене рекомендувати своїм знайомим. До чого все це я написала? Щоб Ви перш ніж вкладатись в навчання, зрозуміли чи Вам це подобається і де братимете перших клієнтів.

  • Kykla 24 жовтня 2018, 13:17

    Спасибо за совет. Я наоборот думала именно не знакомых приглашать ТК боюсь что что-то не понравиться и мне не скажут. Плюс цена все будут думать что я им должна если не бесплатно так сделать скидку в половину.

  • Natalia21 24 жовтня 2018, 16:18

    Домовляйтесь відразу по ціні, так звичайно спершу можете ставити мінімальну (ціна за матеріали і +ваш відсоток: я брала + 50 грн зверху за годину роботи). В моєму місті (Київ) дівчата початківці роблять за 150 грн.(дома)

  • Alenka_mama 24 жовтня 2018, 14:04

    У Вам место, где будете делать маникюр?

  • Kykla 24 жовтня 2018, 15:32 1

    Дома

  • lapysiia 24 жовтня 2018, 15:11

    Ще питання по лаках.
    Якщо робити лише по вихідних то лаки будуть старіти і погано триматися,я не майстер а клієнт і перепробувала кілька майстрів уже,там на дому де роблять рідко то лаки не ті тай рука не набита добре.
    Тепер звертаюся лише до майстра який виключно займається манікюром.

  • lapysiia 24 жовтня 2018, 15:13

    Тому подумайте чи буде це вам вигідно,вкласти гроші а ще ж потрібно клієнта знайти.
    На сьогодні вибір майстрів є і понятно йдуть туди де якісніше.

  • Kykla 24 жовтня 2018, 15:33

    Вот вот такие нюансы и интересны

  • Scally 25 жовтня 2018, 00:12

    Здравствуйте! У нас в Харькове есть школа "Давыдова нэил" раньше они были в здании где эспина, в центре, сейчас где то переехали. Знаю девочек которые у них проходили повышение квалификации, все довольны. По цене не скажу

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу