Про Мар’яна Морквяна та Маринку Мандаринко

З 27.10 по 10.10.2018 включно маєте можливість придбати книжку В.Роньшина з веселими ілюстраціями Н. Чернишевої за спеціальною передпродажною ціною 80 ₴ (звичайна вартість 110 ₴)

:green_book:http://chasmaistriv.com.ua/catalog/480/5298/ (укр.):green_book:http://chasmaistriv.com.ua/catalog/480/5297/ (рос)

Мар’ян і Маринка — пригодники. Це значить, що з ними постійно трапляються неймовірні, дивовижні, а то й просто дивні пригоди. То до Мар’яна крихітні інопланетяни завітають, то він на інший континент випадково потрапить... Та й Маринка від нього не відстає! Незвичайні історії із життя звичайного хлопчика та звичайної дівчинки не тільки розважать та звеселять читача, а й дадуть привід замислитися над буденними, але важливими речами.

«Всім мрійникам і фантазерам, а ще майбутнім вченим раджу!» (Марія)

«невгамовна фантазія й ненав’язливі жарти будуть пробуджувати в дитини інтерес до читання, підвищать настрій, покращать самопочуття, підбадьорять, розвинуть почуття гумору, загальну культуру тощо... На кожній сторінці відчувається фірмовий авторський гумор, хуліганський і без найменшого натяку на моралізаторство. Книжка згодиться на всі випадки життя, тому що стовідсотково містить тільки читання, корисне для здоров'я з виключно приємним смаком!» (Svitlana Strelchuk)

«Смішна, позитивна, легка у прочитанні книжка, доповнена ілюстраціями Наталії Чернишевоі. У головного героя таке ім'я - Мар'ян Морквян, яке уже за другим-третім разом перекручуєш на Марвяна Мор'яна, Морвяна Марк'яна і подібні, що просто від цього уже регочеш. Постійно чуєш: "Мамо, давай іще один розділ!" Тільки для справжніх фантазерів, або для дорослих, які ще пам'ятають, як були дітьми!» (Тетяна)

 

2 коментарі

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу