Большое путешествие по телу человека, Джон Фарндон

Відразу хочу порадити усім хто фанатіє від теми про будову тіла людини придбати цю книгу!!!

Ми саме такими і є)) я обожнюю цю тему з дитинства. У моєї найкращої подруги вся сім'я медики, і ми будучи малими у дворі строїли халабуди і забравшись у них сутками розглядали і читали безкінечну кількість медичних томів енциклопедій по анатомії:grin::grin: Моїм найулюбленнішим був розділ про різні шкірні хвороби, розглядала її кожного дня, а подруга любила про ротову порожнину. Так ми і росли разом на медичних підручниках. На сьогодні моя подруга успішний стоматолог, а я.....економіст але з великим багажем знанням по медицині:joy::joy::joy:

Синок також цікавиться будовою тіла, всі основні базові знання і не тільки вивчили ще у 5р., у тому числі про статеве дозрівання, починаючи від елементарного закінчуючи контрацептивами(але тільки поверхнево, а з кожним роком просто буду закріплювати ці знання більш серйознішою інформацією відповідно віку). Знаю багато хто рахує що у такому віці не потрібно це знати, але я вважаю по іншому.

Книгу Джона Фарндона "Большое путешествие по телу человека" побачила ще коли на Лабіринті був тільки запущенний на неї передпродаж, але я знала книга буде у нас точно. Ледве дотерпіла до бібліоночі і викупивши її під -30% я нарешті заспокоїлась:grin::grin:

Про книгу: інформація у ній подана на вік 6р. просто ідеально. Організм людини це великий завод на якому працюють мілліони маленьких чоловічків, які без зупинку щось роблять. Текст поданий блоками відповідно до малюнків, розписаний кожний процес, але при цьому його не багато. Ілюстрації без коментарів просто ІДЕАЛЬНІ, не знаю але для мене кращого не потрібно:blush: Я б віднесла її до списку візуальних енциклопедій, і як відомо така інформація засвоюється краще. Окремо хочу написати за якість вона просто бомбезна! ціна їй відповідає точно. Сторінки грубі, спочатку як гортала, то було таке відчуття що ніби беру по дві)) ілюстрації яскраві, чіткі, а елементи на обкладинці зробленні з лаковим тисненням.

Одним словом на емоціях можу писати багато, але пропоную краще переглянути.додатковим бонусом є чотири великомаштабні розвороти, вони реально круті:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:Перший це кровоносна системадругий це будова скелетутретій- як засвоюється їжа(мій улюблений)четвертий - процес виліковування організмудуже подобається унікальність подачі інформації, у жодній іншій книзі такого не знайдеш:blush:в кінці звичайно, як і має бути обов'язково, є словник термінологіїЯ точно задоволена книгою, але це певно ще тихо сказано, точніше буде що я просто у захваті від неї, не шкода ні часу ні грошей:grin::grin:

Надіюсь після мого огляду, у нашій країні побільшає професійних медиків:joy::joy::joy:

32 коментаря

  • Sofisha 4 серпня 2018, 23:55

    Здравствуйте,а где ее можно купить?

  • Polik 5 серпня 2018, 00:23

    Доброй ночи
    Подскажите, где можно посмотреть?

  • Katya_Solo 5 серпня 2018, 00:24

    дівчата читайте текст, я вказала де замовляла:blush:

  • Roma_sha 5 серпня 2018, 00:19

    Доброй ночи:slight_smile: Книга довольно познавательная, интересно было бы в живую её полистать. Мне не очень близка эта тема, а вот сын просто обожает задавать вопросы, проявляет интерес и любопытство. С каких книг вы начинали изучать строение тела?
    Сыну 2,8 и уже звучат вопросы типа "откуда я появился? ", "что есть у мальчиков и чего нет у девочек?", "где находится печень?" и "что делает кишечник?". Хочу начать с книги Робинс Секреты человека, она на постарше, но думаю моему любопытныму мальчугану будет интересна)))

  • Katya_Solo 5 серпня 2018, 09:52

    дякую! Я думаю книга буде цікава для розглядання навіть якщо не є фанатами, у цьому її плюс, тут не просто сухі факти по анатомії. З яких книг починали ми вже так і не згадаю, у мене є багато енциклопедій і підручників ще з мого дитинства, малий їх постійно гортав і розглядав, є від Клевер з клапанами, від Махаон і інші, багато чого я сама просто роозповідала, або він задавав питання:blush:У вашому віці ще все по переду, думаю від Робінс буде хороший варіант:wink:

  • Antonina_8 5 серпня 2018, 01:03 1

    Вот это бомба!!!!Нет слов.Однозначно в копилочку хотелок:wink: И буду ждать скидки на Лабиринте.Огромное спасибо за обзор!!!☺

  • Katya_Solo 5 серпня 2018, 10:09

    дякую, книга для мене була дійсно бомбою і відкриттям. Один розворот можна роглядати і розбирати дуже довго.

  • Agness 5 серпня 2018, 01:10

    І справді дуже крутецька книга)))) в нас ще взагалі на цю тематику нічого немає. А які фото:blush:а огляд- все на полички розклала)))

  • Katya_Solo 5 серпня 2018, 10:10

    дякую Ін дуже приємно, дійсно коли книга подобається і справляє приємні враження то хочеться поділись нею зі всіма:grin::grin:

  • Profesora 5 серпня 2018, 01:14

    Дякую, Катерино. Охренезний обзор! Вибачте, по іншому не написалось:grinning: все з економічною точністю описано, і дуже естетично. Ми не прихильники дитячих книг на рос мові, але цю однозначно буду брати. Ще раз спасибі!

  • Katya_Solo 5 серпня 2018, 10:13

    дякую:wink: можете сміливо брати книгу, не прогадаєте і надіюсь будете так само ахрєнєнно задоволенні:grin::blush:

  • de_la_Fere 5 серпня 2018, 01:22 1

    :clap::clap::clap: ,я про обзор! Дождалась:joy:. Как всегда ,показала так ,что не только книгу ,а и сам обзор - в избранное .
    Мы с сыном не фанаты этой темы и пока обходимся малым , но этаааа - таки бомба!

  • Katya_Solo 5 серпня 2018, 10:30

    і не кажи Наталі нарешті родила обзор сама довольна як слон:joy::joy: Я знаю що ви не є фанатами такого, але книгу можу порекомендувати)

  • MarinaK 5 серпня 2018, 09:14

    Спасибо за обзор! Книга действительно достойная. Прсмотрела ее цену на Лабе, думала, что дороже. Теперь знаю, что буду там ловить.

  • Katya_Solo 5 серпня 2018, 10:32

    будь ласка) рада що сподобалось! Так ціна на неї середня. Спочатку без знижок була в районі 400грн, потім вже на неї появились знижки, а під -30% мені взагалі вийшла крута ціна.

  • sneguro4ka 5 серпня 2018, 09:33

    мені на цю тематику подобається Керол Доннер "Таємниці анатомії". правда, вона російською мовою, але дуже цікава

  • Katya_Solo 5 серпня 2018, 10:34

    у нас також вона є, згідна книга дуже цікава, але іде більше як художня, а цю дитина зможе просто самостійно розглядати)

  • alina_samoylova 5 серпня 2018, 10:57

    Яка крутезна! Дякую)

  • Katya_Solo 5 серпня 2018, 16:36 1

    будь ласка, якщо таким цікаветесь то можете сміливо купувати:wink:

  • Oksana_Kh 5 серпня 2018, 12:35

    Класна! Дякую за огляд)))

  • Katya_Solo 5 серпня 2018, 16:36

    будь ласка, дякую що заглянула:blush:

  • mamaO 5 серпня 2018, 17:01

    Дякую, що поділились

  • Katya_Solo 6 серпня 2018, 11:26

    будь ласка)

  • Malvina 5 серпня 2018, 23:03

    Крутая. Спасибо огромное!

  • Katya_Solo 6 серпня 2018, 11:26

    згідна книга класна!

  • Kukuzya 6 серпня 2018, 11:00

    Катю, дуже дякую за огляд! От у мене чомусь двоякі відчуття від цієї книги. Мабуть, тому, що більше звикла до класичного подання інформації з реалістичними картинками. Від тексту я в захваті, ну дуже гарно подана інформація: легко, цікаво, і мега-пізнавально, і водночас без перевантаження. А от всі ці конвеєри і трубопроводи... Десь на рівні інтуїції відчуваю, що хлопцям це дуууже сподобається. Але от щось мене трохи відштовхування від тих картинок. Мабуть, якась асоціація з фантастичними фільмами жахів (а я їх не люблю) :joy:

  • Katya_Solo 6 серпня 2018, 11:24

    Свєт тут треба або любити таке, або ні)) я навпаки реалістичні картинки і фото не люблю, ну хіба вже у підручниках для універу, а у дитячих я люблю по-дитячому. У мене малий може годинами лежати і розглядати куди чоловічки ідуть, як переходять з одного органу в інший, яка функція у кожного з них, одним словом фантазія розвивається бурхливо :)

  • Kukuzya 6 серпня 2018, 11:37

    Та згідна, що тут для дітей цікаво подана інформація)) То просто мій особистий бзик :joy:

  • Katya_Solo 6 серпня 2018, 12:08

    ну бзік також має право на існування))))

  • natasha_kb 6 серпня 2018, 20:55

    Ех, офіційно заявила перед жителями КК, що відбилося мені охоту купувати книги в навіть дійсно так сама думала, допоки Кетрін не зробила огляд книги-мрії. Бо по іншому я її назвати не можу! Я закохана в цю книгу з тої хвилини, як Катя мені їх показала. Чому я її досі не купила? Не знаю, нема логічного пояснення, або історія замовчує...:laughing::laughing:
    Вот думала я довго, яку б книгу купити, коли не хочу купувати книги взагалі, тепер знаю яку, дякую сонце, що нагадала про неї :laughing: і до речі, нагадала ти мені, то і попрацюй трохи :joy: прохання до тебе моя люба, коли побачиш акцію на неї, або десь гарну ціну, свисти у лічку :smile:
    Це чудо, а не книга, я б сама залипла над нею на кілька днів. І не буду брехати, цю книгу хочу в першу чергу собі :joy::joy::joy: хоча може і діти б оцінили її.... :smirk:

  • Katya_Solo 7 серпня 2018, 09:18

    ох Наталі тільки ти умієш так написати відгук що він виходить довшим за опис в огляді)))) Дякую тобі за такі приємні і чудові слова. Знаю що тобі така тема не дуже близька тому навіть трохи здивована, що вона тебе аж так вразила :) На неї періодично є знижка на Лабі 22%, але щоб більша було, то треба чекати якусь акцію.

  • MoyDimasik 2 жовтня 2018, 15:53

    Вибачте, а коли бібліоніч на лабіринт? Дякую

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу