Гарний настрій сірого вовка. Морская история. Анжеліна-балерина

Вибачаюсь, що довго не показувала, дівчата просили показати ці книги, нарешті з'явилось натхнення пофоткати і написати кілька слів. 

Гарний настрій сірого вовка. Вид. Наша Ідея

Книгу нам подарувала близька мені людина і по сумісництву жителька клубу - Космонатка, тому як ви розумієте, книга вже однозначно гідна, цікава і оригінальна!

Книга з нестандартним гумором, ми таке любимо. І можливо комусь вона може здатися не дуже підходящої для дитини, бо там на всіх розворотах страждає вовк-невдаха, але все то оправдано і без фанатизму. Але в цілому думка книги мені дуже сподобалась, вона якась дуже осучаснена і підлаштована під наші реалії. Я почала все більше відкривати для себе це видавництво. Раніше купувала книги про кур і десь показувала їх. Тепер маємо ще цю книгу і в цілому видавництво мені подобається. Сучасні погляди на дитячу книгу

Суть книги в тому, що вовк прокинувся вранці і пішов собі шукати їжу, але всюди , куди він прийшов , тварини були розумніші і могли дати йому відсіч. І в кінці книги гарна мораль :joy: її можете прочитати на останніх 2 фото, які змусять вас посміхнутися, я ржала з "французької" вовка...:joy::joy::joy::joy:

фото інших книг підгружу, протягом 1-2 год

Анжеліна-балерина. Махаон

За цією серією книг я полюю вже давно і все ніяк не вдавалося купити :unamused: завжди хтось раніше, з під мого носа, купував. Тому коли побачила книгу цю, та ще як бонус - на українській мові, одразу побігла купувати і нарешті встигла!!! Ура!!!

По перше - мої очі отримують неймовірну естетичну насолоду від цих ілюстрації, вони такі мімішні :heart_eyes:

По тексту не скажу, бо не я її не читала, а бабуся перед сном. Де була я в цей час? А я була у Львові :laughing: Але бабуся впоралася на відмінно! Тепер знаю, що можу залишити Роберт на неї (це було врерше) і все у них буде добре))) А чому вони читали саме цю книгу? Тому що Роберт її приніс сам для читання. І в цьому вся суть. Роберту книга дійсно дуже сподобалась! Він до неї повертається часто...

Тому хочу зібрати серію, якщо хтось має і готовий продати (в пріоритеті на українській мові), то пишіть мені, або якщо хтось бачив, знає де купити.

А ще хочу розвіяти міф про хлопчачі і дівчачі книги. Напевно не часто мама хлопчика горить палким бажанням купити книгу про мишку-балерину. Але все це дуже відносно. Мій хлопчик залюбки слухає і дивиться так би мовити "дівчачу" книгу. Головне, що книга дуже достойна!

Морская прогулка. Изд. Эксмо

Одна  із історій із збірки про Єживічну поляну. Над збірною я довго думала і вагалась свого часу , брати чи ні і таки не взяла. Після того хтось із наших дівчат таки збірку купив))

В цілому історія мені сподобалась, напевно я б таки хотіла купити збірку, але час покаже, якщо десь знайдетья, то може і візьму.

Книга затишна і як на мене, трохи атмосферна. Виконана в пастельних тонах, щось на кшталт серії. Мені трішки не вистачає більшої кількості кольорів і глибини кольору , але розумію, що так задумано було...

До імен не одразу звикла :laughing: тут видно натуралістичний вибір імен...:joy: (Кизил, Маковка, Примула..)

Дивіться самі

 

10 коментарів

  • Irina_ilovebooks 13 вересня 2018, 12:49

    О, та це ж по Старому вовку Руданського написано!!! Тільки іншими словами)сучасна така інтерпретація! :grin:

  • natasha_kb 14 вересня 2018, 12:19

    Руданського не читала :relaxed: або вже забула))) а ця дійсно така собі сучасна... І малюнки реально смішні

  • Oksana_Kh 13 вересня 2018, 17:09

    Всі такі хороші) Ми маємо Анжеліну і мій син теж її любить)))

  • natasha_kb 16 вересня 2018, 12:15

    Радію, коли нема стереотипів по відношенню до книг, не хочеться щоб був поділ на хлопчачі і дівчачі))

  • zoia25 13 вересня 2018, 18:48

    Класс! Волк рассмешил)
    Если не секрет, где вам удалось найти Анжелину? Тоже давно ищу, но безуспешно.

  • natasha_kb 16 вересня 2018, 12:15

    На олх, изредка можно словить, но это тяжело постоянно мониторить сайт

  • Agness 13 вересня 2018, 19:05

    Але ця морська історія класна)) от якби на українській))) Анжеліна така сама є,доця теж любить її )) якби мені сама продавець незапропунувала до книг, я б незнала про її існування))

  • natasha_kb 16 вересня 2018, 12:21

    Морстка така собі затишна, спокійна книга, продавець казала мені, що їм не пішла і для них вона занудна, але мені не нудно було читати, і відкрита до всіх книг. Ця продавець теж до морської до пари інші книги пропонувала, у неї ж я взяла про Нодді, і ще там кілька цікавих було, школа що на рос, бо багато російських останнім часом купую, дивлюсь, що малий вчиться говорити слова і слова у нього є як українські, так і російські :laughing: або суржик :joy: (самальот полетів)
    А Анжеліна не в найкращому стані, але я і такій рада, нарешті знайшов її та ще й на укр)

  • de_la_Fere 13 вересня 2018, 19:17

    Шикарные книги! Вот честно ,была на 100% уверена ,что Анжелина девочковая и даже не смотрела в её сторону. Но ты так мастерски не показала и она оказалась такой красивенное ,что не купить её ребенку из - за гендерной принадлежности ,кажется глупым. Главное найти где купить :joy:

  • natasha_kb 16 вересня 2018, 12:22

    Я гендерные стереотипы стараюсь ломать в книгах :joy: у нас есть "я не хочу бути принцесою", про фей и ведьм))) и думаю это не последняя девчачья книга :joy:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу