В підтримку конкурсу "Битва сезонів" Трохи зими від нас)

Що таке зима в моєму розумінні?.... це очікування першого снігу, коли на вулиці т-ра стає достатньо низькою, зранку видно заморозки, але сніг ще не випав... І ці вічні запитання, ну коли вже з'явився перший сніг..... ця нетерплячка, яка тебе з'їдає....А коли він випадає, то цей день стає справжнім святом! Затамувавши подих дивишся у вікно і чекаєш, що саме зараз піде такий шалений снігопад, що через 2-3год можна буде вибігти на вулицю і починати ліпити сніговика :smile: А ви колись помічали, що самі найперші сніжинки, які випадають - якісь особливо прекрасні, вже на 2-3-4 день ми перестаємо помічати їх красу. Я обожнюю цей перший лапатий сніг і дійсно як з того віршика: " білі мухи налетіли, все подвір'я стало білим..." У мене і досі в 33р точно така асоціація снігу :joy: це саме білі лапаті мухи.... 

А ці захоплені і наповнені радістю - дитячі оченята, коли йде сніг і саме в цей момент у дитячому серденьку запалюється вогник надії і віри у справжню казку і в справжнє чудо! Адже саме зима у більшості дітей асоціюється із Новорічної казкою, святом, подарунками і справжньою магією! Ця магія лине повсюду, як в натовпі схвильованих і радісних людей, які ходять вулицями у пошуках подарунків, обговорюють святкове меню, вибирають новорічні туалети, ходять на зачіски, манікюр, замовляють кафе, ресторани, готуються до корпоративів. І ви знаєте, я насправді в цей час рідко бачу похмурих, похнюплених людей, які нічого не хочуть і не радіють приходу зими. Мені здається, що від великого і до малого, всі люблять зиму і всі ті дійства, які із нею пов'язані! 

Магія лине і серед вулиць, де здавалося б не ступала людська нога. Магія в кроках по нещодавно випавшому першому снігу і нічних ліхтарях, які хоч і трохи тьмяно, але все ж освічують вулицю. Ти йдеш і вдихаєш аромат зими і сповнюєшся радістю і теплом.... 

Магія царить і в усіх будинках, крамницях, торгових центрах..... Новорічні вітрини одна краше іншої, сніжинки і діди морози на вікнах квартир, прикрашені новорічні ялинки повсюду, терпкі і пряні аромати солодощів і мандаринів, ну а аромат ялинки - самий прекрасний! 

Мені часом хочеться загубитися серед натовпу людей і ходити блукати по магазинам у пошуках чогось особливого...

Саме взимку я найбільш організована і сповнена бадьорістю і рішучістю. Я складаю план святкування і коли діло стосується шопінгу, то ось тут я йду у відрив!!! Ні, не подумайте, я не витрачаю всі гроші світу на це, здоровий глузд іноді пробиваються із під кам'яної стіни "хочу все і зразу" :joy: тому все плюс мінус в рамках розумного. Але я дуже скурпульозно підходжу до подарунків і плану святкування, обожнюю особливо дрібнички, такі як форма для печива, ароматизовні свічки, гірлянди, особлива іграшка на ялинку, сорт вина :joy::joy::joy: так так, записуйте мене тепер в категорію алк...ок :joy: теплі новорічні шкарпетки для всіх членів сім'ї із малюнками оленів, або діда мороза.  Пошук ідеально смачного салату, який раніше не робила і важливе значення надаю вибору святкової музики. Кожен рік формую цей мп3 лист і все ніяк не закінчу..:joy:

Я любуюсь кросою морозних візерунків на вікнах маршруток, і люблю кроки по рипучому снігу. Я навіть люблю схвильовані настрої людей, коли розноситься новина, що випала така кількість снігу, що комунальні служби не встигають впоратись із тими об'ємами роботи і можливі проблеми із транспортом, тому потрібно заздалегідь про це подумати. Я люблю спостерігати як люди в ажіотажі скуповують новорічні солодкі подарунки, бо саме в цьому магазині зараз діє акція на них :laughing: і навіть вбачаю романтику у годинних простоях в черзі до каси в торгових центрах, коли стоїш і можеш детально розглянути хто і що купує :joy::joy::joy::joy::joy::joy: і уявити до чого вони готуються :laughing::laughing::joy::joy::stuck_out_tongue_closed_eyes:

Я люблю проходити повз школу і спостерігати за тим, як діти грають в сніжки, і та дівчинка, яка страждає найбільше, означає, що у неї закохані ті її "кривдники", які її засипають цими сніжками. Я люблю ходити по ринку із ялинками і кожну детально роздивлятися і уявляти її в своїй квартирі, а які аромати на цих ринках, мммммм :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Зима для мене - дуже особлива пора року, вона не схожа на інші, вона інша.... Її не можливо не любити! 

І в продовження цих думок, мені приходить на допомогу ця чудова зимова книжка: "Все о Дедморозовке" вид. Росмен.

Вот я дивом дивуюсь, що не було ще огляду цієї книги у конкурсі, у розділі Зима :pensive: виправля ситуацію ..

Ця книга була неймовірно бажаною ще у минулому році і я зі слюнями на неї дивилась і облизувалась і знала точно, що вона в нас буде! І в цьому році, хоч на вулиці лише осінь і атмосфера ще далека до передноворічної, але я люблю готуватись наперед, тому з цієї книги і почала...

Книгу читати буду з дітьми починаючи або з 1 грудня - офіційного початку зими, або ж того дня, коли випаде перший сніг, якщо це станеться раніше 1 грудня))

 Але враження від споглядання книги самі нанайнайрозчудесніші! Це любов моя! :heart::heart::heart: Вона прекрасна всім! І якістю друку, і кількістю сторінок і звісно ж малюнками. Саме ця книга найбільш сильно у мене асоціюється із зимою! 

Я хочу всім нам побажати найнай зимовішої зими за останні роки, щоб снігу випало по коліна, щоб т-ра повітря була не надто низькою, щоб снігові баби стояла у кожному дворі і проводились конкурси на найкращого сніговика району. Щоб ніхто не залишився без подарунку, щоб всі найзаповітніші дитячі мрії обов'язково збулися, щоб у кожній квартирі пахло мандаринами, медово-імбирним печивом і корицею. Щоб ваш "олів'є" нарізався сам :joy: а кожна матуся щоб мала час подбати про себе, прийняти душ (ванну), зробити зачіску, або просто помити голову :joy::joy:  одягнути своє найгарніші вбрання і при цьому не валитися з ніг від втоми як остання коняка :joy: хоча перед новим роком таких "коняк", як правило багато :joy::joy::joy::joy: дівчата, нікого не хотіла образити, якщо що... до останніх слів відносьтесь із гумором, всім любові і добра бажаю! 

26 коментарів

  • Julja 9 жовтня 2018, 18:55 2

    Спасибо за обзор книги, уже давно на нее смотрю, теперь еще больше хочу купить. От меня лайк☺

  • natasha_kb 9 жовтня 2018, 20:16

    Спасибо! Эта книга есть у многих, но как то про нее забыли наверно... Она мега достойная! Берите, не пожалеете! Только есть такая как я показала на 4 истории, а также появилась такая же книга на 5 историй " Все ПРО Дедморозовку"
    правда и стоит она дороже. Обложка чуточку отличается

  • Oksana_Kh 9 жовтня 2018, 19:04

    малята чудові!

  • natasha_kb 9 жовтня 2018, 20:16

    Дякую!

  • Makesha 9 жовтня 2018, 19:15

    Где можно купить?

  • natasha_kb 9 жовтня 2018, 20:16

    Я покупала на олх. Можно у посредников с Лабиринта

  • Naomy 9 жовтня 2018, 19:31 3

    Нет, ну что это такое, а?! Наталья! Теперь после Вашего обзора у меня в голове звучит мелодия Джингл Белз и я готова бежать и выбираться елку!)))
    Очень классно написано! Спасибо за зимнюю сказку!))

  • natasha_kb 9 жовтня 2018, 20:18 1

    Спасибо за комплимент! У меня уже целый новый год в голове прошелся :joy::joy::joy:

  • Mama_Alisu 9 жовтня 2018, 19:39

    Ви так гарно написали, читаючи, я ніби прогулялась вечірньою вулицею, під першим снігом) Для мене зимові свята це ще й святковий книгообмін)) тішусь вибираючи подарунки, ну і очікую сюрпризу))

  • natasha_kb 9 жовтня 2018, 20:20

    Дякую за теплі слова! Книгообмін запустимо напевно після результатів конкурсу, тому чекати залишилось недовго :blush: я теж його з велииииким нетерпінням чекаю, для мене це теж передноворічну казка!

  • Profesora 9 жовтня 2018, 21:36 2

    Наталю, це прекрасно, навіть і слів не вистачить, просто читаючи, я то просльозилась, то сміялась, то просто в захваті була від емоцій, думок, підписуюсь під кожним словом, під кожною комою, все настільки вірно, кожна-кожнісінька емоція прописана, і про романтику у черзі, і я також люблю розглядати людей і уявляти їх життя, от ще б додала заглядання у вікна, це взагалі мій фетіш:joy: я думаю і Ви це любите, і про самонарізане олів'є, блін, треба завтра зробити, так захотілось, і про маму-коняку:joy: це реально хіт, бо я кожного року обіцяю, що буду все робити до 30 грудня, а по факту вже кілька років встигаю тільки витерти руки від приготування під крики щасливих сусідів, що рік почався, і про особливі подарункові дрібнички, також їх вишукую, і про музику до НР, також все складаю свій альбом котрий рік, а про шкарпетосики... це взагалі в мене тема номер один, в мене окремі полиці виділені під шкарпетики всій сім'ї, бо я реальний шкарпеткожер:blush: Ви прописали все, а про Білі Мухи... мій чоловік всю зиму цитує цей вірш..так що це сама початкова колискова моєї дитини, він цей вірш якось ще й співає. Це не огляд, це Ви саме життя намалювали. Буду ще не один раз читати...

  • Profesora 9 жовтня 2018, 21:37

    А головне, малишня бомбезна, як Ви гарно зловили емоції:blush:

  • de_la_Fere 9 жовтня 2018, 23:34

    Как такое возможно? Два разных человека ,в разных городах...И так одинаково эту и и любят Новый год?!
    Получается мы стоим на соседних кассах ,выложил на ленту носочки ,красивейший елочные шарик ,ингридиенты на оливье и смотрим друг на друга (на покупки ) ,не узнавая ,но внутренне наполняясь предчувствие праздника. Потом обходим одну и ту же елочку на рынке , на соседних витринах выбираем подарки... Это же чудо! Одно из новогодних чудес ! Так :до мелочей ,до обыденного чуда - описать предвкушение самого любимого праздника!
    Спасибо тебе ,дорогая! Вот ,реально - спасибо. Я аж замерзла от твоего зимнего обзора!

  • 9 коментарів
  • de_la_Fere 10 жовтня 2018, 00:07

    :lips::lips::lips::tongue::tongue::tongue:

  • de_la_Fere 10 жовтня 2018, 00:08

    гм...тут и язык ,как бикиня на веревке сохнущие :joy:

  • Profesora 10 жовтня 2018, 01:38

    :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy: у Вас сьогодні явний фарт зі смайликами, це все море та сонце.

  • Kukuzya 10 жовтня 2018, 10:55

    Наталю, ну я прямо відчула запах зими... і першого лапатого снігу, і кориці, і мандаринок. Просто прогулялася разом з тобою по всіх торгових центрах з прикрашеними вітринами. Дякую за такі чудові відчуття! :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

  • nastojashaja 10 жовтня 2018, 11:26

    Отличная книга, давно на нее смотрю! Как-то купила 4 книги из серии, когда они еще издавались в тоненьком формате, но нам еще рано, жду своего времени!
    Бонус, зимние фотки мальчишек просто восторг, как они искренне радуются снегу и зиме!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу